IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
19.1.2009
Tilastot
Käyntejä: 358
« Uudemmat - Vanhemmat »
Otsikon nimisessä vapaaottelu-tapahtumassa oltiin kullan kanssa Tampereen Herwoodissa ja kyl nähtiin upeita matseja ja vieläpä ihan läheltä kun meillä ringside-paikat oli.:) Varsinkin Musa Amagov omassaan ja Joni Porkka omassa ottelussaan tekivät vaikutuksen.:) Osa matseista oli vapaaottelun säännöillä ja osa pystyottelun, pystyottelu oli rajun näköinen ottelumuoto, muistutti paljolti ihan thainyrkkeilyä, paitsi että klintsi oli kokonaan kielletty ja nähtiinpä yksi diskauskin toistuvasta klintsistä. Jos thainyrkkeily-taustaa on, niin varmasti on luontevaa siirtyä pystyottelun säännöillä ottelemaan, niin lähellä ne toisiaan ovat. Itselläni menneisyyttä monesta taistelulajista ja kiva oli otteluita katsella.:)

Treenipaidankin ostin salille, sitten kun muutaman viikon päästä taas saan toivoakseni terveenä sitä taas jatkaa. Toivotaan että rintalihas paranee (revähdys) äkkiä, kyl lääkitys on jo selvästi pikkasen auttanut.:) Lääkettä vain ei enää paljon ole, onneksi saan toisenkin erän reseptillä jos eka ei auta tarpeeksi.
Oli niin huippuja matseja, että päätettiin mennä jälleen katsomaan heti jos sellainen tapahtuma lähistöllä järjestetään.:)

Firestarter13TiistaipäiväLuonut: Firestarter13Keskiviikko 28.03.2012 08:06

Toki sain taas tiistaina monarin kiinni (monari2), kuten nykyään aina kun sitä pelaan, eli peruskauraa mulle.

Lääkärilläkin kävin, diagnoosi: lihasperäinen hommeli, joku rintalihaksen venähdys/revähdys joka säteilee kipua kylkeenkin. Määräsi vahvaa kolmiolääkettä ja treenikiellon salille vähintään seuraavaksi kahdeksi viikoksi, ei edes lenkillä saa käydä. Tämmöset voivat kuulemma olla pitkiäkin juttuja.

Pelikaupassa myös käytiin mussukan kanssa, mutta kun meillä jo monta kymmentä PS3 peliä, niin en enää keksinyt minkä ostaisin.
Kun treenata ei saa, niin pelailuun jää aikaa runsaasti. Silent Hill HD Collectionia haeskelin, vaan ei sitä näkynyt.

Firestarter13PakkolepoaLuonut: Firestarter13Tiistai 20.03.2012 07:51

Eilen salilla piti tehdä leuanvetoja kapealla myötäotteella ja kyllä se tuossa loukkaantuneessa rintalihaksessa heti niin sattui että pariin jäi.
Vähän tein sitten hauiskääntöjä käsipainoilla ja taljassa.
Mutta ei nyt pysty kunnolla treenaamaan kuin vatsat ja jalat.
Hoitona tuolle rintalihakselle siis kylmägeeliä ja lepoa, kaikki yläkroppaan kohdistuva treeni hetkeksi pois, lukuunottamatta vatsalihaksia, niitä kyl pystyy tekeen.
En olis ikinä uskonut että treenaan rintalihaksia joskus niin kovaa että ne venähtävät (kylläkin vain oikea puoli), pec decissä se taisi mennä. Ja siis lämmitellyt olen aina jonkin aikaa crossarilla ennen varsinaista treeniä.
Nyt enempi juoksulenkkejä seuraavan kahden viikon aikana ja salitreeni vähemmälle.

Viikonloppuna kun tuli uitua kylpylässä, niin taisi vähäinenkin troolaaminen vaan pahentaa sitä, se kun sattui heti rintalihakseen ihan hemmetisti. Ei siis mikään suositeltava liikuntamuoto rintalihaksensa teloneelle.
Täytyy kyllä myöntää että melkoisen kova rintatreeni tuli eilen salilla vedettyä ja kotona tein vielä kolme sarjaa voimapyörää ja puristelin PowerGripppiä.
Oikealla kyljellä en pystynytkään viime yönä juuri nukkumaan, kun se puoli kyljestä ja rintalihas niin ikään oikealta puolelta kovasti kipeytynyt ja niiden lisäksi yläselkä juuri olkapään alapuolelta (joka oli kipeytynyt jo aiemmin) vaivaa edelleen.

Protskua nautin mielestäni ihan riittävästi, yleensä treenipäivinä normiruokaa paljon + täydennyksenä 1-2 pullollista protskujuomaa.
« Uudemmat - Vanhemmat »