IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
14.11.2009
Tilastot
Käyntejä: 1 449
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 1 (50 %)
Poikia: 1 (50 %)
Keski-ikä
24,5 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 20,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,3 vuotta
Ylläpitäjä
DjDeemu

Jäsenet (2)

DjDeemuMizzu^
- Vanhemmat »

DjDeemu[Ei aihetta]Luonut: DjDeemuTorstai 18.06.2009 02:18

Saatiin tänään navetan puolen koolaus studiosta suht valmiiksi. Todella hidasta hommaa, aikaa kului about 6-7 tuntia. Huomenna sitten villoitetaan ja paneloidaan karjakeittiön puolta.

DjDeemuJa nyt koolataan...Luonut: DjDeemuMaanantai 08.06.2009 01:31

ihanaa timpurit, ihanaa... :P

Meinasi hermot mennä lattiakoolinkia tehdessä. 4 metrin matkalla lattia viettää alaspäin n. 5 cm, joten kylmiön nurkasta kakkoskakkosen alle sai laittaa toisen, että oli tasassa karjakeittiön kanssa. Meistä (minä ja isäukko) kumpikaan ei koskaan ollut rakentanut lattiaa (saati vinolle pinnalle), niin piti keksiä kaiken sortin konsteja. Ensimmäinen vitteys oli se, että lyhyet Hilti-naulat loppuivat, eikä alle kahden tuuman sahapuita voinut ampua lattiaan kiinni. 1x4 päkäleet olisivat käyneet hyvin tilkkeiksi. Tämän vuoksi jouduimme ampumaan 2x2-pätkät vaakajuoksun kummallekin puolelle ja naulaamaan kiinni (kuten kuvasta näkyy). 2x2:n alle laitettiin kestopuusta tehtyjä kiiloja vaihtelevalla menestyksellä 80 cm välein. Peräseinään tehtiin poikkijuoksu, johon 2x2:sten päitä kiinniteltiin mm. kulmaraudoilla. Aika viri-viri, mutta lattiasta pitää koettaa saada mahdollisimman kestävä.

Lattian rakentaminen oli tuplasti hitaampa, mitä oltiin arvioitu. Pääsen jatkamaan työtä vasta juhannusviikolla, ja sitä ennen pitäisi sähkömiehen käydä asentamassa pistorasiat paikoilleen, että saadaan villoitettua levytettyä karjakeittiö.

Työmääräarvioni tässä vaiheessa on:

- Lattiakoolaus valmiiksi 1 päivä
- Karjakeittiö valmiiksi 1 päivä
- Lattian levytys 1 päivä.

Sen jälkeen jäljellä olisi enää pintatyötä (saumaus, pakkelointi maalaus, valaisinten asennus jne...)

DjDeemu[Ei aihetta]Luonut: DjDeemuLauantai 06.06.2009 21:49

Saatiin koolattua karjakeittiön osa studiosta. Huomenna vaatrataan lattiaa ja koolataan se. Edessä näkyvä seinä on niin mureaa betonia, ettei hiltillä saa kuin tuhoa aikaan. Täten jouduimme proppaamaan miltei kaikki pystyjuoksut, mihin kului aikaa.

DjDeemu[Ei aihetta]Luonut: DjDeemuSunnuntai 31.05.2009 20:48

Taas yksi studionrakennusviikonloppu on takana. Tällä kertaa homma eteni odotettua hitaammin, mutta saimme rakennettua ison puolen katon yhtä palaa vaille valmiiksi sekä ikkunaseinän. Lattiakoolausta ei vielä keritty aloittaa, mutta se on ensi viikonlopun hommaa sitten.

Hellesää piinasi sahaustöitä pihalla, mutta sisällä betonisessa navetassa oli viileä. Saatiin venekin laskettua vesille ja käytiin koeajelulla.

DjDeemuStudion rakennusta, osa 2.Luonut: DjDeemuSunnuntai 17.05.2009 20:08

Nyt on taas yksi työntäyteinen viikonloppu takana. Rakennushommat lähtivät käyntiin tosin hieman verkalleen kun pyrittiin käyttämään mahdollisimman paljon vanhaa materiaalia. Toisin kuin olin suunnitellut alunperin, emme saaneet rakentamaan kaikkia ruonkorankoja valmiiksi, mutta toisaalta kulmaseinä saatiin valmiiksi, ja suurin osa katosta rimoitettiin.

Kahde viikon päästä rakennusprojektia jatketaan rakentamalla loput koolaukset, villoittamalla, ja asentamalla kipsilevyt ja vanerit. Myös kattolevyt asetetaan.

DjDeemuStudio JokelaLuonut: DjDeemuPerjantai 01.05.2009 16:31


Studio Jokela sai tänään Wappuna 1.5.2009 alkunsa, kun aloitimme isäukon kanssa purkamaan vanhaa marjakylmiötä. Kylmäkone pois, ja seinät murskaksi. Styrox-eristeiden alta löytyy suunnattomat määrät kaiken maailman mujua, joten työnsarkaa riittää. Tämän viikonlopun tavoitteena on siistiä tila siihen kuntoon, että kahden viikon päästä palatessani tänne voidaan runkorangan rakennus aloittaa.

Poiketen alkuperäisistä suunnitelmista, suurin osa kylmiön seinärakenteita jätetään paikoilleen, sillä ne ovat hyvässä kunnossa, ja ne vain pintakäsitellään. Betoniseiniin tulee rangan lisäksi villat ja Gyprocit päälle. Ylläolevassa kuvassa kylmäkonetta nostetaan ylös.

087 / 100: Purkutyöt, 2 h (Yllättävän raskasta puuhaa)
Tähän kuvauspaikkaa pari metriä alemmaksi (Eli entiseen navettaan) on määrä rakentaa alkukesän aikana lämminvarastotila, jota tullaan käyttämään mm. bändikämppänä ja studiona. Tilasta tekee mielenkiintoisen se, että sitä voidaan käyttää mm. akustisten rumpujen äänen taltiointiin, mikä ei meluhaitoista johtuen ole mahdollista pääkaupunkiseudulla treenikämpällämme eikä tietenkään kerrostaloasunnossa.

Rummuista kiinnostuneille mainittakoot, että myynnissä olisi käytetty sähkörumpusetti Millenium MPS-400.
Kunhan päästään tuosta eroon, niin ostetaan akustiset rummut.
- Vanhemmat »