IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
31.3.2009
Tilastot
Käyntejä: 640
« Uudemmat - Vanhemmat »

effiLuonut: effiSunnuntai 10.01.2010 00:38

There is no one like you
Cause you're so amazing

oot niiiiiin ihana JOPSU
äääääääääää i can't believe that you are mine

effi[Ei aihetta]Luonut: effiTiistai 04.08.2009 01:32

Joppo sanoo:
ei hemmetti
arvaamitä
mä oon jeesus
Olen umpi rakastunut. Kevät saa vielä enemmän rakastumaan! Uaahh! H-A-L-U-A-N K-R-E-I-K-K-A-A-N! Saki on niiiiiiiiiiiiin HÅT! Oon sekaisin, REALLY! Elämä on ihanaaaaa, Sakista ajatellessaaaaa! En pysty kuunnella mitään muuta musiikki ku Sakista, this is grazyy..

JA HETI jos kuulette että Sakis on tulossa suomeen keikalle (epätodennäköistä, mutta toivottavaa) KERTOKAA MULLE SIITÄ VÄLITTÖMÄSTI!<69

"Rakkaus on herkkä asia. Sitä ei saa vähätellä. Elämä ilman rakkauta, ihastusta, ei olisi oikeaa elämää. Ihminen joka ei pysty tai ei osaa rakastaa, ei tiedä miltä eläminen oikeasti tuntuu. Oikeaa rakkautta pitää jokaisen kunnioittaa, ja jokaisen pitäisi saada se edes kerran elämässään tuntea."

TARLINKKIviisut...Luonut: TARLINKKIMaanantai 18.05.2009 23:00

...tuli ja meni ja suomi oli eka väärästä päästä jee
Bosnia&Herzegovina, Viro ja Moldova oli parhaita, kaikki muut aika paskoja. :< varsinki Tanska, Ukraina jaaaaa no vaikka Turkki. Kreikan oli kyl nii paras! XDDDDDDDDDD zeus<3

ja perjantaina kävin kattomassa Spring Awakeningin ja oli aika mahtava! "Tällaisena... kauniina kesäiltana... toivoisin niin olevani... ...kyläpappi...<3" XDDDDDD ei oo vähään aikaan teatteri herättäny niin suurii tunteita. :> sinne käy sorsan tie!
« Uudemmat - Vanhemmat »