IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
3.5.2009
Tilastot
Käyntejä: 6 190
Kommentteja: 1
Koko
911 jäsentä
Tyttöjä: 591 (65 %)
Poikia: 320 (35 %)
Sijoitus koon mukaan: 595
Keski-ikä
33,1 vuotta
Otos: 584 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,1 vuotta
Ylläpitäjä
Danzig
Valvojat
catitus, Misfind

Jäsenet (911)

cxJarkko_Abarth_EccuFuuJannzu-Logiosuwa-RZU-aya[kkkatriminsku``KaKKa-aKKaNELLLABecki_psychobilly^^Sanapaimenrriikka_
« Uudemmat -

HeathlessaawsLuonut: HeathlessPerjantai 03.06.2011 22:11

TBB TBB TBB TBB TBB TBB TBB TBB TBB TBB TBB TBB♥♥

Kiitos äiti ku ostit sen uuen levyn♥

Sitä on kuunneltu koko ajan :)

Suomessa jo yli 90 000 albumia myynyt saksalainen The Baseballs –yhtye on noussut listojen kärkeen nyt myös Iso-Britanniassa. Yhtyeen debyyttialbumi ”Strike!” singahti eilen Britannian iTunesin ykköseksi ja mid week –albumilistalla se koreilee sijalla viisi. Yhtye on parhaillaan promovierailulla Lontoossa, jossa he eilen esiintyivät Radio Onen huippusuositussa Scott Millsin ohjelmassa ja samalla nauhoitettiin myös ensi viikolla esitettävä David Dickensonin TV-ohjelma.

Viime viikolla yhtye kävi hurmaamassa kuusi miljoonaa television katsojaa Italialaisessa Ti Lancio Una Canzone 2010 –ohjelmassa. The Baseballsin laulajat Sam, Digger ja Basti lauloivat ohjelmassa yhdessä Italian Talent voittajien Nicola Aliottan ja Giovanni La Corten kanssa. Esitys on katsottavissa tästä.

Tähän mennessä The Baseballs on jo valloittanut listakärjet Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Hollannissa, Ruotsissa, Norjassa ja Belgiassa. Suomessa albumi ”Strike!” komeili albumilistan ykkösenä 13 viikkoa. Parhaillaan yhtye kiertää Espanjaa, Italiaa ja Iso-Britanniaa ja seuraavaksi on vuorossa Yhdysvallat, Kanada, Etelä-Afrikka, Meksiko, Australia, Japani ja Singapore.

Kesän aikana ”Strike!”-albumista julkaistaan uusi versio, joka sisältää mm. ”Last In Line”-kappaleen, joka on The Baseballsin versio Nylon Beatin hitistä ”Viimeinen”. Suomessa yhtye nähdään kymmenellä kesäfestivaalilla:

25.06. Kalajoen Juhanus, Kalajoki
26.06. Himos Festival, Jämsä
02.07. Riihimäki Rock, Riihimäki
03.07. Imatra Big Band, Imatra
08.07. Yyteri, Pori
09.07. Rantajamit, Lohja
10.07. Ruisrock, Turku
30.07. Meripäivät, Kotka
31.07. Kuopio RockCock, Kuopio
15.08. Ankkarock, Vantaa



http://www.thebaseballs.com
http://www.baseballs.fi
The Baseballs -yhtyeen "Last In Line"-musiikkivideo saa maailman ensinäytön maanantai-aamuna The Voice TV:n Heräämössä klo 7.10 ja uusintana klo 9.10. Musiikkivideo kuvattiin The Baseballsin ollessa Suomessa maaliskuussa loppuunmyydyllä klubikiertueella.

"Last In Line" on The Baseballsin tarttuvalla tyylillä levyttämä versio Nylon Beatin "Viimeinen" -kappaleesta ja se on lyhyessä ajassa noussut radiosoittolistojen kärkisijoille.

The Voice TV on myös koostanut The Baseballsin Suomen-kiertueesta dokumentin, joka esitetään kanavalla torstaina 6.5. klo 10.00 ja uusintana perjantaina 7.5. klo 16.00. Dokumentin on toimittanut ja kuvannut Voicen monitoimimies Kristian Juuso. Lopputuloksena on ainutlaatuinen puolituntinen tien päältä, takahuoneista ja keikkalavalta. Dokumentti on mahdollista nähdä kokonaisuudessaan myös myöhemmin The Voicen nettisivuilla.

The Baseballs julkaisee menestysalbumista "Strike!" uuden version alkukesästä, joka pitää sisällään "Last In Line"-singlen lisäksi myös muita uusia kappaleita. "Strike!"-albumia on tähän mennessä myyty Suomessa lähes 90 000 kappaletta. Kesän aikana yhtye nähdään Suomessa lukuisilla festivaaleilla.
The Baseballs -dokumentti Voicella: 6.5. To klo 10.00
7.5. Pe klo 16.00
8.5. La klo 13.00
9.5. Su klo 15.00

http://www.thebaseballs.com
http://www.baseballs.fi
- Strike!-albumi teki paluun Suomen virallisen albumilistan ykköseksi


The Baseballsin ensi viikon Tampereen keikalle on tulossa lisää lippuja myyntiin. Tampereen Pakkahuoneella keskiviikkona 24.03. järjestettävän keikan liput myytiin alunperin loppuun neljässä minuutissa. Valtavan kysynnän takia artistiorganisaatio on antanut luvan lisälippujen myyntiin ja näin aiemmin ilman lippua jääneet tamperelaisfanit saavat uuden mahdollisuuden ostaa liput. Lisälippujen myynti alkaa huomenna, perjantaina klo 9.00 Lippupalvelussa.

Yhtyeen debyyttialbumi ”Strike!” teki eilen paluun Suomen virallisen albumilistan ykköseksi, jossa se on aikaisemmin viihtynyt peräti 12 viikon ajan. Levyä on myyty Suomessa 85 000 kappaletta eli reippaasti yli nelinkertaista platinaa.

Albumista julkaistaan uusi versio huhti/toukokuussa, joka tulee pitämään sisällään useita uusia kappaleita. Näihin lukeutuu mm. ”Last In Line”, joka on englanninkielinen versio Nylon Beatin megahitistä ”Viimeinen”. Radioille ”Last In Line” jaetaan maanantaina, samaan aikaan kun käynnistyy yhtyeen Suomen kiertue.




THE BASEBALLS SUOMESSA:

KLUBIKIERTUE:
22.03. Tavastia, Helsinki - loppuunmyyty
23.03. Tavastia, Helsinki – loppuunmyyty / nimmarikeikka kauppakeskus Isossa Omenassa, Espoossa klo 16-18.00
24.03. Pakkahuone, Tampere – loppuunmyyty
25.03. Rytmikorjaamo, Seinäjoki – loppuunmyyty
26.03. Tavastia, Helsinki – loppuunmyyty

FESTIVAALI-ESIINTYMISET:
25.06. Kalajoen Juhannus, Kalajoki
26.06. Himos Festival, Jämsä
02.07. Riihimäki Rock, Riihimäki
03.07. Imatra Big Band, Imatra
08.07. Rantajamit, Lohja
10.07. Ruisrock, Turku
30.07. Meripäivät, Kotka
31.07. Kuopio RockCock, Kuopio
15.08. Ankkarock, Vantaa



LIPUT TAMPEREEN PAKKAHUONEELLE:
27 euroa + mahd. toimituskulut

Lipunmyynti alkaa pe 19.03. klo 09.00 Lippupalvelussa.
Lippupalvelun puhelinpalvelu 0600-10800 (1,83 € / min + pvm) tai www.lippupalvelu.fi
- Albumista ”Strike!” julkaistaan uusi versio huhtikuun lopulla

Huippusuosittu The Baseballs –yhtye on levyttänyt Nylon Beatin ”Viimeinen”-hittibiisin omalla, tarttuvalla rockabilly-tyylillään. ”Last In Line” on ”Viimeinen”-kappaleen (1999) englanninkielinen versio, jonka Nylon Beat levytti itsekin englanniksi. Kappale löytyy huhtikuun lopulla julkaistavalla ”Strike!”-albumin uudelta versiolta, joka sisältää myös muita uusia lauluja. Radioille single jaetaan viikon päästä maanantaina 22.03, jolloin käynnistyy myös The Baseballsin loppuunmyyty Suomen klubikiertue.

”Last In Line” on Risto Asikaisen ja Sipi Castrénin käsialaa. Alkuperäinen versio löytyy "Valehtelija"-levyltä, joka myi tuplaplatinaa ja on kaikkien aikojen myydyin Nylon Beat -levy.

"Kuullessamme Nylon Beatin kappaleen tuntui se heti sopivalta ja se vääntyi hienosti Baseballs -tyyliin - sitä on hauska esittää. Vähän tietysti jännittää, miten suomalaiset ottavat sen vastaan, mutta uskomme, että se tekee oikeutta alkuperäiselle hitille. Tunnelma biisiä levytettäessä oli hieno", iloitsevat The Baseballsin pojat.

"Strike!" oli viime vuoden myydyin albumi Suomessa ja pysytteli kolme kuukautta maamme albumilistan ykkösenä. Levyä on myyty jo yli 85.000 kappaletta eli reippaasti yli nelinkertaista platinaa. Ruotsissa albumi on jo ylittänyt platinalevyrajan ja Norjassa, Sveitsissä sekä Saksassa sitä on myyty kultaa. Kevään aikana albumi julkaistaan mm. Espanjassa, Iso-Britanniassa, Hollannissa, Belgiassa, Italiassa ja Etelä-Afrikassa.

Kesällä The Baseballs esiintyy lukuisilla maamme suurimmista festivaaleista.

http://www.thebaseballs.fi
http://www.thebaseballs.com

The Baseballs jakaa nimmareita Isossa Omenassa tiistaina 23.3. Klo 16-18.00. Lisätietoa aiheesta Ison Omenan nettisivuilla.
The Baseballs on varmistunut esiintymään seuraaville festivaaleille tulevana kesänä:

* 25.06. Kalajoen Juhannus, Kalajoki
* 26.06. Himos Festival, Jämsä
* 02.07. Riihimäki Rock, Riihimäki
* 03.07. Imatra Big Band, Imatra
* 08.07. Rantajamit, Lohja
* 10.07. Ruisrock, Turku
* 30.07. Meripäivät, Kotka
* 31.07. Kuopio RockCock, Kuopio
* 15.08. Ankkarock, Vantaa
The Baseballs palkittiin Vuoden parhaana tulokkaana eilen järjestetyissä Echo Awardseissa. Tsekkaa The Baseballsin esitys gaalasta, jossa yhtye esitti kolme biisiä ("Poker face", Ayo Technology, Jungle Drum).

Joutu oottelee tunnin että halli oli lämmin ja auto lähti käyntii että sain ajettua pois sen sieltä... siinä samalla soi Elvis,stray cats,Wanda Jackson,The Baseballs,Hurriganes Yms. Sain ees vähä siistimmäks :D
Samalla löyty S1:kköseen osia... vielä puola häveyksissä. Tupakkia sai imee iha hermolla ku vituttaa yksin siivota. Mut olipaha taas jotain tekemistä.

SanapaimenHey there Deliah...Luonut: SanapaimenTiistai 29.12.2009 15:24

"-- don't you worry about the distance
I'm right there if you get lonely
give this song another listen - close your eyes
listen to my voice, it's my disguise - I'm by your side."
« Uudemmat -