IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Ruoka ja juoma
Perustettu
11.8.2008
Tilastot
Käyntejä: 127
Koko
2 jäsentä
Poikia: 2 (100 %)
Keski-ikä
20,7 vuotta
Otos: 1 jäsen
Poikien keski-ikä: 20,7 vuotta
Ylläpitäjä
prizz

Jäsenet (2)

prizz
« Uudemmat - Vanhemmat »

SendelOuto päiväLuonut: SendelPerjantai 29.05.2009 05:09

Oikeasti.
Vika koe koko vuonna. Outoa.
Sit eka piknik tänä vuonna, oli kivaa. <3 Se kyl meni vähän niin, et "Olis kiva, jos paistais aurinko." ---> "Olis muuten kiva, jos noi pilvet ei ois sadepilviä." ---> "OLIS MUUTEN KIVA, jos täällä ei satais." ----> "KAHVILAAN!!!"
Mut jee, muuten oli hauskaa. <3
Ja käytiin vähän fiilistelemässä vanhoja ja oli awww ihanaa nähdä yksi ihminen ja kuulla, mitä kaikkea niille kuuluu ilman meitä ihania parhaita ja näin. Aww. Tuli hassu olo siitä, mutta hyvällä tavalla. Tuli hyvällä tavalla sellanen olo, että jee, toi oli toi vaihe mun elämää ja se oli jees ja nyt oon päässyt eteenpäin ja nykynenkin on jees. Todellakin haluan olla mieluummin nykyisessä. :) Se on hyvä tietää, ja silti vanhaa ei tarvitse muistella pahalla.
Koittakaapa tajuta. :D


Ja niin, sit Kamppi-hengaus KAHESTI tänään... Mun kaverit turmelee mut. Mut toinen oli vaan kahvilahengaus, joka sattui osumaan Kamppiin paremman puutteessa, ja oli aika jees. Tuntuu vaan oudolta, kun voi tehä just tän, että kun treeneistä lähtiessä jää joku juttu kesken kaverin kanssa, niin voi vaan mennä teekupin ääreen jatkamaan. Ei tarvitse paniikissa juosta kotiin lukemaan kokeeseen tai tekemään läksyjä.

Ja palkitsin itseni tästä jaksosta ostamalla levyn. <3 Palkitsin, ennen kun huomenna mahdollisesti kuolen häpeästä, kun saan saksan, enkun ja matikan kokeet takasin. Ne ei menny ihan niin kun piti. Eikä tää filosofiakaan menny ihan niin kun piti, mut ei nyt niin hirveän huonostikaan.
« Uudemmat - Vanhemmat »