IRC-Galleria

TheBaseballs

TheBaseballs

The Baseballs profiili on Warner Music Finlandin ylläpitämä
The Baseballs -yhtyeen "Last In Line"-musiikkivideo saa maailman ensinäytön maanantai-aamuna The Voice TV:n Heräämössä klo 7.10 ja uusintana klo 9.10. Musiikkivideo kuvattiin The Baseballsin ollessa Suomessa maaliskuussa loppuunmyydyllä klubikiertueella.

"Last In Line" on The Baseballsin tarttuvalla tyylillä levyttämä versio Nylon Beatin "Viimeinen" -kappaleesta ja se on lyhyessä ajassa noussut radiosoittolistojen kärkisijoille.

The Voice TV on myös koostanut The Baseballsin Suomen-kiertueesta dokumentin, joka esitetään kanavalla torstaina 6.5. klo 10.00 ja uusintana perjantaina 7.5. klo 16.00. Dokumentin on toimittanut ja kuvannut Voicen monitoimimies Kristian Juuso. Lopputuloksena on ainutlaatuinen puolituntinen tien päältä, takahuoneista ja keikkalavalta. Dokumentti on mahdollista nähdä kokonaisuudessaan myös myöhemmin The Voicen nettisivuilla.

The Baseballs julkaisee menestysalbumista "Strike!" uuden version alkukesästä, joka pitää sisällään "Last In Line"-singlen lisäksi myös muita uusia kappaleita. "Strike!"-albumia on tähän mennessä myyty Suomessa lähes 90 000 kappaletta. Kesän aikana yhtye nähdään Suomessa lukuisilla festivaaleilla.
The Baseballs -dokumentti Voicella: 6.5. To klo 10.00
7.5. Pe klo 16.00
8.5. La klo 13.00
9.5. Su klo 15.00

http://www.thebaseballs.com
http://www.baseballs.fi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.