IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
15.8.2008
Tilastot
Käyntejä: 774
Koko
89 jäsentä
Tyttöjä: 29 (33 %)
Poikia: 60 (67 %)
Keski-ikä
27,2 vuotta
Otos: 41 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,9 vuotta

Jäsenet (89)

kimpsu-yrjö^jubbeeMuotipoikaroooonjaElunas^^sarqqq`poksuDDaneli_^Sara^_maza82wege_mallu67CakeDMRC__kp__
« Uudemmat - Vanhemmat »
32GB iPhone 4 Black

23:30 saavuin sonera kauppa kamppiin jonottamaan uutta iPhone 4:sta, olin seitsemäs jonossa. Vähän ajan päästä joku amerikkalainen mies tuli kysymään että mikä tämä jono on ja sitten vastasin että odotellaan uutta iphone 4:sta, sitten hän hymyili ja sanoi että ottaa kuvan ja aikoo näyttää veljelleen, koska hänen veljensä on applella töissä.

Datailin siinä minikannettavalla joku puol tuntia ja sitten Nani tuli mun seuraksi ja myöhemmin Gawa ja Emppu tuli myös seurakseni. Meitä oli yhteensä neljä ja oli tosi hauskaa yhdessä, pelattiin footbagii kokoajan ja sit siinä välissä tuli pari nuorukaista miestä pelaamaan meidän kanssa, yksi niistä pelas varmaan meidän kans jonkun tunnin ja päälle ja sit muisti mun kokonimen myös ja lisäs mut facebookkiin ystäväks haha. Sit joku Brittiläinen mies tuli siihen ihan kännis kyselee "where is jenny voobaa?" sit revettiin vaan sen aksentille ja sit se toisti sitä kysymystä vaan, mut joo sit neuvoin sen Jenny Woo Bar:iin.. Oli kyl hauska mies haha.

Kello oli jotain kolme, mentiin sitten Nanin kanssa baariin/klubiin nimeltä Club Anvil. En ollut ikinä ennen käynnyt siellä ja tais olla jotain k-24, mut portsarit päästi haha. siel soi kaikkee Futu Gothic New Romantic Indie Electronic 70-90 luvun musiikkii, sit siel tanssi yks kaljupää mies vitu kovaa kenellä oli sandaalit hahaha. Ei me oltu siel kun jotain 30min ehk, kun Nani halus tarjota tuopin, thx! Mentiin sit takas Jonottamaan, kun Gawa ja Emppu jäi venaa, muuten mun paikka olisi mennyt haha.

Jatkettiin sit pelaa taas footbagii siin jonkun tunnin ja sit mentiin mäkkiin hakee safkaa. Kello oli jotain viisi ja sit täytty ne 25 ihmistä jonossa, ketkä saa iPhonen heti mukaan. Onneks menin jonottaan jo yöllä, koska en olisi saanut, jos olisin vasta aamulla lähtenyt! ruvettiin vähän lagaa siin. Sit tuli yks 16v muija, luultiin sitä 18-19v ja yks mies, ne oli just rentoi ja se muija vaan selitti jotain ihan omaa, mikä piristi meit kaikkii ahaha.. sit kello olikin jo kuusi aamulla, niin Gawa ja Emppu lähti siinä ja sitten Nani lähti heti sen jälkeen!

Tuli sikana random ihmisii meille puhuu ja kaikkee. Ei me niin kuin siin jono jonos oltu vaan mun kamat oli siin mun kohta jonos ja sit oltiin tyyliin siin keskel kamppii vaan sen koko yön. oli kyl tosi hauskaa ja lupaan että oli yks kesäloman parhaimmista päivistä! Thanks to Nani, Gawa & Emppu! Appreciate!

Sit menin takaisin jonoon kun kaikki lähti ja sit soitin mutsille siin et tulis kans varmuuden vuoks, jos en olis saanut mun nimellä sen, niin sit olis mennyt äidin nimellä, mut haha mutsi tuli ihan turhaan, mutsi oli sit vähän möks möks haha. Kello oli seitsemän ja siel oli jonottamassa yli 40 ihmistä!

Ps. Tää iPhone 4 on niin sick foreal! Orgasm~

Kiitos ja arvostan jos jaksoit lukea! :D

PeaceriPhone 4Luonut: PeacerTiistai 06.07.2010 22:09

Tutustu uuden iPhone 4:n entistäkin kehittyneempiin ominaisuuksiin. Lisätietoa laitteen saatavuudesta on luvassa aivan lähiaikoina - seuraa tätä sivua ja kuulet uutiset heti ensimmäisten joukossa.
fuck yeah! can't wait~

palikka^69netti takkuileeLuonut: palikka^69Lauantai 26.09.2009 14:11

joo testasin aamulla waret päällä nettiä ja aika ala arvoisia lukemia työnti:

http://www.speedtest.net/result/575186334.png

siniiTäh?Luonut: siniiPerjantai 26.06.2009 16:28

Hyvä asiakkaamme,

Ohessa Soneran laskusi sähköisessä muodossa

LASKUN TIEDOT:

Laskun summa 0,00 euroa
Laskun viitenumero 3092 64925 61020
Laskun eräpäivä 13.07.2009
_____________________________

Nii mitähä tossa sit pitäs maksaa =D
(Soneran laskut tulee miun s-postii koska maksan itse nettini)

Salss[Ei aihetta]Luonut: SalssTiistai 04.11.2008 23:51

Ni mut tommone radio/cd-soitin hajos eile... :OO

Olin pistämäs ääntä pienemmälle, ni siit napist ei tapahtunu mitää!! ;o Sitte koitin sammuttaa, ni ei tapahtunu mitää!! Sitku siel takana on semmone virtanappi, ni painoin sitä, ni se sammu. Mut ei me enää päälle. Olin töpselinki pois seinäst, ni ei toimi!! : DD

^^ No tyhmät! Laitoin mä sen töpselin takasin seinään! -,-

Mut tylsää.. .:( Siihe jäi KLF:än kuuntelu.. :(:(

Saanks joululahjaks äiti uuden? =)

Mikso[Ei aihetta]Luonut: MiksoPerjantai 29.08.2008 20:17

« Uudemmat - Vanhemmat »