IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
3.5.2009
Tilastot
Käyntejä: 6 317
Kommentteja: 1
Koko
911 jäsentä
Tyttöjä: 591 (65 %)
Poikia: 320 (35 %)
Sijoitus koon mukaan: 595
Keski-ikä
33,1 vuotta
Otos: 584 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,2 vuotta
Ylläpitäjä
Danzig
Valvojat
catitus, Misfind

Jäsenet (911)

killi_85hemuli^^|tane^Popeda_mari_imminna-[[[mari]]]suwhansu]saaraboyNÄKÖRÅDIOmmilla_j0nnne-Taizi-SaruumanNellicious
En ajattele sitä et maksan niist lipuista yli puolet enemmän mitä ne maksais normaalisti joo :'DD koska pääasia on et pääsen sinne keikalle <3
En kyl voi tajuu miten ne liput oli jo myyty ku oltiin 09.04 siin tiskillä :O Mut joo ei taidettu olla ainoita jotka po jista tykkää ja haluu päästä niitä kattoo :)
- HELSINGIN LISÄKONSERTISTA NEUVOTELLAAN


Saksalaisen rock´n´roll-yhtye The Baseballsin tänään myyntiin tulleen maaliskuisen Suomen kiertueen konserttiliput varattiin loppuun neljässä minuutissa. Kiertueen aikana The Baseballs esiintyy Tampereella, Seinäjoella ja Helsingissä. Kovan kysynnän takia Helsingin lisäkonsertista neuvotellaan parhaillaan.



Yhtyeen albumia ”Strike!” on myyty jo yli 33 000 kappaletta ja se on vuoden myydyin ulkomainen äänite Suomessa. The Baseballs on ollut viimeiset kolme viikkoa Suomen virallisen albumi-, single- ja latauslistan ykkösenä.



Levy sisältää 50-luvun henkeen tehtyjä svengaavia versioita kaikkien tuntemista pop- ja rock-hiteistä. Ensimmäinen single ”Umbrella” (Rihanna) on valloittanut maamme radiot ja on tällä hetkellä Suomen soitetuin kappale. Muita levyltä löytyviä hittejä ovat mm. ”Hot’n’Cold” (Katy Perry), ”Bleeding Love” (Leona Lewis) ja ”The Look” (Roxette).



Viime viikolla The Baseballs vieraili Suomessa ja esiintyi Maria!-ohjelmassa, Big Brother –talossa sekä loppuunmyydyssä On The Rocks-ravintolassa.



Kolmimiehisen The Baseballsin muodostavat laulajat Sam, Digger ja Basti. Keikoilla heidän mukanaan kiertää nelihenkinen taustayhtye.

AnetttteAAWW!<3Luonut: AnetttteTorstai 19.11.2009 19:06



IHANA BÄNDI<3
Huikeaan menestykseen Suomessa noussut The Baseballs saapuu ensimmäiselle kiertueelleen maahamme maaliskuussa 2010. Kiertueen aikana yhtye esiintyy Tampereella, Seinäjoella ja Helsingissä.




The Baseballsin debyyttilevy, Strike!, sisältää riemastuttavia 50’s –henkeen tehtyjä versioita kaikkien tuntemista pop- ja rock-hiteistä. Ensimmäinen single, Umbrella (Rihanna) on valloittanut maamme radiot ja on tällä hetkellä Suomen soitetuin kappale. Muita levyltä löytyviä hittejä ovet mm. Hot’n’Cold (Katy Perry), Bleeding Love (Leona Lewis) ja The Look (Roxette).




Bändin suosiosta kertovat mm. ykkössijat Suomen virallisella listalla (albumi ja single), Itunes:ssa (albumi ja single) ja Latauslistalla (single). Torstaina 19.11. The Baseballs nousee ensimmäistä kertaa lavalle Helsingissä, liput tähän tilaisuuteen myytiin loppuun vain muutamassa minuutissa.




Saksalainen The Baseballs kuuluu tällä hetkellä kotimaansa suosituimpiin yhtyeisiin. Tulevat Suomen keikat ovat osa alkuvuoden 2010 kiertuetta, jonka myötä bändi kiertää kotimaansa lisäksi mm Sveitsissä ja Itävallassa.




Kolmimiehisen The Baseballsin muodostavat laulajat Sam, Digger ja Basti. Keikoilla heidän mukanaan kiertää nelihenkinen taustayhtye.




KEIKAT:

24.03. Pakkahuone, Tampere / Liput Lippupalvelusta (S/K-18)

25.03. Rytmikorjaamo, Seinäjoki / Liput Lippupalvelusta (S/K-18)

26.03. Tavastia, Helsinki / Liput Tiketistä (K-18)









Liput 27 euroa + mahdolliset toimituskulut. Lipunmyynti alkaa maanantaina 23.11. klo 9.00.
Lippupalvelun puhelinpalvelu 0600-10800 (1,83€/min+pvm) tai www.lippupalvelu.fi
Tiketin puhelinpalvelu 0600-1-1616 (1,50 euroa/min + pvm) tai http://www.tiketti.fi

Saksasta kotoisin oleva rockabilly-yhtye The Baseballs jatkaa jo toista viikkoa Suomen virallisen albumi- ja singlelistan ykkösenä. Yhtyeen debyyttialbumia ”Strike!” on myyty jo yli 19.000 kappaletta, platinarajan lähestyessä kovaa vauhtia. Albumin ensimmäinen singlelohkaisu ”Umbrella” puolestaan jatkaa valloitustaan radiosoittolistoilla ja on singlelistan lisäksi kärkisijalla myös Latauslistalla.



The Baseballs saapuu Suomeen ensi viikolla. Keskiviikkona 18.11 nämä fiftarihurmurit esiintyvät Maria! –ohjelmassa ja heittävät seuraavana päivänä keikan loppuunmyydyssä On The Rocks –ravintolassa Helsingissä. Keikan liput myytiin loppuun viidessä minuutissa!



Diggerin, Samin ja Bastin muodostaman The Baseballs-trion svengaavalle uutuuslevylle ovat päätyneet Rihannan "Umbrella"-hitin lisäksi mm. Katy Perryn "Hot´n´Cold", Robbie Williamsin "Angels", Beyoncén “Crazy In Love”, Pussycat Dollsin “Don´t Cha” ja Roxetten ”The Look”.





The Baseballsin ”Umbrella” –video on kerännyt Youtube-sivustolla jo yli kolme miljonaa katselukertaa.



http://www.thebaseballs.com


Hih, aika upee kuva ;DD Sai pakostakin mut hymyilemään^^





Oho. Tä on hehz jollain muullakin blogis ;DD
Ku menee The Baseballs-luokitellut blogimerkinnät, ni siinä heti edellisenä [197666] merkinnäs toi sama kuva^^
'Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in then you're out
You're up then you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white
We fight, we break up
We kiss, we make up
You don't really want to stay, no
But you don't really want to go

We used to be
Just like twins
So in sync
The same energy
Now's a dead battery
Used to laugh bout nothing
Now your plain boring

vinkeeam in loveLuonut: vinkeePerjantai 30.10.2009 00:51

with music....




oh my oh my...
Niinkun kyllä sillä esittäjällä on väliä, saa paskankin biisin upeeksi...

http://www.youtube.com/watch?v=DM2177pHMT0&feature=related

puuh^<3Luonut: puuh^Torstai 22.10.2009 23:45

mä rakastuin ihan tyystiin yhteen bändiin<3 :)) se on aivan ihana<3