IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Koulu ja opiskelu
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 3 691 (1.7.2008 alkaen)
Koko
90 jäsentä
Tyttöjä: 60 (67 %)
Poikia: 30 (33 %)
Keski-ikä
34,2 vuotta
Otos: 72 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,1 vuotta

Jäsenet (90)

][ArA][Anskibanskikohokas^Tyydemestari90NinnnuliBahiajuhu-[emmia]MezzalunajjuduPhindzxcvbn`ireneJamppa91JenniKa^
« Uudemmat -

ElyseGraah.Luonut: ElyseTorstai 15.04.2010 22:13

Menen leikkaamaan hiuksia ihan kohta äidin kanssa. Tulostin juuri kuvan hahmojen meikeistä ja hiuksista. Madam Redin kohdalla pitää vain muistaa ottaa mangapokkari II mukaan. Sain tänään hyvän idean taas vaihteeksi, että miten uudestaan toteutan tuon ylärimpsun niin, että siitätulee tasaisempi.

Sammon Keskuslukio sucks. Siellä on kaikki asiat juuri niin huonosti kun pystyi olettamaan. Kaksi hyvää asiaa tasan löydän: Hyvä ruoka + kahdeksan tunnit alkavat vasta 8.15. Lissut helvettiin, kiitos. Sen tiesinkin jo etukäteen. Kyseiset pikkuakat ovat haistatelleet päin naamaa suurelle osalle melulaisista ja tuntuu, että meidän Melun ryhmähenki on tiiviimpi, kuin koskaan. Säälin kavereita, jotka joutuvat kärsimään niistä ihmisistä oikeasti. Minä kestän vaikka mitä, mutta en sitä, että kavereita loukataan. Kaksi päivää vasta olemme siellä asustelleet ja jo nyt on draamataso tätä luokkaa..... Ei hyvin mene. Nyt vasta alan tajuamaan, kuinka onnekas olin päästessäni Meluun. Me kaikki Meluun päässeet ja käyneet. Tähän asti. Tiedän, että tästä kiusaamiskysymyksestä tulee vielä paljon puhetta. Tutorina pitäisi varmaan nousta taistoon. Kapinallinen tulen tuolla olemaan aina. Pissismiä ja pinnallisuutta vastaan o/
Piti tänään saad aikaan housut, mutta kun tuli kotiin, kello oli jo yli neljä ja sitten kirjoitin ns. cosplayelämänkertani loppuun. Ja sitten poksahti lamput katosta, joten en näe maalata kangasta housuja varten yhtään. F*ck.

Taidan sitten omistaa loppu illan Madam Redin korjailuun. Olen myöhässä aikataulusta. Prkl. Eilen sentään korjasin vannehameen. Siirsin tyllit vannekujien ýläpuolelle kaksinkertaiseseti. Hyöty on parempi.

R.I.P. Messukylän lukio, tänään oli 50v. juhlat, jotka olivat samalla sen hautajaiset. Maanantaina on vielä englannin koe Melussa ja sitten en näe sitä enää..... ;____________________; Fuck you Samke.

ElyseWanhat are now the pastLuonut: ElyseLauantai 20.02.2010 01:26

Njuu, eli tänään meillä oli Vanhojen tanssit. Tein pukua aamu kahteen asti. Sain sentään tällä kertaa valmiiksi kunnolla! Tai no, olihan siinä yksityiskohdissa karsittu. Puku oli siis Madam Red tanssiaisasussa. Kyseinen asu tulee paranneltuna ja kaikki yksityiskohdat lisättynä Bakaconiin.

Eniveis, tanssit sujuivat hyvin ja mieli lepäsi. Kävimme katsomassa Emilian ja Ma-chanin kanssa asut päällä kaiken päätteeksi The Imaginarium of Doctor Parnassuksen. Kuulemma oli hiukan liian outo, mutta minusta se oli juuri mahtavaa ja ymmärsin hyvin sitä outoutta. Hyvä juoni ja Saatana oli saatanan hyvin näytelty.

Kirjoittelen kai myöhemmin tilanteista lisää. Huomiseen. o7 Tämä menee nukkumaan.
Sain vihdoin eilen korsetin valmiiksi. Enää säätäämistä hameen kanssa ja teen hansikkaat. Huoh. Kumpa ei tulisi mitään onglemia, että en saisikaan valmiiksi, tai asu hajoaisi, tai näyttäisi totaaliselta kammotukselta. ........

ElyseKibeenä kotona.Luonut: ElyseKeskiviikko 25.11.2009 17:11

Aika perseestä. Onnistuin saamaan vatsataudin juuri sinä päivänä kun olisi ollut psykologian koe. Noh, kai tälläkin oli jokin tarkoitus.

ElyseWHoo! Nappisuoritus!Luonut: ElyseMaanantai 23.11.2009 23:36

Tänään palautettiin englannin kirja-arvostelukirjoitelma, joka kirjoitettiin koulussa tunnilla. Sain luokan PARHAAN! 95p./99p.!! JEs! En kyllä ole ollut paras vähintään mielettömän pitkään aikaan missään oppiaineessa, korkeintaan potentiaalinen kuvaamataidossa, mutta näissä vaikeissa en ehkä koskaan! Jippii! Tosi hyvä fiilis!


Kuvaamataidon työ ottamalla kuvia Tanskasta. Tehtävänanto oli ottaa kuvia, jotka sopivat tiettyihin sanoihin. Vasemmalta oikealla alas:

1. Hassu
2. Suuri
3. Kaukana
4. Kaunis
5. Omakuva
6. Väritön
7. Matkakumppanit

Mielestäni onnistui ihan hyvin, mutta kuva-asttelussa on vähän vikaa (värien mukaan asettelu). En jaksanut korjata.
Aah, Madam Red~ Niihihihi. Siitä tulee mahtavaa cossata. Tuli vain pieni este... Jonka voi ylittää. Menin vahingossa samassa sivussa mainitsemaan äidille, kun näytin kuvaa Madam Redistä Vanhojen tanssit. Äiti pillastui, kun sanoin, etten aio osallistua yksinkertaisesti koska en halua. *STOMP* Äiti pudotti eteeni betonipaalun. "Et saa tehdä tota asua, jos et osallistu Vanhojen tansseihin tuossa asussa." Ääh, on kai pakko sitten osallistua kerran kun pakotetaan. Parempi vetää keikka kunnolla ja hankkia itselleni pari:

SEBASTIAN TAI GRELL NAISTEN HAUSSA TAMPEREEN SEUDULTA! : 'D

roz_[Ei aihetta]Luonut: roz_Maanantai 15.06.2009 11:36

mun pitää viedä nyt äkkiä jotai saatanan pulloja kauppaan, ja myydä spuruille röökiä tässä puolen tunnin sisällä, jotta saisin rahat, joilla pääsen tampereelle ilmottautuu. höh.
« Uudemmat -