IRC-Galleria

TheBaseballs

TheBaseballs

The Baseballs profiili on Warner Music Finlandin ylläpitämä
- Albumista ”Strike!” julkaistaan uusi versio huhtikuun lopulla

Huippusuosittu The Baseballs –yhtye on levyttänyt Nylon Beatin ”Viimeinen”-hittibiisin omalla, tarttuvalla rockabilly-tyylillään. ”Last In Line” on ”Viimeinen”-kappaleen (1999) englanninkielinen versio, jonka Nylon Beat levytti itsekin englanniksi. Kappale löytyy huhtikuun lopulla julkaistavalla ”Strike!”-albumin uudelta versiolta, joka sisältää myös muita uusia lauluja. Radioille single jaetaan viikon päästä maanantaina 22.03, jolloin käynnistyy myös The Baseballsin loppuunmyyty Suomen klubikiertue.

”Last In Line” on Risto Asikaisen ja Sipi Castrénin käsialaa. Alkuperäinen versio löytyy "Valehtelija"-levyltä, joka myi tuplaplatinaa ja on kaikkien aikojen myydyin Nylon Beat -levy.

"Kuullessamme Nylon Beatin kappaleen tuntui se heti sopivalta ja se vääntyi hienosti Baseballs -tyyliin - sitä on hauska esittää. Vähän tietysti jännittää, miten suomalaiset ottavat sen vastaan, mutta uskomme, että se tekee oikeutta alkuperäiselle hitille. Tunnelma biisiä levytettäessä oli hieno", iloitsevat The Baseballsin pojat.

"Strike!" oli viime vuoden myydyin albumi Suomessa ja pysytteli kolme kuukautta maamme albumilistan ykkösenä. Levyä on myyty jo yli 85.000 kappaletta eli reippaasti yli nelinkertaista platinaa. Ruotsissa albumi on jo ylittänyt platinalevyrajan ja Norjassa, Sveitsissä sekä Saksassa sitä on myyty kultaa. Kevään aikana albumi julkaistaan mm. Espanjassa, Iso-Britanniassa, Hollannissa, Belgiassa, Italiassa ja Etelä-Afrikassa.

Kesällä The Baseballs esiintyy lukuisilla maamme suurimmista festivaaleista.

http://www.thebaseballs.fi
http://www.thebaseballs.com

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.