IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nörttikoreografioita.Maanantai 25.10.2010 11:50

Joku (DarthPraxus27) oli koonnut:

GoogleSunnuntai 24.10.2010 11:57

http://www.hs.fi/talous/artikkeli/Googlesta+tuli+keksint%C3%B6paja/1135261120120

"Yhdysvaltalainen hakukoneyhtiö Google vahvistaa rooliaan keksintöpajana, joka pyrkii ratkaisemaan maailman ongelmia teknologian avulla.

Yhtiö kehittää muun muassa uusiutuvan energian kehittämiseen, kuten tuulivoimaan ja aurinkosähköön. Nämä kiinnostavat Googlea esimerkiksi siksi, että sen omat palvelinkeskukset käyttävät paljon sähköä.

Pari viikkoa sitten Google kertoi tutkimushankkeesta, jossa testataan ilman kuljettajaa kulkevia autoja.

Esimerkiksi Atlantin valtameren tuulivoimahankkeen ja kuskittoman auton kehittämisen arvioidaan edellyttävän Googlelta yhteensä 750–800 miljoonan euron panostusta.

Yhtiötä onkin arvosteltu, ettei se käyttää voittovarojaan kyseenalaisiin kehitysprojekteihin sen sijaan, että se maksaisi omistajilleen osinkoja tai ostaisi omia osakkeitaan.

Google ei ole koskaan maksanut osinkoja, ja se on ilmoittanut, ettei maksa lähivuosinakaan."

Herää kysymys onko oikeasti vielä olemassa ihmisiä joilla on oikeustaju, moraali ja periaatteita. Ko. miljardiluokan yritys näyttää oikeasti miettivän sitä mitä rahalla voi tehdä, ennemmin kun sitä miten sillä voi saada lisää rahaa. Vai? No ei... Google vaan katsoo pidemmällä tähtäimellä kun muut. Google näyttäisi sijoittavan tulevaisuuteen, vai pitäisikö sanoa nykyisyyteen...

On nimittäin niin että meillä on teknologinen osaaminen elää kuten tieteiskirjoissa, mutta sitä ei ole laitettu käyttöön. Me voisimme laittaa tietokoneet ajamaan autoa. Me voisimme tuottaa energiamme puhtaasti jne... Mutta emme tee sitä. Se kaikki on vaan paperilla mutta ei käytännössä. Miksi? Itse olen pohtinut tätä kysymystä, enkä ole saanut siihen vielä kunnon vastausta. Riskisijoitus? Ei tarpeeksi tuottava?

Edellä olevan vuoksi annan googlelle kaiken tuen mitä voin. Se oikeasti sijoittaa siihen että voimme kohta astua 2000-luvulle.

"Ylivoimaisin osa sijoitetuista rahoista menee hukkaan, mutta yksi onnistunut sijoitus voi synnyttää miljardibisneksen.

Saihan Googlekin alkunsa tällaisesta riskisijoituksesta."

Preventing lesbianismTorstai 21.10.2010 13:45...

Lainauksia Räsäseltä.Tiistai 19.10.2010 10:56

"Tieteellinen todistusaineisto osoittaa vastaansanomattomasti, että homoseksuaalisuus on psykososiaalisen kehityksen häiriö. Ne, jotka väittävät homouden olevan luonnollinen, "terve" seksuaalisuuden variaatio, mitätöivät perhetaustatutkimusten todistusarvon poliittisista syistä."
"Mitä varhaisemmassa vaiheessa nuorella on homoseksuaalisia kokemuksia, sitä vaikeampaa tutkimusten mukaan tästä taipumuksesta on päästä eroon."
"Homoseksuaalisuuden harjoittaminen myös pysyvässä parisuhteessa on vahingollista oman itsensä, kumppanin ja ehkä myös muiden läheisten ihmisten kannalta."
"Pidän täysin mahdollisena, että homoseksuaalisuus voi lisääntyä, kun sitä lainsäädännön tasolla suositaan heteroseksuaalisen aviosuhteen rinnalla."

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2010/10/1207545

Taidanpa pistää Räsäsen pään pölkylle tuosta ensimmäisestä lauseesta. Väitää nimittäin että ihminen kykenee psykososiaalisesti muuttamaan biokemiansta toimintaa. Kova väite. http://www.pnas.org/content/102/20/7356
http://www.pnas.org/content/103/21/8269
Teinkin tästä jo aiemmin merkinnän: Kayin

Ihmettelen miten lääkäri voi päästää suustaan tuollaista. Toisaalta... jos sitä ei sano lääkärinä niin ei kai siitä joudu vastuuseen. En tiedä.

Tänä aamuna Huomenta suomessa: http://www.katsomo.fi/?progId=50447 "Homous lapsen kehityksen häiriö"
Isä ja poika lähettivät HD videokameran (äänen kanssa) avaruuteen sääpallon mukana.

Teksti, kuvia, ja video: http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1318814/Luke-Geissbuhler-son-send-weather-balloon-100-000ft-space-capture-amazing-video-footage.html

Päivi Räsästä taas...Maanantai 18.10.2010 15:43

Päivi Räsänen kävi aamu-tv:ssä
http://areena.yle.fi/video/1367438

No... sanoi niin kun odotinkin. Homot ovat myös Jumalan lapsia ja saavat syntinsä (homoseksuaalisuuden) anteeksi Jeesuksen kautta.

Toisin sanoen homoseksuaalisuus rinnastetaan alkoholismiin. Se nähdään haasteena jota vastaan taistelussa ihmistä tulee auttaa. Hän sanoi myös että lääkärinä hän ymmärtää tämän oikein hyvin.

Jännä että ihmisen pää voi olla näin sekaisin.

Ja tänä aamuna erokäyrä lähti taas uuteen nousuun...
Tiedän että olen jankannut tätä asiaa kyllästymiseen asti, mutta kun en voi sille mitään että minusta tämä on perin kiehtovaa sirkusta :)

HRP-4C taas vauhdissa :)Maanantai 18.10.2010 11:43

Edestä:


Kulmasta: http://www.youtube.com/watch?v=y0T5dxge2Kw

3D: http://www.youtube.com/watch?v=AgZoSWPLEeM

Ovan saaneet tasapainon jo todella hyväksi.

Kirkko: PR:n mestariSunnuntai 17.10.2010 23:21

Ei voi kun ihmetellä. Kirkosta hirvittävä erobuumi ja mitä piispa menee sanomaan:

"- Keskimääräinen kirkollisvero on noin 200 euroa vuodessa. Se on alle euron päivässä. Tällä kustannetaan seurakuntien toiminta, ja pääosa seurakuntien varoista käytetään lapsi- ja nuorisotyöhön, hän sanoo.

Seuraavaksi tulevat muu seurakuntatatyö ja diakoniatyö.

- Käytännössä niukkenevat toimintaedellytykset ovat pois lasten päiväkerhoista, äiti-lapsikerhoista, diakoniatyöstä perheneuvonnasta ja monesta muusta konkreettisesta käytännön toiminnasta, Häkkinen lisää."

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2010/10/kirkosta_eroaminen_yltyi_lauantaina_2063778.html

Sanoo siis suoraan että kirkko ottaa ensimmäisenä pois lapsilta. Ja miten tähän reagoidaan?
http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?p=4688843

Lisää kirkosta eroamisia...

Boksissa on.Sunnuntai 17.10.2010 12:58

Laitoin kirkosta eroamisen käyrän boksiini. Se päivittyy tunnin välein. Jos joku muu haluaa niin laita kuvana tämä osoite:

http://eroakirkosta.fi/static/ek-tilastot/cache.png