IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tule sirkka maistamaan porkkanaa...Torstai 14.06.2012 18:37

Maailman suurin hyönteinen (löydetty viime vuonna). Noin kolmen hiiren painoinen:
carrots_2072993b.jpg

http://www.telegraph.co.uk/earth/wildlife/8930070/Worlds-biggest-insect-is-so-huge-it-eats-carrots.html

Naamapalmuja.Tiistai 12.06.2012 11:34

http://www.hs.fi/ulkomaat/Maapallon+riskirajoista+osa+on+jo+ylitetty/a1305574103322

"Mannerjäätiköt sulavat, Afrikka aavikoituu, viidakot tuhoutuvat ja kalakannat hupenevat. Merien pinta nousee, tulvat ja kuivuudet toistuvat. Viidesosaa selkärankaisista uhkaa sukupuutto, koralliriutat ovat pienentyneet liki 40 prosenttia vuodesta 1982. Kasvihuonepäästöt voivat kaksinkertaistua 50 vuodessa. Vesi- ja kalanäytteistä 90 prosenttia sisältää torjunta-aineita."

"Brasilian Rio de Janeirossa alkaa YK:n jäsenvaltioiden kokous, jossa yritetään sopia siitä, kuinka maapallo voitaisiin vielä pelastaa vähentäen samalla köyhyyttä ja edistäen talouskasvua"

Missä vaiheessa suhteellisuudentaju on mennyt näin pahasti pieleen? Ei ne pirut vaan opi ennen kun napsahtaa.


Starwarspunk: http://www.youtube.com/user/starwarspunk
Maklibek: http://www.youtube.com/user/maklibek

Lyrics:
My smoke bomb went off
Obscures your sight
A blade to your heart
With a Crit Strike
When I shadow Dance
I leave you no chance
I'm gone in a glance

I come out of stealth
(You're) eviscerated
I needed some health
Recuperated
I'll make you upset
When I shadow step
Watch my silhouette
And it goes like this

Take you by surprise
When I stun you
Sap you from behind
And I'll show you
How I use my dagger
I've got to use my dagger
I've got to use my dagger
I don't need to mind control you
Stab you in the back and I'll own you
When I use my dagger
I've got to use my dagger
I've got to use my dagger

Combo points are maxed
(with) Premeditation
I dodged your attacks
With my evasion
My agility
Raises my ability
To end your mobility

I blinded your eyes
Now you can't see
I vanished from sight
Try to find me
I'm sprinting so quick(ly)
Your pockets' been picked
Shut you up with a kick (BITCH GOT SILENCED)
And it goes like this.

Prometheus 4,7/5Sunnuntai 03.06.2012 01:14

Käyty katsomassa ja täytyy sanoa että oli paljon parempi kun odotin, vaikka odotukset oli korkealla. Kävin myös prometheus-foorumilla katsomassa ihmisten kommentteja elokuvasta, ja se haukuttiin pääosin lyttyyn. Miksi? Koska katsojien mielestä siinä ei ollut mitään järkeä.

Se on hieno elokuva eikä todellakaan mikään perinteinen actionpläjäys niin kun esim. Alens II. Elokuvassa täytyy pysyä hereillä että tajuaa asiat mitä siinä tapahtuu. Prometheus-foorumilla elokuva haukuttiin lyttyyn juonellisten aukkojen vuoksi. Kävi ilmi, ettei monia asioita elokuvasta oltu tajuttu. Tämä ongelma on elokuvissa jotka haastaa katsojaa älyllisesti. Tämä elokuva ei sitä tee kovin paljona, mutta ilmeisesti liikaa joillekin katsojille.

Elokuva vastaa moniin kysymyksiin Alien-saagasta, ja tekee monta kysymystä lisää. Se antaa vastauksia mm. Alien - kahdeksas matkustaja elokuvaan, ja vaikka on väitetty ettei Prometheus ole ko. elokuvan prequel. Elokuvan lopussa käy ilmi, että se on juuri sitä.

En oikein osaa sanoa tähän muuta kun että käykää katsomassa, ette pety.
Taas yksi ampuminen, ja taas pohditaan että miksi. Mikä ärsyttävintä, ne samat jutut pinnalla eli: aseet ja ampumapelit. Koska ihmiset tajuaa että nämä ei selitä ampumisia?

Otetaanpa esimerkki: Minä ja muut. Tällä tarkoitan itseäni ja vastaavanlaisessa ympäristössä kasvaneita kavereitani, joita on kymmeniä kotialueellani ja vastaavanlaisissa ympäristöissä ympäri tätä maata lisää useita kymmeniä. Ja mikä se ympäristö on?

Olen kasvanut aseiden ja tappamiseen kouluttamisen keskellä syntymästäni asti ensimmäiset 20 vuotta. Se paikka on nimeltään kontiorannan varuskunta. Silloin kun synnyin, se oli suljettu yhteisö. Alueella oli vartioidut rajat (vartioidun puomin kautta mentiin sisään ja ulos) joiden sisällä oli henkilökunnan asuintalot, heille oli alueen sisällä kauppa, posti, kerhotilat (sisälsi pubin ym.), pururata, tenniskenttä, uimahalli, urheiluhalli ym. ym.

Alue tarjosi kaiken eikä sieltä olisi tarvinnut poistua ollenkaan. Naapureilla (kapiaisilla) oli aseita kotona, ja nämä aseet ei ollut metsästysaseita vaan rynnäreitä. Kaverinin osasi purkaa ja kasata rynnäkkökiväärin 8-vuotiaana. Leikimme kavereiden kanssa juoksuhaudoissa, löytäen sieltä varusmiehiltä tippuneita tarvikkeita (kranaatin sokkia, ammuksia, ym.). Päivisin ikkunat saattoi helistä kun pioneeri- tai kranaatinheitin komppania harjoitteli. Ampumaradan ampumiset kuului pihalle, ja aseiden ääni oli jokapäiväistä. Ei siihen kiinnittänyt huomiota, se oli normaalia. Elämä oli yhtä sotaa ympärillä. Sitten ne videopelit ja elokuvat. Silloin ei ollut peleissä ikärajoja. Pelasimme kaikkea, ja kasvuympäristöstä johtuen, varsinkin sotapelejä. Leikimme sotaleikkeja ja katsoimme sotaelokuvia.

Kasvuympäristö josta lehtijuttujen ja yleisöpalstojen mukaan ei voi kasvaa mitään muuta kun ammattitappaja tai täysi psykopaatti. Miksi meille kymmenille ei käynyt näin?

Miksi?

Koska osaamme laittaa asiat kontekstiin. Tajuamme eron faktan ja fiktion välillä. Miksi sotilaat olivat ympärillä, mitä he tekivät ja miksi. Sitäkin suurempi ja tärkeämpi tekijä oli kuitenkin, että kasvoin tiiviissä naapurustossa jossa melkein kaikki tunsi toisensa, ja kaikki olivat ystävällisiä. Ihmiset tervehti toisiaan hymyn kera kun tuli vastaan. Naapurin luona käytiin kahvilla tai limulla. Jopa "vieraan" luona oli täysin turvallista käydä limulla. Kaikista aseista huolimatta ympäristö oli turvallinen ja rakastava. Mitään ei tarvinnut lukita, ei pyöriä, ei asuntoja ei autoja. Kaikki oli täysin turvassa ja kaikesta ja kaikista huolehdittiin.

Joka on ehkä se suurin ja kriittisin ero...

Aseet ei siis ole se varsinainen ongelma. Ympäristön tunnelma on se isoin ongelma. Ei todellakaan ainut, mutta se pahin. Nykyään ihminen on yksin. Ja silloin kun ei ole, muut ihmiset koetaan kilpailijoiksi. Ainut arvo on raha, jonka päälle kaikki muut arvot rakentuu, ja nekin sekundaarisina. Maailma on kylmä, ja se kasvattaa kylmiä ihmisiä. Ympärillä oleva suurin vaara on toinen ihminen. Mihinkään ei voi luottaa. Miten sellaisessa ympäristössä voi elää?
Me olemme laumasieluja ja meidän terve henkinen kasvu vaatii ystäviä. Ilman yhteisöä ja sen turvaa, emme kasva siten kun ihminen on tarkoitettu kasvamaan.

Aseiden poistaminen ei korjaa mitään, ja vie resurssit ja huomion pois siitä todellisesta ongelmasta: Meidän yhteiskuntarakenne ja sen arvot.

N6-methyladenosine (m6A)Perjantai 18.05.2012 16:18

LesbolajiKeskiviikko 25.04.2012 21:50

Daealiksen innoittamana, laitan minäkin tästä huomautuksen.

http://en.wikipedia.org/wiki/Lepidodactylus_lugubris

"This species is notable because it is parthenogenic, and there are no remaining males that have been found. Females engage in pseudocopulation, stimulating both to produce viable eggs"

Ja mitä tästä voidaa päätellä... Nooan arkissa on ollut ainakin yksi tyttöpari <3