IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
17.5.2010
Tilastot
Käyntejä: 919
Koko
118 jäsentä
Tyttöjä: 20 (17 %)
Poikia: 98 (83 %)
Keski-ikä
24,4 vuotta
Otos: 76 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 25,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 24,3 vuotta
Valvojat
jarnoman, Sanders666

Jäsenet (118)

Vibraemelikille-r3f15_Mayhem_Tördedeathrider[^t33mu^]Kätsy_Jondeihq-glaadi-J_A_A_K_K_O_blinkrreizka_Kimiiii_RikuuuK
« Uudemmat -

psychokiller[Ei aihetta]Luonut: psychokillerPerjantai 18.06.2010 23:46

gotta go, kalle wants the computer.


ps. radio jkl plays Ronnie James Dio's music 8) R.I.P man </3

_BethLepää rauhassa Dio!Luonut: _BethKeskiviikko 19.05.2010 20:22

Tämä on muistokirjoitus lapsuunden sankariani kohtaan.

10. heinäkuuta vuonna 1942 syntyi aivan tavallinen poikavauva joka kastettiin Ronald James Padavonaksi/Ronaldo Giovanni Padavonaksi (eri maiden wikipediat väittävät yhtä ja toista asiasta). Nyt lähes 68 vuotta myöhemmin sama henkilö menehtyi 16. toukokuuta 2010 vastsasyöpään. Syntymästä poiketen hän ei kuitenkaan ollut kuollessaan kuka tahansa tavallinen henkilö ja nimikin oli matkan varrella muuttunut. Juuri tuona kyseisenä päivänä klo 7.45 menetimme maailman mahtavimman laulajan Ronnie James Dion.

Marraskuussa 2009 kuulimme suru-uutisen jonka mukaan Ronnie on sairastunut vatsasyöpään. Itse en kuitenkaan pystynyt käsittelemään asiaa vakavasti ja oletin Dion tokenevan nopeasti. Lisäksi Heaven And Hell varasi keikkoja aktiivisesti Dion sairaudesta huolimatta joten voimme ehkä olettaa, ettei Dio itsekään uskonut menehtyvänsä sairastamaansa syöpään. Valitettavasti nyt kuitenkin tämä Heavy metallin jumala (Dio = italiaksi Jumala) elää enään vain sydämmissämme ja muistoissamme.

Jätän tarkoituksella Dion uran tekstistäni syrjään, jottei tämä mene Dion esitelmäksi. Muutaman asian mainitsen kuitenkin. Ronnie ehti niittää julkisuutta monessa eri yhtyeessä. Henkilökohtaisesti itselleni on hänen tuotannostaan kolahtanut erityisellä tavalla Heaven & Hell/Black Sabbath, DIO ja Rainbow materiaali. Jos minua pyydettäisiin listaamaan kymmenen maailman parasta biisiä, laittaisin listalle useamman Dion laulaman Black Sabbath kappaleen ja DIOn As Long As It's Not About Love varmasti mahtuisi listalle.

Nuorempana saatoin mainita lempilaulajakseni Bruce Dickinsonin, sillä hän lauloi silloisessa lempiyhtyeessäni Iron Maidenissa. Samaan aikaan nimesin myös lempi basistikseni Steve Harrisin ja rumpaliksi Nicko McBrainin joten valinta perustui lähinnä vain suosikki bändiin. Nyt vuosien saatossa pystyn valitsemaan lempi laulajani pelkästään vain laulutaidon ja äänen perusteella ja lempikitaristin soittotaidon perusteella. Siitä syystä olen pitänyt jo muutamisen vuoden Dioa ylivoimaisesti kovimpana laulajana - ja pidän edelleen. Dion ääni saa kylmät väreet ja tunteet pintaan ja sitä tykkää jäädä monesti kuuntelemaan vain silmät kiinni.

Harmikseni joudun toteamaan, etten nähnyt Dion kuin kerran livenä. Tämä tapahtui viime kesänä Heaven & Hellin keikalla. Lohdutukseksi kuitenkin ehdin edes kerran näkemään jumalan töissä. Keikka oli loistava ja mullisti käsitystäni Black Sabbathista roimasti!

Valitettavasti Ronnie James Dio ei enään elä, mutta hän elää sydämissämme ja muistoissamme. Lisäksi myös Dion levytykset elävät ja toivon että voimme kaikki hymyssä suin niitä kuunnella ja muistella Dioa, maailman parasta laulajaa, heavy metallin jumalaa.

Kiitos, Ronnie!

KemikaaliKeuhkoR.I.P MasterLuonut: KemikaaliKeuhkoTiistai 18.05.2010 17:22

R.I.P Ronnie James Dio 10.7.1942 - 16.5.2010

Dio the god of heavy metal he was influence to everyone leader of music and a GOD he had rainbow in the dark , he dind talk to strangers , He was the man on the Silver Mountain , your music will never die .Rest in Peace Ronnie James Dio
LONG LIVE ROCK N ROLL!

FuZillAR.I.P.Luonut: FuZillAMaanantai 17.05.2010 23:27

Rest In Peace Ronnie James Dio

10.7.1942-16.5.2010

Menit sitte kuolemaa 67 vuotiaana syöpään! ;(

ZakkMateLong Live The KingLuonut: ZakkMateMaanantai 17.05.2010 22:18

He's the man on the silver mountain
He's the treasure at the end of the rainbow.
He is the king.

I would give my all, to hear him sing on more time.
I could dive to the flames of hell to bring him back, cos.
He is the king.

Long Live The King!
Long Live The King!
Long Live The God of Metal!

We can still hear his music and voice.
But we can never see alive.

Now gather around to sing him the last odes

Long Live The king!
Long Live The King!
Long Live The God of Metal!

TePihR.I.P.Luonut: TePihMaanantai 17.05.2010 17:38

Legends never die. Dio only left Earth to rock with God in Heaven. \m/

tituskaNOOOOOOOUUUUU!!!!! :'(Luonut: tituskaMaanantai 17.05.2010 17:15

R.I.P.

RONNIE JAMES DIO

siinä lähti taas yks hyvä mies pois maapallolta ja monta bändiä lyhisty kasaan....

iirrroRonnie James DioLuonut: iirrroMaanantai 17.05.2010 11:24

sinne meni

KayinR.I.P. Ronnie James DioLuonut: KayinMaanantai 17.05.2010 11:05Olemme saavuttaneet ne vuodet kalenterissa, jolloin legendat alkavat poistua joukostamme. Nyt oli Dion vuoro.

Itse en kuulu Dion varsinaisiin faneihin, en omista yhtään hänen albumiaan. Kuitenkin näin hänet Heaven & Hellin keikalla Sauna Open Airissa 2007, ensimmäisen ja viimeisen kerran (ironista, mutta näin myös hiljattain poistuneen Peter Steelen silloin ensimmäisen ja viimeisen kerran).

Sillä keikalla huomasin yhden niistä ominaisuuksista, jotka tekevät James Diosta niin erilaisen ja ainutlaatuisen. Kun hän lauloi, hänen kyky eläytyä sanoitukseen ja tuoda tarina kokonaisvaltaisesti esille oli vailla vertaistaan. Dio osasi puhua sanat eläväksi. Hän ei pelkästään kertonut tarinaa laulaessaan, hän teki siitä elävän. Joka ainut kerta. En ollut ikinä törmännyt tällaiseen kykyyn yhdenkään artistin kohdalla. Ronnie James Dio loi sanoillaan.

Nyt tämä ledenda on poistunut joukostamme. Hän oli merkittävä osa metallimaailmaa, ja voi sanoa, että yksi sen merkittävimmistä luojista ja suunnannäyttäjistä. Niin musiikin saralla, mutta myös sen lieveilmiöiden osalta. Moni ei tiedä, että tämä mies on luonut ilmiön joka on yksi metalli- ja rockmaailman keskeisimmistä symboleista. Rakkaalla lapsella on monta nimeä: Rock horns, devil horns, sign of the horns, \,,/.

Korotan sormeni sinun muistolle tänään Dio. You are the man \,,/.

R.I.P. Ronnie James Dio

http://www.ronniejamesdio.com/
http://fi.wikipedia.org/wiki/Ronnie_James_Dio
http://en.wikipedia.org/wiki/Ronnie_James_Dio

Gerkko_R.I.P Ronnie James DioLuonut: Gerkko_Maanantai 17.05.2010 02:35


Never to be forgotten.
« Uudemmat -