IRC-Galleria

TheBaseballs

TheBaseballs

The Baseballs profiili on Warner Music Finlandin ylläpitämä
Suomessa jo yli 90 000 albumia myynyt saksalainen The Baseballs –yhtye on noussut listojen kärkeen nyt myös Iso-Britanniassa. Yhtyeen debyyttialbumi ”Strike!” singahti eilen Britannian iTunesin ykköseksi ja mid week –albumilistalla se koreilee sijalla viisi. Yhtye on parhaillaan promovierailulla Lontoossa, jossa he eilen esiintyivät Radio Onen huippusuositussa Scott Millsin ohjelmassa ja samalla nauhoitettiin myös ensi viikolla esitettävä David Dickensonin TV-ohjelma.

Viime viikolla yhtye kävi hurmaamassa kuusi miljoonaa television katsojaa Italialaisessa Ti Lancio Una Canzone 2010 –ohjelmassa. The Baseballsin laulajat Sam, Digger ja Basti lauloivat ohjelmassa yhdessä Italian Talent voittajien Nicola Aliottan ja Giovanni La Corten kanssa. Esitys on katsottavissa tästä.

Tähän mennessä The Baseballs on jo valloittanut listakärjet Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Hollannissa, Ruotsissa, Norjassa ja Belgiassa. Suomessa albumi ”Strike!” komeili albumilistan ykkösenä 13 viikkoa. Parhaillaan yhtye kiertää Espanjaa, Italiaa ja Iso-Britanniaa ja seuraavaksi on vuorossa Yhdysvallat, Kanada, Etelä-Afrikka, Meksiko, Australia, Japani ja Singapore.

Kesän aikana ”Strike!”-albumista julkaistaan uusi versio, joka sisältää mm. ”Last In Line”-kappaleen, joka on The Baseballsin versio Nylon Beatin hitistä ”Viimeinen”. Suomessa yhtye nähdään kymmenellä kesäfestivaalilla:

25.06. Kalajoen Juhanus, Kalajoki
26.06. Himos Festival, Jämsä
02.07. Riihimäki Rock, Riihimäki
03.07. Imatra Big Band, Imatra
08.07. Yyteri, Pori
09.07. Rantajamit, Lohja
10.07. Ruisrock, Turku
30.07. Meripäivät, Kotka
31.07. Kuopio RockCock, Kuopio
15.08. Ankkarock, Vantaa



http://www.thebaseballs.com
http://www.baseballs.fi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.