IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
13.9.2009
Tilastot
Käyntejä: 378
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 2
Keski-ikä
16,7 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 16,7 vuotta
Ylläpitäjä
JeNu_94

Jäsenet (2)

JeNu_94litlledevil90
« Uudemmat - Vanhemmat »

Usagi-chanEternal Sailormoonia..Luonut: Usagi-chanTorstai 14.07.2011 14:22

Ei tulla näkemään Animeconissa sittenkään.
Hanskat eivät ole saapumassa ajoissa Mercurylle ja ilman hanskoja en suostu siellä hyppiä. Eternalin loppuun vieminen jää siis Traconiin - koko poppoon ollessa siellä~
Traconiin mennessä saan myös (oletettavasti ja aika varmasti) tehtyä ne varsinaiset siivet mitä en ole nyt ehtinyt väsätä, sekä molemmat sauvat tulevat tehtyä myös sinne.

Mitä siis nähdään?
Animeconissa minut voi bongata lauantaina sekä sunnuntaina Usagin vaaleansinisessä kesämekossa. Lauantaina med own hair + surkealaatuiset pidennykset ja sunnuntaina oletettavasti uuden peruukkini kanssa♥ pidetään peukut pystyssä!

Jaa te randomit rakkaat joita kutsun ystävikseni, jos olette siellä niin ilmoittakaa asiasta tähän? :3 (Ja itsekeskeinen pyyntö: jos jokainen teistä jolla on kamera niin ottaisi kuvan niin voisin saada ehkä jonkun muiston omasta cossista molemmilta päiviltä x)

Lähdenpä tästä tekemään pari korjausta tuohon kesämekkoon ja viimeistelemään yksityiskohtia n_n
EHKÄ teen jopa pari hiuskoristetta.. >=3


eDit: LEGASP OMG VALAISTUMINEN! MÄ SAAN NUKKUA RAUHASSA ENSI YÖNÄ! JA SEURAAVANA!! unta.. rakas unimaailma, kuinka kaipaankaan sinua.. mielenterveys.. MIELENTERVEYTENI PALAA CONIIN MENNESSÄ! ..tosin sitte se on teille less-mielenkiintoisempi asia.. VALVON SITTENKIN :DDD

riiikkka`sori kaverit.Luonut: riiikkka`Maanantai 26.10.2009 22:28

minä en tuu huomenna koouluuu ::: DDD blondasin hiiuksiani ku meen kampaajalle keskiviikkona että saan tähä muutaki ku tummaa väriä , ni nyt nää on sit sori pari päivää riemun kirjavat : DD et koittakaa kestää.

paan pussin päähä ja menoks ! : DD
« Uudemmat - Vanhemmat »