IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

R.I.P. Ronnie James DioMaanantai 17.05.2010 11:05Olemme saavuttaneet ne vuodet kalenterissa, jolloin legendat alkavat poistua joukostamme. Nyt oli Dion vuoro.

Itse en kuulu Dion varsinaisiin faneihin, en omista yhtään hänen albumiaan. Kuitenkin näin hänet Heaven & Hellin keikalla Sauna Open Airissa 2007, ensimmäisen ja viimeisen kerran (ironista, mutta näin myös hiljattain poistuneen Peter Steelen silloin ensimmäisen ja viimeisen kerran).

Sillä keikalla huomasin yhden niistä ominaisuuksista, jotka tekevät James Diosta niin erilaisen ja ainutlaatuisen. Kun hän lauloi, hänen kyky eläytyä sanoitukseen ja tuoda tarina kokonaisvaltaisesti esille oli vailla vertaistaan. Dio osasi puhua sanat eläväksi. Hän ei pelkästään kertonut tarinaa laulaessaan, hän teki siitä elävän. Joka ainut kerta. En ollut ikinä törmännyt tällaiseen kykyyn yhdenkään artistin kohdalla. Ronnie James Dio loi sanoillaan.

Nyt tämä ledenda on poistunut joukostamme. Hän oli merkittävä osa metallimaailmaa, ja voi sanoa, että yksi sen merkittävimmistä luojista ja suunnannäyttäjistä. Niin musiikin saralla, mutta myös sen lieveilmiöiden osalta. Moni ei tiedä, että tämä mies on luonut ilmiön joka on yksi metalli- ja rockmaailman keskeisimmistä symboleista. Rakkaalla lapsella on monta nimeä: Rock horns, devil horns, sign of the horns, \,,/.

Korotan sormeni sinun muistolle tänään Dio. You are the man \,,/.

R.I.P. Ronnie James Dio

http://www.ronniejamesdio.com/
http://fi.wikipedia.org/wiki/Ronnie_James_Dio
http://en.wikipedia.org/wiki/Ronnie_James_Dio

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.