IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
14.11.2009
Tilastot
Käyntejä: 1 389
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 1 (50 %)
Poikia: 1 (50 %)
Keski-ikä
24,5 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 20,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,3 vuotta
Ylläpitäjä
DjDeemu

Jäsenet (2)

DjDeemuMizzu^

Saatiin tänään studion ovi paikoilleen. Huomenna maalaan sen ja nuo ulkoseinät.

Lämpiöön on hankittu matot ja huomenna käydään Kiteeltä sohva ja nojatuolit kalusteeksi. Alkaa pikkuhiljaa olemaan valmis. Tosin listoja pitää vielä asennella ja kynnystä.

DjDeemuLämpiö työn allaLuonut: DjDeemuMaanantai 27.07.2009 23:49

Nyt kun studio saatiin suht valmiiksi, niin kunnon työnarkomaanihan siirtyy seuraavaan kohteeseen, eli studion lämpiöön. Lämpiö on siis toinen osa vanhasta Jokelan navetasta, jota on pidetty aikaisemmin autotallina. Kuten vanhoista kuvista näkee, lämpiö oli täynnä vanhaa ryönää ja sitä siivotessa löytyi kaikkea hienoa retro-roinaa, josta blogannen myöhemmin.

Lämpiön seinät ovat osittain huonossa kunnossa, joten päädyttiin helppoon ratkaisuun: Otexia pintaan vaan ja riittävän siisti tulee tälle kesälle. Joskus ehkä parin vuoden päästä paneloidaan tilaa siistimmäksi ja laitetaan epoksia lattiaan.

DjDeemuStudion lattia valmisLuonut: DjDeemuLauantai 25.07.2009 19:44

Muovimatto asentui yllättävän helposti. Sen sijaan listojen asentaminen oli hidasta nikrimistä.

Nyt roudataan soittimet sisään. Jatkohommia ovat oven asennus ja sähköjen loppuasennus. Ja tietysti sisustus.

Tiistaina lähdetään PK-seudulle lomailemaan lisää peräkärrin kanssa ja haetaan kierrätyskeskuksesta pieni sohva ja hommataan jonkinlainen kirjahylly sisustukseksi, ehkä myös mattoja, jos löytyy sopivia.

DjDeemuVanerit pohjamaalattuLuonut: DjDeemuTiistai 21.07.2009 22:27

Nyt saumoihin on levitetty kevyttasoite päälle ja vanereihin pohjatartuntamaali. Huomenna ehkä joutuu vielä lisää saumailemaan, mutta pääsee ainenkin maalaamaan varsinaisella pintamaalilla.

DjDeemuPakkelia seinäänLuonut: DjDeemuMaanantai 20.07.2009 20:35

Nyt oli sitten saumauksen vuoro. Vielä muutama sauma laitettavaksi ja sitten kuivamaan yön yli. Myös takaikkunan ylle pitää asentaa vaneri. Huomenna pitää hioa saumoja ja päällytää se tasoitteella. Sitten pääsee maalaamaan.

DjDeemuStudio Jokela koeajossaLuonut: DjDeemuSunnuntai 19.07.2009 16:28

Saatiin studion lattia "valmiiksi" eilen. Eli levyt on paikallaan, mutta lattiaan tulee vielä muovimatto ja seinät ja katto saumataan ja maalataan. Illalla pidettiin "harjakaiset" tai paremminkin "lattiakaiset" ja koeajettiin tilan akustiikkaa. Saundi on melkoisen kirkas ja huone heijastaa korkeita taajuuksia. Periaatteessa akustisten soittimien soittamiseen se kuulostaa hyvältä, mutta äänitystarkoitukseen kaikua on liikaa, joten pitää demppailla.

Myös lattiaa koeajettiin, kun vieraita oli toista kymmentä yleisönä kuuntelemassa esitystä ja tanssimassa. Vielä on lattia ehjä onneksi. :)

DjDeemuLattian levytys alkoiLuonut: DjDeemuSunnuntai 12.07.2009 19:15

Toisen levyn nikriminen kesti toista tuntia, koska seinät on vinoja. Kiinni jurskautetut levyt tuntuu ensituntemalta ainenkin suht tukevilta, joten eiköhän tuosta vielä studio tule...
Saatiin vihdoin studion lattian koolaus valmiiksi. Loppu eteni kätevästi, kiitos kulmarautojen. Seuraavaksi vaan villoittamaan, ja huomenna aloitetaankin sitten lattian levytys.

DjDeemu[Ei aihetta]Luonut: DjDeemuMaanantai 22.06.2009 02:42

Karjakeittiö saatiin levytettyä, sekä seinät että katto (lukuunottamatta kuvassa näkyvää palaa ikkunan yläpuolella johon tulee vaneri). loman 3.5 rakennustyöpäivää ei riittänyt kuin navetanpuolen koolaukseen ja panelointiin. Pelkästään yhden pylvään panelointiin meni puoli päivää. Koska rakennuksessa mikään pinta ei ole suora, on levyttäminen todella hidasta, kun kaikkia kohtia pitää nikriä ja vuolla että levyt menevät paikoilleen. Onneksi sain aloitettua lattian villoituksen, mutta karjakeittiöstä puuttuu vielä koolaukset. Niiden jälkeen ehkä vihdoin pääsisi levyttämään lattiaa, mutta se on vasta parin viikon päästä...

DjDeemu[Ei aihetta]Luonut: DjDeemuPerjantai 19.06.2009 11:06

Karjakeittiö on nyt villoitettu ja pari levyä paikallaan. Vasemmassa reunassa olevan savupiipun suojaksi tulee filmivaneri, koska siihen on helpompi tehdä aukot tuuletushormien kohdalle. Tänään jatketaan siitä.