IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Koulu ja opiskelu
Perustettu
22.6.2008
Tilastot
Käyntejä: 1 358 (1.7.2008 alkaen)
Koko
14 jäsentä
Tyttöjä: 9 (65 %)
Poikia: 5 (35 %)
Keski-ikä
21,3 vuotta
Otos: 11 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 21,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 21,1 vuotta

Jäsenet (14)

san`na`ö-OlliThinsenssaSipulimattiTiny-Dee-Fox-Mariskajennimon`KivesPuttepanicnomoreEliazz^Clown
« Uudemmat - Vanhemmat »
Vajaa vuosi Tikkarinteen gheton asukkaana oli ja meni. Eipä itelleni ainakaan tapahtunu sinä aikana juuri mitään ihmeellistä, paitsi tietysti koulussa oli MUAHTAVAN hauskaa ja näin päin pois. Ikenet ja nenäontelot meni paskaan kuntoon mitä ilmeisimmin homeongelman takia, toivotaan että ehtivät parantua kesän aikana.

Tänään lähdettiin asuntolasta poies. Vaikka eilen siivoiltiin yhdessä yleisiä tiloja niin jonkinlaista jälkipyykkikommenttia voisin tässä oman huvini vuoksi antaa, kun tuli siivotessa näitä mietiskeltyä.

Esimerkiksi kaikenlaista paperia ynnä muuta pikkukamaa jäi yleisen pöydälle PALJON. Kasailin kyllä kaikki paperit nippuun ja piti viedä ne paperinkeräykseen, mutta kyyti tulikin aiemmin enkä ehtinyt, perkele! Ja ne lasipurkit, herramunjee. Niitä oli valtavasti. Koska käytävällä lojuneen pyykkitelineen alkuperä jäi arvoitukseksi, en sitä kehdannut mukaani pölliä.

Jääkaapista ja pöydältä olis voinu kukin omat ruokansa ottaa mukaan tai heittää helvettiin. Ja muutenki huolehtia pitkin vuotta, että ne tulee syötyä tai heivattua pois... Vaikka eilenkin lensi paljon ruokaa ja tavaraa roskiin, niin Hennan kanssa viskeltiin vielä tänään varmaan kolmisen kiloa ruokaa biojätteeseen, ja sekajätettäkin tuli ihan kivasti. Bioroskis ahmaisi niin kuukausia vanhoja (!) kuin täysin syömäkelpoisiakin ruokia. Osan käyttökelpoisista ruuista söin välipalaksi ja osan vein kotiin. Muun muassa täysi avaamaton paketti riisiä, tölkki ananasmehua, puolikas pikkelsituubi ja vähän muroja. Kiitti siitä. Mutta silti: hyi hävetkää! Ruokaa ei saisi jättää heitteille ja hukkaan. Vittuku ei kaikki teidän tähteet mahtunu mulle mukaan :)

Aterimia ja astioita jäi kaappeihin ja tiskialtaaseen myös melkoinen määrä, että turha heittää sitten ensi vuonna legendaa siitä kuinka asuntolassa katoaa tavaroita :D Mutta minä sain uuden teemukin ja vesilasin. Ja kirosin, kun lehtiroskikset ovat nykyään umpinaisia. Onneksi ammattikorkeakoulun roskiskatoksesta löytyi puhelinluettelo, siihen mukavasti kääräisin astiani ja huoneen kaapinovesta irrottamani palapeilit.

Mutta hyvää kesää, peace&love, älkääkä ottako tätä purinaani turhan vakavasti. Ja kaikille oppilaitoksien asuntoloihin ympäri Suomea ensi syksynä muuttaville pienoinen pyyntö: kunnioittakaa asuntolan muita asukkaita, heidän tavaroitaan ja yhteisiä tiloja/kalusteita. Ja hoitakaa siivous- ynnä muut vastuunne... Ja lopuksi muistuttaisin, että kierrätys on kiva juttu ja sitä kannattaisi ihan oikeasti ajatella.
Olipas kiva risteily. Bussimatka meni rattoisasti bändipeliä pelatessa sekä kuutamolla ollessa ja muutama "uus" nuvakii saatii värvättyy. Laivalla oli kivvaa ja nähtiin siellä julkkiksia ja norsuja myös :D Ruoka oli hyvvää <3 ja juomat myös <3 <3 Tallinnasakin tuli pyörähettyy ja osallistuttii myös yleisurheilusuunnistukseen. HYVÄ team "viimeinen naula"! Ja osallistuin mie myös yleisurheiluvisaan mut en ihan palkinnoille asti yltäny. Turvallisesti päästiin Suomeen takasin, kuka vähän vähemmän huojuen ja kuka vähän enemmän :D Bussimatka takasin päin menekin sitten vähän rauhallisemmissa merkeissä. Ja taas tuli loistavaa kuvamateriaaliakin ja vielä useempaan kameraan :)

jennimon`:)Luonut: jennimon`Perjantai 18.09.2009 02:44

Kiitos peltolan metallipojille, oli ihan sairaan kiva päivä teidän kanssa ! :)
Tänään taas huomasin miten tämä ala palkitsee =)

Ja illalla oltiin kattomassa; Kunniattomat paskiaiset med. Heli, Ville ja Olli :)

Kiitos kaverit, oli ihan mahtavaa!

mmirriPyöräretki jeeee!Luonut: mmirriKeskiviikko 08.10.2008 20:04

Ollaan käyty Varparannassa ja Kolilla. Matka jatkuu. Ei oo muuten kovin moni varmaan teistä leikkiny ponileikkiä Sokos Hotel Kolin porealtaassa?! :'D MINÄPÄ OON ! Päästiin tosiaan kolin sokos hotellille saunomaan ja porealtaalle leikkimään eilen. Oli aika hauskaa.. :D Ja inva porukan automatkat on tylsiä mutta jutut hauskoja. Ja Tiina kertoo aamuisin kuuden aikaan hyviä juttuja. <3 ;>

Nuva 08 pk:t ootte nameja. Ja muutki. <3

mmirriREPS !Luonut: mmirriTiistai 26.08.2008 19:25

"Viittä pistettä metsästän. Viittä pistettä metsästän. Tahdon saada peppuun ja peppuun ja peppuun ja peppuun. Siuh, siuh, siuh, TSILYBYTsILYBUYTSILBYBYBY, siuh, siuh, siuh SPLÄTS. Ja lähti ku Sirkesalo rannalta."

VILLE OLLAAN PARHAITA ! <3333333 :D

mmirriLolled.Luonut: mmirriMaanantai 25.08.2008 16:08

hullukshan täällä tulee. kunnon sisäsiittonen hullujenhuone. jepaaa !
« Uudemmat - Vanhemmat »