IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Modaus päivitetty.Maanantai 31.10.2011 17:27

Nyt saavat rauhassa muuttaa valikkoja, modi sopeutuu automaattisesti. Poistin kiinteät grafiikat jotka olivat ehtineet vanhentua jo kahteen kertaan -.-

Ainiin... unohdin...Perjantai 21.10.2011 12:21

Tämä piti laitaa 17. päivä, mutta laitetaan nyt jäljessä.


Miksi juuri 17. päivä? Tällä biisillä on oikeasti aika hauska tarina. Laitan lainauksen:
"October 17th, 2007 marked an important day in the history of Hatsune Miku. Just barely two weeks after her initial release, the popularity on the Japanese internet had raised to such insane levels, that Google and Yahoo Japan started blocking results for the keywords “Hatsune Miku” – because they were falsely identified as spam due to the sheer amount of traffic generated.
The outcry and sadness about the “disappearance of Hatsune Miku” have been so loud that just a few hours later Google and Yahoo officially apologized and lifted the block on the search results.
Happiness was restored and a legendary song was born."

Tulevaisuus?Torstai 20.10.2011 13:00Viime päivinä olen ihmetellyt yhtä asiaa. Suuri ryhmä ihmisiä tuntuu olevan globalisaatiota vastaan. He ei halua että tänne tulee muiden kulttuurien tai kielien läsnäoloa tai että tänne tullaan töihin rajojen ulkopuolelta, tai että yleensäkään tullaan missään muodossa rajojen yli. Mutta siihenhän me ollaan koko ajan tähdätty, eikö? Ja nyt kun homma on melkein valmis, aletaan lyödä kapulaa rattaisiin.

Meillä on globaali informaation kulku. Meillä on globaali ekonomia. Joten miksi meillä ei olisi lähes rajaton mahdollisuus kulkea myös itse paikasta toiseen, ja luoda globaali yhteiskunta? Jos me kehitämme teknologiaa, sillä on vääjäämätön seuraus siihen, että myös ihmiskunta kehittyy gloobaaliksi. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä että kaikki kulttuurit, kansalaisuudet kielet, yhtiöt, uskonnot ja yhteisöt ovat edustettuna tasaisesti ympäri planeettaa. Meistä on tulossa hyvää vauhtia yksi yhtenäinen yhteiskunta, yksi planeetta. Ja tähän on tähdätty tasaiseen tahtiin vuosisatoja.

Joten miksi tämä "herääminen" aivan viimeisillä metreillä?

One more shot of Porcelain baby.Torstai 20.10.2011 12:33

Porcelain and the TrampsMaanantai 17.10.2011 15:23

I FUCKING LOVE THIS BITCH!!Muutti levy-yhtiötä, tyyliään ja nimeään. Tunnetaan nykyään nimellä Porcelain Black. Ensi vuonna tulee lätty pihalle.

http://www.youtube.com/watch?v=i9LCHgpzfxQ

Blood Stain Child - ElectricityMaanantai 26.09.2011 20:34

Japanilaista Trancemetallia:

Päivän musiikkiannos Vol IITorstai 22.09.2011 12:01


Päivän musiikkiannos Vol ITorstai 22.09.2011 12:01


4D: SeksirobottiKeskiviikko 14.09.2011 14:10

Eilen tuli dokumentti, jota en katsonut, mutta ajattelin katsoa tänään. Menin nelosen sivuille ja kun ikkuna avautui, kommentit hyppäsivät silmilleni. Suurimmalla osalla oli sama viesti: Sairasta!

Onko? Ajatelkaahan kokonaisuutta ja loppuun asti.
Meillä jokaisella on tarve rakastaa ja tulla rakastetuksi. Jokaisella ei ole mahdollisuutta siihen. Entä jos teknologia pystyisi tarjoamaan edes imitaation siitä?Nykyään tämä ei ole vielä mahdollista, mutta lähitulevaisuudessa voi olla. Ihmiset menee koko ajan lähemmäs koneita, ja koneet lähenee ihmistä. Luulen että tulen näkemään vielä sen päivän kun näitä kahta on vaikea erottaa toisistaan.