IRC-Galleria

TheBaseballs

TheBaseballs

The Baseballs profiili on Warner Music Finlandin ylläpitämä
- HELSINGIN LISÄKONSERTISTA NEUVOTELLAAN


Saksalaisen rock´n´roll-yhtye The Baseballsin tänään myyntiin tulleen maaliskuisen Suomen kiertueen konserttiliput varattiin loppuun neljässä minuutissa. Kiertueen aikana The Baseballs esiintyy Tampereella, Seinäjoella ja Helsingissä. Kovan kysynnän takia Helsingin lisäkonsertista neuvotellaan parhaillaan.



Yhtyeen albumia ”Strike!” on myyty jo yli 33 000 kappaletta ja se on vuoden myydyin ulkomainen äänite Suomessa. The Baseballs on ollut viimeiset kolme viikkoa Suomen virallisen albumi-, single- ja latauslistan ykkösenä.



Levy sisältää 50-luvun henkeen tehtyjä svengaavia versioita kaikkien tuntemista pop- ja rock-hiteistä. Ensimmäinen single ”Umbrella” (Rihanna) on valloittanut maamme radiot ja on tällä hetkellä Suomen soitetuin kappale. Muita levyltä löytyviä hittejä ovat mm. ”Hot’n’Cold” (Katy Perry), ”Bleeding Love” (Leona Lewis) ja ”The Look” (Roxette).



Viime viikolla The Baseballs vieraili Suomessa ja esiintyi Maria!-ohjelmassa, Big Brother –talossa sekä loppuunmyydyssä On The Rocks-ravintolassa.



Kolmimiehisen The Baseballsin muodostavat laulajat Sam, Digger ja Basti. Keikoilla heidän mukanaan kiertää nelihenkinen taustayhtye.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.