IRC-Galleria

Wycked

Wycked

~We are wild~ We are like young volcanoes~

30-Day Fanfic Writing Meme, Day 7Torstai 20.10.2011 00:38

7. Have you ever had a fic change your opinion of a character?

Ainakin moni jonkun toisen kirjoittama fic on saanut mut näkemään tietyt henkilöt eri tavalla kuin ennen, ja jos alkasin luettelemaan, listasta voiskin tulla suht pitkä. Mutta tällä kysymyksellä haetaan kaiketi pikemminkin sitä, että onko joku mun omista ficeistä muuttanut mun käsitystä jostakin henkilöstä.

En keksi tähän mitään muuta hahmoa kuin From Eroica with Loven Mr. James. Kun aloin lukea mangaa, James ärsytti mua aika ajoin ihan älyttömästi, ennen kuin ärtymys sitten vaihtui sääliin. Lukemani fanficit joissa James oli vähän isommassa roolissa sitten sai mut hiljalleen lämpeämään yhä enemmän Jamesille, mutta vasta kun aloin kirjoittaa itse yhtä Dorian/Klaus-ficciäni ja heitin Jamesin mukaan, tyyppi alkoi kehittyä siitä millaisena olin sen nähnyt enkä pian enää ajatellutkaan sitä pelkästään säälittävänä ja tragikoomisena side kickinä. Ja nykyään James lukeutuukin mun suosikkihahmoihini. :)

Voisi kai sanoa sivuhenkilöissä olevan se hyvä puoli, että koska niistä ei ole annettu kauhean tarkkaa tietoa, toisin kuin päähenkilöistä, ne voi halutessaan muokata omanlaisikseen. Esimerkiksi Jamesin taustoista tai paljosta muustakaan ei olla mangassa koskaan kerrottu mitään, mikä on hyvä, koska päästin sitten mielikuvitukseni kunnolla lentämään tässä asiassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.