IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Kirjallisuus ja lehdet
Perustettu
19.6.2008
Tilastot
Käyntejä: 660 (1.7.2008 alkaen)
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 2
Keski-ikä
22,3 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 22,3 vuotta
Ylläpitäjä
Iridal

Jäsenet (2)

WyckedIridal
« Uudemmat - Vanhemmat »
18. Where do you get the most inspiration for your fics (aka "bunnies") from?

header.png

Hmm, tähän ei oikeastaan ole yhtä vastausta, vaan mun inspiraationi lähteet vaihtelee tosi paljon ja voin saada inspiraation melkeinpä mistä vaan. Joskus vaan mun päähäni pälkähtää ihan tyhjästä idea, vaatien päästä kirjoitetuksi, joskus taas joku leffa tai tv-sarja tai tosielämän juttu saattaa inspiroida. Ja tietysti kaikki se hulluus, mitä tulee kavereiden tai siskon kanssa puhuttua saattaa joskus päätyä ficciin tavalla tai toisella. Plus tietysti mua inspiroi myöskin musiikki.

Etenkin mitä tulee From Eroica with Love-fandomiin, niin melkein aina kun kuuntelen Led Zeppeliniä, inspiraatiota pukkaa. Mutta se saattaa johtua siitä, että olen mielessäni niin hyvin yhdistänyt Robert Plantin ja Dorianin (ja Planthan on oikeastikin toiminut tämän mangahahmon esikuvana), että melkein aina kun kuulen Plantin äänen, ajatukset helposti eksyy mangaan jossakin vaiheessa. :'D

imagesqtbnANd9GcQ6QNWCsGxZqhilYZ2vP5kCZ7H8MRKVc-0oHVIIlHWau-T7V1-Ubw.jpg imagesqtbnANd9GcSdwM8S66nW-65mvOhQ1U_rElF6bQDnigqrzk31fz1gchYI9-jufkfpU_eoCQ.jpg
Melkein kuin kaksi marjaa.
7. Have you ever had a fic change your opinion of a character?

Ainakin moni jonkun toisen kirjoittama fic on saanut mut näkemään tietyt henkilöt eri tavalla kuin ennen, ja jos alkasin luettelemaan, listasta voiskin tulla suht pitkä. Mutta tällä kysymyksellä haetaan kaiketi pikemminkin sitä, että onko joku mun omista ficeistä muuttanut mun käsitystä jostakin henkilöstä.

En keksi tähän mitään muuta hahmoa kuin From Eroica with Loven Mr. James. Kun aloin lukea mangaa, James ärsytti mua aika ajoin ihan älyttömästi, ennen kuin ärtymys sitten vaihtui sääliin. Lukemani fanficit joissa James oli vähän isommassa roolissa sitten sai mut hiljalleen lämpeämään yhä enemmän Jamesille, mutta vasta kun aloin kirjoittaa itse yhtä Dorian/Klaus-ficciäni ja heitin Jamesin mukaan, tyyppi alkoi kehittyä siitä millaisena olin sen nähnyt enkä pian enää ajatellutkaan sitä pelkästään säälittävänä ja tragikoomisena side kickinä. Ja nykyään James lukeutuukin mun suosikkihahmoihini. :)

Voisi kai sanoa sivuhenkilöissä olevan se hyvä puoli, että koska niistä ei ole annettu kauhean tarkkaa tietoa, toisin kuin päähenkilöistä, ne voi halutessaan muokata omanlaisikseen. Esimerkiksi Jamesin taustoista tai paljosta muustakaan ei olla mangassa koskaan kerrottu mitään, mikä on hyvä, koska päästin sitten mielikuvitukseni kunnolla lentämään tässä asiassa.

WyckedMiksiLuonut: WyckedMaanantai 03.10.2011 01:11

pidän tästä kappaleesta? o__O


En kykene tajuamaan. Ehkä se on se Britannian lippu tossa videossa taustalla. Mennään tällä selityksellä.

Lisäksi asiasta männynkäpyyn, eli olen alkanut taas lukea From Eroica with Love-mangasarjaa uudestaan, ihan alusta asti. Tämä on nyt kolmas kerta, ja edelleen nauran ääneen sitä lukiessani ja myhäilen itsekseni noin joka toisen ruudun kohdalla.

Olen yrittänyt löytää jotain "uutta" sarjaa jota alkaisin lukemaan, turhaan. Etenkin Eroican jälkeen semmoisen löytäminen on tosi vaikeaa, koska en ole vielä koskaan ennen törmännyt mangaan, mikä on niin tulvillaan crackia kuin se.

Hävyttömästi myös tässä mainostan tuota kyseistä sarjaa, sillä mielestäni se on ihan äärimmäisen aliarvostettu tekele. Lukekaa sitä, oikeasti, antakaa mahdollisuus. Eka volume on vähän niin ja näin, mutta kakkosesta eteenpäin luvassa on pelkkää kultaa. <3

Saruto[Ei aihetta]Luonut: SarutoTiistai 30.06.2009 14:04

Oisko jollakulla heittää linkkiä tai vinkkiä mistä voisi lukea lesendaarista From Eroica With Love -mangoa netistä online, vai pitääkö tässä ruveta maksamaan rahaa mangoistaan....!? >8/
« Uudemmat - Vanhemmat »