IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
3.5.2010
Tilastot
Käyntejä: 1 158
Koko
16 jäsentä
Tyttöjä: 9 (57 %)
Poikia: 7 (43 %)
Keski-ikä
19,9 vuotta
Otos: 8 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 21,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 17,1 vuotta
Ylläpitäjä
Marja-Tyrni

Jäsenet (16)

_Chebaleba_MAKEMEBAD``wilzu``Maalisuti^zoohanMarja-TyrnikuukaiJustLikeABitch_Luca_wesome^sartsaaanuppu83LoveKiller^^Ellaballerina
« Uudemmat - Vanhemmat »
Turun Pallivahasta kotoisin olevan iloisen leskirouvan, Marja Tyrnin, esikoisalbumi ”Tortturalli” on tänään ylittänyt kultalevyrajaan oikeutetun myyntimäärän. Toukokuun lopulla julkaistu levy on pysytellyt ilmestymisestään lähtien Suomen virallisen albumilistan sijalla kolme.

Marja Tyrni on onnellinen kultalevystä ja lupasikin juhlan kunniaksi tarjota oikein kosteat tortut levy-yhtiön pomoille.

”Kuulin, että Pallivahan K-marketista oli ostettu kaksi levyä, mutta kultalevyä ei varmaan kukaan osannut odottaa”, Marja iloitsee. ”Pallivahan kanikonttoriin kultalevyä tuskin kannattaa tarjota, koska levy ei varmasti ole täyttä kultaa vaan luultavasti symbolisesti vain pinnalta kullitettu”, hän jatkaa.

”Levyn taustapelimannit Gin&Juize ovat luvanneet vastavuoroisesti tarjota minulle pikkusuolaisiaan.Tämän jälkeen laitetaan Tortturalli soimaan ja Suut makiaks! Lupasin itsekin yrittää jaksaa kuunnella levyn ensimmäistä kertaa kokonaan läpi. Ihanaa Suomen kansa ja nauttikaa makeasta kesästä!”
, Marja toivottelee.

Albumin ensimmäinen singlelohkaisu ”Suut Makiaks” on tärisyttänyt tanssilattioita ympäri Suomea ja se on kerännyt Youtube-sivustolla jo yli 300 000 kuuntelukertaa. Uudella singlellä ”Putkimies” vierailee näyttelijä Tommi Korpela.


Kuuntele Marja Tyrnin juhannus spesiaali perjantaina 25.6. klo. 18-21 (uusinta lauantaina 26.6. klo. 14-17)

http://www.nrj.fi/juhannus
Marja Tyrnin haastattelu Pitkä Kuuma Kesä -ohjelmassa. Heikillä petti pokka kun Marja laittoi Suut Makiaks!

Tsekkaa Marja Tyrnin esiintyminen Pitkä kuuma kesä-ohjelmassa:

Marja Tyrni esiintyy huomenna Pitkä kuuma kesä-ohjelmassa. Ohjelma esitetään suorana MTV3 kanavalla klo.19.30 alkaen. Suut makiaks!

http://www.mtv3.fi/pitkakuumakesa
Tsekkaa Marja Tyrnin "Suut Makiaks!" musiikkivideo täällä.
Marja Tyrnin "Suut makiaks!" kappale on ehdolla tänä vuonna Voicen kesähitti-äänestyksessä. Anna äänesi Suomen tunnetuimmalle leskirouvalle täällä.
Suomen suosituin leskirouva, Turun Pallivahasta kotoisin oleva Marja Tyrni julkaisi tänään esikoisalbuminsa ”Tortturalli”. Uuden albumin kunniaksi Marja vierailee faniensa joukossa lauantaina 29.5. Tampereella ja Helsingissä.

Tampereella iloisen leskirouvan voi bongata lauantaina Aino-tossuja myyvästä Reinokaupasta klo 12.00.

Samana päivänä Marja Tyrni esiintyy Korkkarijuoksu-tapahtumassa Helsingin Narikkatorilla klo 17.00. Marja esittää tapahtumassa esikoissinglensä ”Suut Makiaks!”.

www.marjatyrni.com
Ennakkotilaa Marja Tyrnin "Tortturalli" albumi iTunesista

Levy on ladattavissa digitaalisesti ensi viikon maanantaista lähtien ja albumi löytyy kauppojen hyllyiltä ensi viikon keskiviikkona.

Suut makiaks!
Marja Tyrnin debyyttialbumi "Tortturalli" julkaistaan 26.5. Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus käydä kuuntelemassa albumin kappaleita ennakkoon Voicen nettisivuilla. Kuultavana on kappaleet "Suut Makiaks!", "Tortturalli", "Putkimies" ja "Puolukkatorttu". Kuuntele kappaleet täällä
« Uudemmat - Vanhemmat »