IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tietokoneet ja Internet
Perustettu
23.3.2011
Tilastot
Käyntejä: 9 951
Kommentteja: 27
Koko
94 jäsentä
Tyttöjä: 59 (63 %)
Poikia: 35 (37 %)
Keski-ikä
28,8 vuotta
Otos: 28 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 29,0 vuotta
Ylläpitäjä
EtsiväNettityö

Jäsenet (94)

Refnapt-boyPansku92Löytäjä_Ellutat-zamonikakaroliinaLöytäjä_AtteLöytäjä_LeenaLöytäjä_SatuLöytäjä_ElenanekkumatoLöytäjä_VeeraEzziihAstrumjenskupenskuJenska98
« Uudemmat -
LöytäjäChatit joka maanantai ja tiistai ja klo 20-22! Etsivä Nettityö

Löytäjät ovat Etsivän Nettityön kouluttamia luottamuksellisia aikuisia. LöytäjäChattiin pääset, vaikka et olisikaan kirjautunut IRC-Galleriaan.

Mikään asia ei ole liian suuri tai pieni tullaksesi siitä puhumaan kanssamme.
Etsivä Nettityö ei päivystä enää aktiivisesti IRC-Galleriassa. Katso yhteystiedot tästä https://nuortenpalvelu.fi/etsiva-nettityo/


EtsiväNettityö on netissä vuoria varten! Jos haluat keskustella luottamuksellisesti aikuisen kanssa, voit tehdä niin IRC-Galleriassa (profiili EtsiväNettityö), Skypessä (etsiva.nettityo@nuortenpalvelu.fi) tai Facebookissa (facebook.com/EtsivaNettityo).

Terkuin nettietsivät Jani, Jaana ja Helmi.

Nuorten parissa toimivista ammattilaisista koostuva seminaariyleisö istui hiljaa kun kaksi mukavaa ja leppoisaa miestä Odd Sverre ja Jarl aloittivat esittäytymisen. Miehet kertoivat kuuluvansa norjalaiseen utsattmann.no ryhmään, joka koostuu lapsuudessa ja nuoruudessa seksuaalista hyväksikäyttöä ja ahdistelua kokeneista miehistä. Molemmat miehet olivat kokeneet seksuaalista hyväksikäyttöä pienestä pojasta aikuisuuteen saakka ja molempien miesten kohdalla hyväksikäyttäjä oli ollut sukulainen. Miehet olivat kertomassa elämästään, jotta muut seksuaalista väkivaltaa ja hyväksikäyttöä kokeneet pojat ja nuoret miehet tulisivat paremmin autetuiksi. Puheenvuorossa käsiteltiin aiheita; Miten seksuaalisesta väkivallasta puhutaan, miten siitä kysytään ja miten seksuaalista hyväksikäyttöä kokenut poika tai mies kohdataan.

http://utsattmann.no/ ryhmän jäsenet haluavat jakaa tietoa poikiin ja miehiin kohdistuvasta seksuaalisesta väkivallasta. Miesten rohkeus tulla esiin ja kertoa elämästään omilla kasvoillaan ja persoonallaan oli pysäyttävää. He kertoivat avoimesti vaikeista, satuttavista ja useimmissa yhteiskunnissa hävettävinä pidettävistä asioista. He puhuivat myös tunteistaan, selviytymiskeinoistaan, saamastaan hoidosta ja ennen kaikkea selviytymisestään.

Puheenvuoron viesti oli selkeä – seksuaalisesta väkivallasta ja hyväksikäytöstä voi ja saa selviytyä.
On tärkeää, että seksuaalista väkivaltaa kokeneet nuoret saavat apua riippumatta siitä miten ovat tilanteeseen ajautuneet. Näistä asioista voi ja on hyvä puhua suoraan. Kukaan ei varmasti mene rikki vaikeiden asioiden esille nostamisesta vaan enemmänkin vaikenemisesta ja kysymättä jättämisestä.

Lämmin kiitos Odd Sverre ja Jarl,
Respect!

Jos olet kokenut seksuaalista väkivaltaa niin keskustele asiasta ihmisen kanssa johon luotat. Jos haluat ensin keskustella kokemastasi asiasta nimettömänä niin voit ottaa yhteyttä RIKUn chatin osoitteessa www.riku.fi/nuoret tai IRC-Gallerian Rikosuhripäivystyksen Rikosuhripäivystys, RIKU chatin kautta.

NinnuliinaKatuväkivaltaLuonut: NinnuliinaTorstai 10.10.2013 14:10


Lehdet ovat täyttyneet viimeisen kuukauden aikana katuväkivallasta kertoviin otsikoihin. Monen nuoren mukava ja iloinen ilta on päättynyt pelkoon ja väkivaltaan. Katuväkivallan uhriksi tai todistajaksi voi joutua kuka tahansa ja yllättävissäkin tilanteissa. Jos tapahtuma etenee poliisille asti ja rikosasiaksi niin nuori saa kutsun kuulusteluihin. Tällöin eteen tulee paljon kysymyksiä ja isoja päätöksiä; suostunko sovitteluun, vaadinko rangaistusta, vaadinko korvauksia jne.
Vieraita termejä vilisevä rikosprosessi ei ole nuorelle helppo ja epävarmuus ja epätietoisuus tulevasta ei tunnu mukavalta. Pelkästään jo kuulustelutilanne on monelle nuorelle vieras ja sinne meneminen voi jännittää, puhumattakaan käräjäoikeuden käsittelystä tai sovittelusta, missä nuori kohtaa väkivallan tekijän uudestaan.

Jos olet joutunut katuväkivallan uhriksi tai todistajaksi niin sinulla on mahdollisuus saada neuvoja ja ohjeistusta Rikosuhripäivystyksestä.

Tänään 10.10 klo 14:30-17:30 chat aiheesta katuväkivalta Tervetuloa!

Rikosuhripäivystyksen chat arkisin www.riku.fi/nuoret ja joka torstai IRC-Galleriassa klo 14:30-17:30
Tänään Löytäjä-chat taas avoinna! Myös Etsivä Nettityö tänään normaalisti Online. Tervetuloa juttelemaan meidän vapaaehtoisten Löytäjien kanssa.

Chattiin pääset tästä

Ensi viikosta lähtien Etsivän Nettityön chatit ovat maanantaisin ja tiistaisin, eivät enää tiistaisin ja keskivikkoisin.

EtsiväNettityö[Ei aihetta]Luonut: EtsiväNettityöKeskiviikko 20.03.2013 22:32

Myös tänään Löytäjä-chat on avoinna 20-22! Tervetuloa juttelemaan meidän vapaaehtoisten Löytäjien kanssa.

Chattiin pääset tästä
Tänään Löytäjä-chat on avoinna 20-22! Tervetuloa juttelemaan meidän vapaaehtoisten Löytäjien kanssa.

Chattiin pääset tästä

EtsiväNettityö[Ei aihetta]Luonut: EtsiväNettityöKeskiviikko 13.03.2013 21:49

Tänään olemme online! Myös Löytäjä-chat on avoinna 20-22. Sinne pääset tästä
osoitteesta.
Muista myös klikata itsesi jonoon.

EtsiväNettityö[Ei aihetta]Luonut: EtsiväNettityöMaanantai 25.02.2013 17:23

Hei, olemme valitettavasti vielä tämän päivän, 25.2.2013 Offline, mutta palaamme huomenna 25.2.2013 linjoille normaalisti 20-23.30!

EtsiväNettityö[Ei aihetta]Luonut: EtsiväNettityöKeskiviikko 13.02.2013 22:07

Löytäjä-chat avoinna, 20-22.

klikkaa tästä
Tänään ja huomenna 20-22 Löytäjä-chat!

Chat on kahdenkeskinen keskustelu Löytäjän kanssa. Muistathan klikata itsesi myös itse jonoon!

Chattiin tästä
« Uudemmat -