IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Urheilu ja liikunta
Perustettu
28.7.2011
Tilastot
Käyntejä: 1 042
Koko
6 jäsentä
Tyttöjä: 4 (67 %)
Poikia: 2 (33 %)
Keski-ikä
21,1 vuotta
Otos: 6 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 20,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 21,3 vuotta
Ylläpitäjä
Haaska

Jäsenet (6)

henleishottis^cursedmind93XEliasXpipiipaHaaska
« Uudemmat - Vanhemmat »
Oltiin luokan kanssa metsässä maanantaista torstaihin _b Hieno reissu oli ja tulipahan paljon tehtyä. Välillä kyllä tuntui lomalta, kun lusmuilutti niin hitosti :D

Nukuttiin yöt teltassa / E.T.:ssä laavun ympärillä ja vähän matkan päässä uudet Nuvalaiset nukkuivat sisällä rakennuksessa. Harmitti heidän puolestaan, telttailu on kyllä aika hieno kokemus : ( Ja ei me pieneltä konfliktiltakaan vältytty, tuli vähän ruokasotaa kun kaikki söivät kaikkien ruokia olevinaan ja niin :D

Meillä oli viimeisenä yönä "Pelastellaanpas tässä Eve metsästä!"-operaatio. Ihmeen hyvin sujui - lukuunottamatta paria kohtaa, kuten esim. "Onhan E.T. mukana?" "Joo on!" "Okei, kenellä se on?" *hiljaisuus* :D Oli aika fail. "Kyllä mie sen teltasta heitin ulos!" kuului viimein kommentti. No, Eve selvisi hengissä. Olevinaan murtunut jalka etc.

Pidettiin muuten pelastuspartio-häslingin jälkeen vielä Nuva-kastekin. Ai että uudet Nuvat rakastivat meitä vielä seuraavana aamunakin, kiitos eeppisen herätyksen ja vielä eeppisemmän ohjelman <3 Ihhiih.

Nyt chillaan flunssassa kotona ja mietin, että mitä hittoa mie täällä oikein teen. Eilen jo kilahti ja eipä kiinnostaisi pahemmin haastella mitään äidin eikä isän kanssa. Haluan hittoon täältä, mutta näkipähän reissunkin jälkeen että asiat vaan pahenivat kun lähdin. Ei täältä voi siis lähteä ennen kuin on pakko. Eli ilmeisesti sunnuntaihin asti jaksamista taas. Ja varmaan en sinne Lappiinkaan ole sitten lähdössä. Vaikea lähteä arvailemaan ensi kuun tilastoja perheenjäsenten mielialoista. En vaan jaksaisi olla kotona.

ÖRRRR. Onneksi meidän luokka on täynnä ihania ihmisiä. Helpotti ihan hirmuisesti saada välillä niitä haleja ja hymyjä metsäilyretkeilyn aikana :)
Että on ihanaa olla täällä päin maailmaa taas :) Eilen olin Takataskussa Ellan kanssa miulle tuntemattomien ihmisten keskellä. Tuli muuten jo melkein liikaa kommentteja siitä, että näytän alaikäiseltä. Muun muassa kommentti: "Kun sie tulit ovesta sisään niin mie katoin jo että mitä helvettiä, mistä lähtien tänne on alettu päästää viistoistavuotiaita? Siis ei pahalla vaan hyvällä." Örrr, tulipa siis välillä jostain syystä likainen olo siellä vanhojen ihmisten jäädessä tuijottamaan kulmakarvat heiluen. Mutta onneksi siellä oli myös Ella ja Ellan tuttuja ja mukavia ihmisiä ja loppujen lopuksi hauskaa oli :)

Sittenpä tänään päädyin opistolle ja huomasin pian istuvani tuttujen ihmisten keskellä. Voi luoja, ensimmäistä kertaa kuukausiin ajatukset tuntuivat ihmeen kevyiltä ja tuntui että hymyilin ja nauroin enemmän kuin tein mitään järkevää :D Oma luokka, voehh! Välillä sitä unohtaa, millainen pelastus tuollainen porukka oikeasti on.

Tosin oli jossain vaiheessa sellainen stop-hetki itsellä kun tsiigailin Nupy09 ja Nup08 -ryhmiä ruokalasta eikä siellä ollutkaan kuin meitä ja Nuva11-porukkaa. ÖRRRR!

JA ENSIPÄS VIIKOLLA METSÄÄN RETKELLE!
« Uudemmat - Vanhemmat »