IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

<3Torstai 30.09.2010 17:29Pakko päästä kyllä Cowgirlsien keikalle. Piti mennä Tampereen keikalle muuta estyin. ****.
http://www.sciencedaily.com/releases/2010/09/100927105353.htm

Ei mene montaa vuotta kun se on jo todellisuutta O_o
Eilen Kolumbian maalla:

Kiitos Susibelle <3Keskiviikko 29.09.2010 13:02

Susibelle lahjoitti minulle VIP-ominaisuuden loppuajaksi. Iso kiitos hänelle.

Olenkin aina halunnut modata sivuni uuteen uskoon. Tällä hetkellä mennään normiVIPeillä, mutta olen jo alkanut kirjoittaa uutta koodia johon vaihdan jos saan sen joskus itseäni tyydyttävään pisteeseen :)


EDIT (klo 19): No nyt se on laitettu. Huomatkaa Star Wars Aurebersh fontin valikko, ja tietty kielenä galactic basic (englanti).
Jos ei tiedä mitä siinä lukee niin päälle tulee suomenkielinen kun vie osoittimen kohdalle ;) Modaus on tehty 1024x768 resoluutiota silmällä pitäen, eikä ole mitään hajua miten se toimiii muilla resoluutioilla.

On muuten ensimmäinen tekemäni. Piti opetella koko koodaus-systeemi alusta, luoda grafiikat ym. Mukavaa hommaa kyllä :)

Kiitos myös Millnetin modigeneraattorille (http://millnet.biz/index.php?p=modgen) pohjakoodista.

Epic Fail of Football strikes again...Maanantai 27.09.2010 19:27

Trick no. 1:

Kaveri jää tuulettamaan torjuntaansa niin ettei huomaa jättämäänsä yläkierrettä, jolla pallo sitten menee lopulta maaliin.
http://www.youtube.com/watch?v=nelrbifEEFw&feature=related

Trick no. 2:

Ulos maalilta ja jäädään kikkailemaan pallolla vastustajan eteen, josta vastustaja potkii maalin:
http://www.youtube.com/watch?v=pm-vTcpy6jw

Khalid Askria, maailman noloin maalivahti.

Osataan sitä näemmä slovakiassakin \,,/Maanantai 27.09.2010 13:51

Rony 12 wee:

Politiikka.Maanantai 20.09.2010 14:57

Jep. Olen huomannut että tartun tuohon nykyään enemmän ja enemmän. Minusta se on huolestuttava piirre, mutta se ei ole vielä aiheuttanut ongelmia :)

Nyt on näemmä alkanut jo valmistautuminen eduskuntavaaleihin ja tällä kertaa ei voisi vähempää kiinnostaa. Miksi? Koska kenelläkään ei taida olla hajuakaan missä mennään. Kukaan ei katso tarpeeksi eteenpäin, eikä kukaan tajua mihin ollaan menossa tai missä seistään nyt.

Tämä voi johtua kahdesta seikasta. Joko ihmiset kieltää sen koska se pelottaa liikaa, tai sitten ihmiset ovat vaan helvetin sokeita. Tällä hetkellä ei ole yhtään puoluetta joka tajuaisi missä mennään ja mitä on tulossa. Ajatellaan vaan rahaa ja yksittäisen ihmisen "hyvinvointia" kuten eläkettä tai palkkaa.

Jos kohta ei ala katse siirtyä kauemmaksi tulevaisuuteen, meillä kenelläkään ei ole eläkettä tai palkaa. Saati kotia tai turvallisuutta. Me ollaan kusessa.

Nyt keskitytään johonkin ihmeen ilmastopolitiikkaan, joka sekin on yli kymmenen vuotta jäljessä. Turha sitä vilkkua on siellä ojassa laittaa päälle, se pitäisi laittaa päälle jo ennen risteystä. Muistan kun joskus 80- 90-luvun taitteessa puhuttiin paljon kasvihuoneilmiöstä. Kukaan ei nostanut tikkua ristiin silloin kun olisi pitänyt, ja tässä sitä nyt yritetään pitää lasia suorassa kun on jo läikkynyt yli. Säälittävää.

Monta muuta paljon pahempaa asiaa on tulossa ihan nurkan takana ja täällä keskitytään johonkin pikkuseikkoihin. No... aivan kun lapsi ei usko ennen kun sattuu, niin sama taitaa päteä aikuisiinkin.

Koska nykyisistä puolueista kaikki ovat pihalla, niin taidan jättää äänestämättä kunnes on puolue joka tajuaa missä mennään, mihin ollaan menossa, ja omistaa järkevän tuntuisen suunnitelman vähintään seuraavalle 20-vuodelle siitä miten tämä iso laiva käännetään. Eli toisin sanoen uskaltaa oikeasti ottaa härkää sarvista.

Ja se tulee vaatimaan vähän helvetin radikaaleja tekoja, nyt ei vielä edes tiedosteta (tai tunnusteta) härän olemassaoloa.

Ainut porukka jolla tuntuu olevan haju tulevasta ja vaadittavista uhrauksista, on Zeitgeist-liike, mutta edes tälllä porukalla ei ole vielä selkeää ajatusta sille miten käytännön tasolla saadaan homma kotiin.

http://www.youtube.com/watch?v=-wR1nX2Rfis

Good luck with the future, we are going to need it.
Translated by Guttersniper: Guttersniper

Suosittelen!