IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
29.8.2008
Tilastot
Käyntejä: 2 981
Koko
32 jäsentä
Tyttöjä: 26 (82 %)
Poikia: 6 (18 %)
Keski-ikä
22,3 vuotta
Otos: 19 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 21,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 25,3 vuotta
Valvojat
MämmiKunniaan, Yon, KyuuEturautti, Mafuko

Jäsenet (32)

erika_92MämmiKunniaanYonxXKryptoniteXxvärikäs_mustaIidaMaria-Esameowf-isuNylonNinjaLegioonaUseful-idiot[LAW]schizoidMafukoPatsurikuDhanía
« Uudemmat - Vanhemmat »

Kenji_Oijoi! Nostalgiaa :DLuonut: Kenji_Torstai 22.04.2010 22:41



Tää löyty viimeinki kokonaisena, toi oli oikeesti ihan parhautta :D:D

KangaskasaKitaconLuonut: KangaskasaPerjantai 29.05.2009 19:34

No niin. Kitaconista on nyt osapuilleen viikko joten voisin purkaa tuntojani conista. Juttuhan meni taas siinä mielessä tyylikkäästi että ennen conia oli hieman kipeä ja sitten lauantaina bussissa luulin kuolevani flunssaani... Deittipelin juontaminen ei tehnyt hyvää kurkulle.

Saavuin conipaikalle perjantai-iltana, positiivista oli että conin järjestäjiä oli asemalla vastassa niin ei tarvinnut pelleillä kartan kanssa majoitukseen kävellessä. Majoitus noin muuten oli aika syvältä. Voin kuvitella miten kivaa astmaatikoilla olisi siinä vanhaa latoa muistuttaneessa rakennuksessa... En myöskään ihan ymmärtänyt sitä valvojaa joka lauantai aamuna klo seitsemän tuli valittamaan minulle ja yhdelle toiselle kun laitettiin cosseja päälle. Siis paikallahan oli ehkä se 10 ihmistä jotka kaikki muut nukkui. Eli mitä haittaa siitä touhusta oli? Pienen ragen jälkeen saatiinkin puvut päälle.

Sitten seurasi ehkä conin paras osa eli photoshootti kavereiden kanssa. Kemissä oli kiva kirkko, saatiin hyviä kuvia sen pihalla. Tämän lisäksi conissa parasta oli kavereiden(sain jopa majoituksessa kaksi uutta) kanssa olo, ff-fight ja cossikisa. En mainitsi tähän deittipeliä koska oloni oli sen juontamisen aikaan jo aika hirveä...

Yleisarvio conista:

Kitacon oli pieni con, ja kuten olin odottantkin, paikalla oli aika vähän porukkaa. No plussaa siitä ettei ollut ahdasta. Odotukseni täyttyivät myös ensicossaajien määrän suhteen. Ei se asujen taso sen enempää sitten hetkauttanut, olin henkisesti varautunut että nyt on kyseessä pieni con pohjoisessa eli tod. näköisesti monen eka con. Järjestelyissä oli majoitusta lukuunottamatta onnistuttu ihan kohtuullisesti. Maid Cafe oli oikeasti hyvä, hakkasi ainakin Tsukiconin cafen 10 - 0. Fantasiapelien runsas yaoi-tajonta hymyilytti.

Ai niin melkein unohdin tuulettaa ensimmäistä voittoani cosplay-kilpailussa(toinen kerta kun kisasin). Titteli oli luonnollisesti KAWAII.

MafukoKitacon 2009Luonut: MafukoTiistai 26.05.2009 04:55

Kitacon oli ja meni jo. Itse ainakin odotin mielenkiinnolla Kitaconia, kun satuin toimimaan järjestäjänä ja myös vänkäreiden nakittajana.

Conin alkujärjestelyt olisi voitu mielestäni suunnitella paremmin etukäteen ja pyytää järjestämään paikkoja hyvissä ajoin eikä muutaman päivän tai päivän varoitusajalla. Järjestämispäiväkin sattui olemaan keskellä viikkoa ja keskellä päivää jolloin suurinosa on yleensä töissä/koulussa. Mutta selvittiin niistä kuitenkin.

Vänkäreiden nakittajana sain siis aningalaisten järjestäjien lisäksi nakittaa myös ei-aningalaisia vänkäreitä. Tein näin ollen perjantai iltana vänkäreille työvuorolistat, mutta niiden käyttö ei onnistunut niin hyvin kuin olin toivonut. Ei-aningalaisia vänkäreitä oli ilmoittautunut 3, mutta tapasin heistä vain yhden conissa. Olimme siis alimiehitettyinä conissa, vaikka olin kyllä varautunut tähän, mutta tämä aiheutti silti hieman ongelmia.

Itse conista sitten. Ohjelmatarjonta oli minusta hyvä. Paraparaa, cosplay-kilpailua ja Kempin luento, jota en kerennyt kuitenkaan kuuntelemaan. Tällä kertaa järjestettiin myös Maid Cafe, joka ainakin kävijöille vaikutti onnistuneelta. Toivottavasti järjestetään toistekin. Yllättäen pidin myös FFFightista, vaikken aiemmin ole välittänyt siitä yhtään. Saattoi vaikuttaa, että näin sen ekaa kertaa Visual Gay:n järjestämänä, eli sen porukan joka ilmeisesti keksi FFFightin. FFFightin paras kohtaus oli, kun [jiro]/caccho (Maid Cafen host) summoonas koko Maid Cafen henkilökunnan :D.

Asenarikka ei vakuuttanut ainakaan minua eikä ilmeisesti conittajia, kun en nähnyt yhtäkään proppia siellä. Asenarikkahan oli periaatteella, että sinne voi jättää tarvittaessa propin, mutta siellä ei ole ketään vahtimassa proppeja. Näin ollen veikkaan, ettei kukaan halunnut proppeja jättää varastettavaksi. Lopulta asenarikkaa käytettiin norminarikkana, jonne tuotiin reput ja takit. Conissa oli kuitenkin alimiehitys, mutta esimerkiksi minultakaan ei oltu edes pyydetty vänkäreitä asenarikkaan.

Nuorten iltabileet olivat paremmat kuin odotin. Pidin itse eniten Vanamon esityksestä. Parhaimmat hänen laulamat biisit olivat epäilemättä Digimon Adventures - Butterfly ja Suzumiya Haruhi no Yuuutsu - God Knows. Myös Jukion laulamana Butterfly oli hyvä.

Toivottavasti seuraavan kitaconin järjestelyjä suunnitellaan paremmin. Tämän kertainen coni oli loppujen lopuksi mielestäni hyvä ja toivottavasti myös kävijöiden mielestä.

Hamajo[Ei aihetta]Luonut: HamajoMaanantai 25.05.2009 01:15

Kitaconissa oli ihanaa. Kiitos kaikille. <3<3<3

On hämmentävää löytää netin syövereistä kuvia itsestään, kiitos kuvien ottajille. *kumarrus*

IridalKitaconLuonut: IridalLauantai 23.05.2009 00:32

Vähä tällanen yllättävä lähtö mut huomenna!
Tarvitsen vielä nahkahansikkaat, suorat puvunhousut ja miesten kengät jostain! Kirppareille käy tieni taas lauantaina jotta notta sieltä toivon löytäväni jotain....
« Uudemmat - Vanhemmat »