IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
30.10.2008
Tilastot
Käyntejä: 1 212
Koko
11 jäsentä
Tyttöjä: 10 (91 %)
Poikia: 1 (9 %)
Keski-ikä
23,1 vuotta
Otos: 9 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 22,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,5 vuotta
Ylläpitäjä
heidyyy
Valvojat
ab3

Jäsenet (11)

Destie^EMWY^Misantropia^sri-GismetRin-VOtttuulaheidyyyjennuaab3onskii
« Uudemmat - Vanhemmat »
Rupesin miettiin että teen tästä semmosen parin sanan merkinnän, mutta eipä taidakkaan toteutua. HALUAN KERTOA KAIKEN!

Olin siis tänään sennan kanssa katsomassa HKT:ssä SPRING AWAKENING-näytelmää! Ja mua itkettää vieläkin...Se oli loistava oikeesti, mä voisin tehä mitä vaan että pääsisin kattoon sen uudestaan! Siinä oli törkeen hyvän näkösiä miehiä, että alkoi vähän niinkus kädet hikoamaan.

Ne laulut oli mahtavia ja se energia mikä leiju niiden näyttelijöiden ympärillä! UUUH, mun oloa ei voi nyt sanoilla kuvailla. Yritän parhaani. Oltiin tokalla rivillä! ja niiden näyttelijöiden ilmeet näky aivan ihanan selvästi 8)

Mun mies lista alkaa olla kohta yhtä pitkä ku Miralla! ja se on jo paljon! :
D Harjanne ja Kähkönen oli mun ehdottomia suosikkeja, UNOHTAMATTA JARKKO TAMMISTA! yhyyyyyyyyyy, mä haluan Helsingin kaupungin teatterille töihin :'( LAVALLE!

Ton esityksen jälkeen tuli kauhia hinku näyttämölle ja tuli semmonen jännä runollinen olo. Mä haluan jollekkin isolle lavalle suuren yleisön eteen lausumaan kaunista runoa, joka saa kaikki mummelit itkemään. Kuulostaa typerältä, mutta mun päässä se ei ole typerää!

Me nähtiin muuten Sennan kanssa siellä teatterilla OSKARI KATAJISTO!♥ Love him. Se oli niiiiiiin läppä, kun se seisoo siinä kolmen metrin päässä meistä, mä luen Teatteriin-nimistä lehteä ja sivulla osuu mua vastaan Oskun naama. Siinä sitten tuijotan Oskarin naamaa vuoroin lehden sivulta, vuoroin livenä :'D nauroin....!

Pakko sanoa vielä lempikohtaus SA:sta. Se oli ehdottamasti se homokohtaus♥ ei tullu varmaan yllätyksenä! Kylmätväreet meni ku Hanschen läheni Ernstiä<3 Oli vähä liian söpöääääää.

Tällä hetkellä mun suurin unelma, olisi olla suuri näyttelijä, toteutuuko toive?

Who knows.

Mama who bore me
Mama who gave me
No way to handle things
Who made me so sad


Mama, the weeping
Mama, the angels
No sleep in Heaven, or Bethlehem.


Illal oli muuten sitte vielä Kipinä porukan pikkujoulut♥ ja siellä sitte syödessä, singstaarii laulaessa ja nauraessa fiilisteltiin vanhoja aikoja XD
Ihmis-sutta pelattii, niin joulupukkien, maahisten, menninkäiden, kuin miehenkin kanssa, jotka olivat viime yönä MIRAN TUVASSA!

"Maahinen oli Miran tuvassa, ja Maahisen työ oli nyt tehty!" :_____D

EMWY"no... nautitteko?"Luonut: EMWYTiistai 10.11.2009 01:03

oli ihan sairaan hyvä!
kalle tuli mun naaman etee laulaa ja istu mun edes ja takan ja yms.. ahh :)

e: kalle kato!
k: hmm..
e: tää on sun
k: ai on vai ? :D
e: joo :D sain sen mikalt.. hehe

TARLINKKIviisut...Luonut: TARLINKKIMaanantai 18.05.2009 23:00

...tuli ja meni ja suomi oli eka väärästä päästä jee
Bosnia&Herzegovina, Viro ja Moldova oli parhaita, kaikki muut aika paskoja. :< varsinki Tanska, Ukraina jaaaaa no vaikka Turkki. Kreikan oli kyl nii paras! XDDDDDDDDDD zeus<3

ja perjantaina kävin kattomassa Spring Awakeningin ja oli aika mahtava! "Tällaisena... kauniina kesäiltana... toivoisin niin olevani... ...kyläpappi...<3" XDDDDDD ei oo vähään aikaan teatteri herättäny niin suurii tunteita. :> sinne käy sorsan tie!

TARLINKKIJESLuonut: TARLINKKISunnuntai 10.05.2009 22:02

sain liput Spring Awakeningii!

mewvispring awakeningLuonut: mewviLauantai 07.03.2009 00:42

.. oli just huippu ! :----)

altsu`Spring AwakeningLuonut: altsu`Tiistai 09.12.2008 15:41

Kohuttu, kehuttu ja sensaatiomainen Spring Awakening on saanut inspiraationsa yhdestä näytelmäkirjallisuuden kiistellyimmästä mestariteoksesta. Frank Wedekindin teos oli ilmestyessään niin rohkea kuvaus nuorten kasvusta ja elämänkiihkosta, että sen kaikki näyttämöversiot kiellettiin, eikä sitä englanninkielisenä esitetty kokonaisuudessaan lähes sataan vuoteen. Nyt näille sadan vuoden takaisille murrosikäisille on annettu 2000-luvun ääni ja vimma.

by. helsingin kaupunginteatteri

LIPUT varattu 4.2'09 med heidi,maisu,sarita,janika + ope!<3

« Uudemmat - Vanhemmat »