IRC-Galleria

TheBaseballs

TheBaseballs

The Baseballs profiili on Warner Music Finlandin ylläpitämä

Blogi

« Uudemmat -

KATSO THE BASEBALLSIN LIVETALTIOINTIMaanantai 04.10.2010 16:08

The Voice TV esittää tällä viikolla The Baseballsin livetaltioinin viime kesältä. Himos Juhannus festivaalilla kuvattu keikka esitetään The Voice –kanavalla keskiviikkona ja lauantaina klo 17.00 sekä sunnuntaina klo 12.00. Keikka on myös nähtävissä Voicen nettisivuilla.
Suomessa jo yli 90 000 albumia myynyt saksalainen The Baseballs –yhtye on noussut listojen kärkeen nyt myös Iso-Britanniassa. Yhtyeen debyyttialbumi ”Strike!” singahti eilen Britannian iTunesin ykköseksi ja mid week –albumilistalla se koreilee sijalla viisi. Yhtye on parhaillaan promovierailulla Lontoossa, jossa he eilen esiintyivät Radio Onen huippusuositussa Scott Millsin ohjelmassa ja samalla nauhoitettiin myös ensi viikolla esitettävä David Dickensonin TV-ohjelma.

Viime viikolla yhtye kävi hurmaamassa kuusi miljoonaa television katsojaa Italialaisessa Ti Lancio Una Canzone 2010 –ohjelmassa. The Baseballsin laulajat Sam, Digger ja Basti lauloivat ohjelmassa yhdessä Italian Talent voittajien Nicola Aliottan ja Giovanni La Corten kanssa. Esitys on katsottavissa tästä.

Tähän mennessä The Baseballs on jo valloittanut listakärjet Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Hollannissa, Ruotsissa, Norjassa ja Belgiassa. Suomessa albumi ”Strike!” komeili albumilistan ykkösenä 13 viikkoa. Parhaillaan yhtye kiertää Espanjaa, Italiaa ja Iso-Britanniaa ja seuraavaksi on vuorossa Yhdysvallat, Kanada, Etelä-Afrikka, Meksiko, Australia, Japani ja Singapore.

Kesän aikana ”Strike!”-albumista julkaistaan uusi versio, joka sisältää mm. ”Last In Line”-kappaleen, joka on The Baseballsin versio Nylon Beatin hitistä ”Viimeinen”. Suomessa yhtye nähdään kymmenellä kesäfestivaalilla:

25.06. Kalajoen Juhanus, Kalajoki
26.06. Himos Festival, Jämsä
02.07. Riihimäki Rock, Riihimäki
03.07. Imatra Big Band, Imatra
08.07. Yyteri, Pori
09.07. Rantajamit, Lohja
10.07. Ruisrock, Turku
30.07. Meripäivät, Kotka
31.07. Kuopio RockCock, Kuopio
15.08. Ankkarock, Vantaahttp://www.thebaseballs.com
http://www.baseballs.fi
The Baseballs -yhtyeen "Last In Line"-musiikkivideo saa maailman ensinäytön maanantai-aamuna The Voice TV:n Heräämössä klo 7.10 ja uusintana klo 9.10. Musiikkivideo kuvattiin The Baseballsin ollessa Suomessa maaliskuussa loppuunmyydyllä klubikiertueella.

"Last In Line" on The Baseballsin tarttuvalla tyylillä levyttämä versio Nylon Beatin "Viimeinen" -kappaleesta ja se on lyhyessä ajassa noussut radiosoittolistojen kärkisijoille.

The Voice TV on myös koostanut The Baseballsin Suomen-kiertueesta dokumentin, joka esitetään kanavalla torstaina 6.5. klo 10.00 ja uusintana perjantaina 7.5. klo 16.00. Dokumentin on toimittanut ja kuvannut Voicen monitoimimies Kristian Juuso. Lopputuloksena on ainutlaatuinen puolituntinen tien päältä, takahuoneista ja keikkalavalta. Dokumentti on mahdollista nähdä kokonaisuudessaan myös myöhemmin The Voicen nettisivuilla.

The Baseballs julkaisee menestysalbumista "Strike!" uuden version alkukesästä, joka pitää sisällään "Last In Line"-singlen lisäksi myös muita uusia kappaleita. "Strike!"-albumia on tähän mennessä myyty Suomessa lähes 90 000 kappaletta. Kesän aikana yhtye nähdään Suomessa lukuisilla festivaaleilla.
The Baseballs -dokumentti Voicella: 6.5. To klo 10.00
7.5. Pe klo 16.00
8.5. La klo 13.00
9.5. Su klo 15.00

http://www.thebaseballs.com
http://www.baseballs.fi
- Strike!-albumi teki paluun Suomen virallisen albumilistan ykköseksi


The Baseballsin ensi viikon Tampereen keikalle on tulossa lisää lippuja myyntiin. Tampereen Pakkahuoneella keskiviikkona 24.03. järjestettävän keikan liput myytiin alunperin loppuun neljässä minuutissa. Valtavan kysynnän takia artistiorganisaatio on antanut luvan lisälippujen myyntiin ja näin aiemmin ilman lippua jääneet tamperelaisfanit saavat uuden mahdollisuuden ostaa liput. Lisälippujen myynti alkaa huomenna, perjantaina klo 9.00 Lippupalvelussa.

Yhtyeen debyyttialbumi ”Strike!” teki eilen paluun Suomen virallisen albumilistan ykköseksi, jossa se on aikaisemmin viihtynyt peräti 12 viikon ajan. Levyä on myyty Suomessa 85 000 kappaletta eli reippaasti yli nelinkertaista platinaa.

Albumista julkaistaan uusi versio huhti/toukokuussa, joka tulee pitämään sisällään useita uusia kappaleita. Näihin lukeutuu mm. ”Last In Line”, joka on englanninkielinen versio Nylon Beatin megahitistä ”Viimeinen”. Radioille ”Last In Line” jaetaan maanantaina, samaan aikaan kun käynnistyy yhtyeen Suomen kiertue.
THE BASEBALLS SUOMESSA:

KLUBIKIERTUE:
22.03. Tavastia, Helsinki - loppuunmyyty
23.03. Tavastia, Helsinki – loppuunmyyty / nimmarikeikka kauppakeskus Isossa Omenassa, Espoossa klo 16-18.00
24.03. Pakkahuone, Tampere – loppuunmyyty
25.03. Rytmikorjaamo, Seinäjoki – loppuunmyyty
26.03. Tavastia, Helsinki – loppuunmyyty

FESTIVAALI-ESIINTYMISET:
25.06. Kalajoen Juhannus, Kalajoki
26.06. Himos Festival, Jämsä
02.07. Riihimäki Rock, Riihimäki
03.07. Imatra Big Band, Imatra
08.07. Rantajamit, Lohja
10.07. Ruisrock, Turku
30.07. Meripäivät, Kotka
31.07. Kuopio RockCock, Kuopio
15.08. Ankkarock, VantaaLIPUT TAMPEREEN PAKKAHUONEELLE:
27 euroa + mahd. toimituskulut

Lipunmyynti alkaa pe 19.03. klo 09.00 Lippupalvelussa.
Lippupalvelun puhelinpalvelu 0600-10800 (1,83 € / min + pvm) tai www.lippupalvelu.fi
- Albumista ”Strike!” julkaistaan uusi versio huhtikuun lopulla

Huippusuosittu The Baseballs –yhtye on levyttänyt Nylon Beatin ”Viimeinen”-hittibiisin omalla, tarttuvalla rockabilly-tyylillään. ”Last In Line” on ”Viimeinen”-kappaleen (1999) englanninkielinen versio, jonka Nylon Beat levytti itsekin englanniksi. Kappale löytyy huhtikuun lopulla julkaistavalla ”Strike!”-albumin uudelta versiolta, joka sisältää myös muita uusia lauluja. Radioille single jaetaan viikon päästä maanantaina 22.03, jolloin käynnistyy myös The Baseballsin loppuunmyyty Suomen klubikiertue.

”Last In Line” on Risto Asikaisen ja Sipi Castrénin käsialaa. Alkuperäinen versio löytyy "Valehtelija"-levyltä, joka myi tuplaplatinaa ja on kaikkien aikojen myydyin Nylon Beat -levy.

"Kuullessamme Nylon Beatin kappaleen tuntui se heti sopivalta ja se vääntyi hienosti Baseballs -tyyliin - sitä on hauska esittää. Vähän tietysti jännittää, miten suomalaiset ottavat sen vastaan, mutta uskomme, että se tekee oikeutta alkuperäiselle hitille. Tunnelma biisiä levytettäessä oli hieno", iloitsevat The Baseballsin pojat.

"Strike!" oli viime vuoden myydyin albumi Suomessa ja pysytteli kolme kuukautta maamme albumilistan ykkösenä. Levyä on myyty jo yli 85.000 kappaletta eli reippaasti yli nelinkertaista platinaa. Ruotsissa albumi on jo ylittänyt platinalevyrajan ja Norjassa, Sveitsissä sekä Saksassa sitä on myyty kultaa. Kevään aikana albumi julkaistaan mm. Espanjassa, Iso-Britanniassa, Hollannissa, Belgiassa, Italiassa ja Etelä-Afrikassa.

Kesällä The Baseballs esiintyy lukuisilla maamme suurimmista festivaaleista.

http://www.thebaseballs.fi
http://www.thebaseballs.com

The Baseballs jakaa nimmareita Isossa Omenassa tiistaina 23.3. Klo 16-18.00. Lisätietoa aiheesta Ison Omenan nettisivuilla.

The Baseballsin tulevat kesän keikatKeskiviikko 10.03.2010 18:30

The Baseballs on varmistunut esiintymään seuraaville festivaaleille tulevana kesänä:

* 25.06. Kalajoen Juhannus, Kalajoki
* 26.06. Himos Festival, Jämsä
* 02.07. Riihimäki Rock, Riihimäki
* 03.07. Imatra Big Band, Imatra
* 08.07. Rantajamit, Lohja
* 10.07. Ruisrock, Turku
* 30.07. Meripäivät, Kotka
* 31.07. Kuopio RockCock, Kuopio
* 15.08. Ankkarock, Vantaa

The Baseballs - Echo AwardsPerjantai 05.03.2010 15:41

The Baseballs palkittiin Vuoden parhaana tulokkaana eilen järjestetyissä Echo Awardseissa. Tsekkaa The Baseballsin esitys gaalasta, jossa yhtye esitti kolme biisiä ("Poker face", Ayo Technology, Jungle Drum).

- Suomessa listaykkösenä jo kolme kuukautta

Saksalaisyhtye The Baseballs jatkaa maailmanvalloitustaan. Yhtyeen debyyttialbumi ”Strike!” nousi eilen Ruotsin virallisen albumilistan ykköseksi ja ylitti samalla kultalevyrajan, myyden yli 20 000 kappaletta. Ensi viikolla The Baseballs esiintyy Tukholmassa loppuunmyydyssä konsertissa. Kevään aikana ”Strike!”-albumi julkaistaan lukuisissa muissa Euroopan maissa mukaan lukien Iso-Britanniassa.

”Strike!”-albumi on ollut jo kolme kuukautta putkeen Suomen myydyin levy. Albumi on pysytellyt Suomen virallisen albumilistan kärjessä jo 12 perättäistä viikkoa. Levyä on myyty yli 76 000 kappaletta eli triplaplatinan verran. ”Strike!” oli myös viime vuoden myydyin äänite Suomessa.

The Baseballs palaa Suomeen 4. helmikuuta esiintymään EMMA-gaalaan, jossa yhtye on myös ehdolla vuoden ulkomainen artisti –kategoriassa. Maaliskuussa on vuorossa loppuunmyyty Suomen kiertue, jonka aikana yhtye esiintyy Tampereella, Seinäjoella ja kolmesti Helsingissä. Tulevana kesänä The Baseballs tulee esiintymään useilla kotimaisilla festivaaleilla.
Valtavaan suosioon nousseen The Baseballsin Suomen-kiertueeseen saatiin sovitetuksi vielä yksi lisäkonsertti. Yhtyeen jo aiemmin vahvistetut konsertit Helsingissä, Tampereella ja Seinäjoella varattiin loppuun muutamassa minuutissa. Lisäkonsertti järjestetään Tavastia-klubilla, Helsingissä maanantaina 22. maaliskuuta ja se on ikärajaton. Lipunmyynti alkaa Tiketissä maanantaina 21.12. Kovan kysynnän takia konsertille on asetettu lippurajoitus: kaksi lippua/asiakas.The Baseballsin debyyttialbumi ”Strike!” on reilussa kahdessa kuukaudessa myynyt Suomessa yli 72000 kappaletta eli enemmän kuin mikään muu albumi tänä vuonna. Levy on dominoinut Suomen albumilistaa viimeiset seitsemän viikkoa, samalla kun yhtyeen ensimmäinen singlelohkaisu ”Umbrella” on pysytellyt single- ja radiosoittolistan ykkösenä.

Kolmimiehisen The Baseballsin muodostavat laulajat Sam, Digger ja Basti. Keikoilla heidän mukanaan kiertää nelihenkinen taustayhtye.
THE BASEBALLSIN SUOMEN KEIKAT:
22.03. Tavastia, Helsinki – LISÄKONSERTTI, konsertti alkaa poikkeuksellisesti jo klo 20.00
23.03. Tavastia, Helsinki – Lisäkonsertti - LOPPUUNVARATTU
24.03. Pakkahuone, Tampere – LOPPUUNVARATTU
25.03. Rytmikorjaamo, Seinäjoki – LOPPUUNVARATTU
26.03. Tavastia, Helsinki – LOPPUUNVARATTU


Liput 27 euroa + mahdolliset toimituskulut. Lipunmyynti alkaa maanantaina 21.12. klo 9.00. Lippurajoitus: kaksi lippua/asiakas. Tiketin puhelinpalvelu 0600-1-1616 (1,50 euroa/min+pvm) tai www.tiketti.fiLisäkonsertti on ikärajaton, K-18 anniskelualue on rajattu erikseen.www.baseballs.fi tai www.thebaseballs.com
« Uudemmat -