IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Lainauksia Räsäseltä.Tiistai 19.10.2010 10:56

"Tieteellinen todistusaineisto osoittaa vastaansanomattomasti, että homoseksuaalisuus on psykososiaalisen kehityksen häiriö. Ne, jotka väittävät homouden olevan luonnollinen, "terve" seksuaalisuuden variaatio, mitätöivät perhetaustatutkimusten todistusarvon poliittisista syistä."
"Mitä varhaisemmassa vaiheessa nuorella on homoseksuaalisia kokemuksia, sitä vaikeampaa tutkimusten mukaan tästä taipumuksesta on päästä eroon."
"Homoseksuaalisuuden harjoittaminen myös pysyvässä parisuhteessa on vahingollista oman itsensä, kumppanin ja ehkä myös muiden läheisten ihmisten kannalta."
"Pidän täysin mahdollisena, että homoseksuaalisuus voi lisääntyä, kun sitä lainsäädännön tasolla suositaan heteroseksuaalisen aviosuhteen rinnalla."

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2010/10/1207545

Taidanpa pistää Räsäsen pään pölkylle tuosta ensimmäisestä lauseesta. Väitää nimittäin että ihminen kykenee psykososiaalisesti muuttamaan biokemiansta toimintaa. Kova väite. http://www.pnas.org/content/102/20/7356
http://www.pnas.org/content/103/21/8269
Teinkin tästä jo aiemmin merkinnän: Kayin

Ihmettelen miten lääkäri voi päästää suustaan tuollaista. Toisaalta... jos sitä ei sano lääkärinä niin ei kai siitä joudu vastuuseen. En tiedä.

Tänä aamuna Huomenta suomessa: http://www.katsomo.fi/?progId=50447 "Homous lapsen kehityksen häiriö"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.