IRC-Galleria

Marja-Tyrni

Marja-Tyrni

Tortturalli-albumi kaupoissa nyt

Blogimerkintä

« Uudempi -
Turun Pallivahasta kotoisin olevan iloisen leskirouvan, Marja Tyrnin, esikoisalbumi ”Tortturalli” on tänään ylittänyt kultalevyrajaan oikeutetun myyntimäärän. Toukokuun lopulla julkaistu levy on pysytellyt ilmestymisestään lähtien Suomen virallisen albumilistan sijalla kolme.

Marja Tyrni on onnellinen kultalevystä ja lupasikin juhlan kunniaksi tarjota oikein kosteat tortut levy-yhtiön pomoille.

”Kuulin, että Pallivahan K-marketista oli ostettu kaksi levyä, mutta kultalevyä ei varmaan kukaan osannut odottaa”, Marja iloitsee. ”Pallivahan kanikonttoriin kultalevyä tuskin kannattaa tarjota, koska levy ei varmasti ole täyttä kultaa vaan luultavasti symbolisesti vain pinnalta kullitettu”, hän jatkaa.

”Levyn taustapelimannit Gin&Juize ovat luvanneet vastavuoroisesti tarjota minulle pikkusuolaisiaan.Tämän jälkeen laitetaan Tortturalli soimaan ja Suut makiaks! Lupasin itsekin yrittää jaksaa kuunnella levyn ensimmäistä kertaa kokonaan läpi. Ihanaa Suomen kansa ja nauttikaa makeasta kesästä!”
, Marja toivottelee.

Albumin ensimmäinen singlelohkaisu ”Suut Makiaks” on tärisyttänyt tanssilattioita ympäri Suomea ja se on kerännyt Youtube-sivustolla jo yli 300 000 kuuntelukertaa. Uudella singlellä ”Putkimies” vierailee näyttelijä Tommi Korpela.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.