IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 4 207 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 9
Koko
45 jäsentä
Tyttöjä: 19 (43 %)
Poikia: 26 (57 %)
Keski-ikä
33,2 vuotta
Otos: 22 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,8 vuotta
Ylläpitäjä
Batse

Jäsenet (45)

Don_LuciferrTumppåEltchuJerryOneKuutin-siskoEorethEgokuolema_HERETIC_Noraahantichrist_Tuska_JaskaMegiddo_FlamemercuryT|K|THEDOPESHOWvixen666
« Uudemmat - Vanhemmat »

SorinUskonvoimaLuonut: SorinKeskiviikko 06.07.2011 02:28

Uskonvoimalla saa ihmeitä aikaan. Ihmiset kokevat ihmeitä, plasebo lääke parantaa sairaat ja rukouksiimme vastataan. "eräässä masennuslääketutkimuksessa 93 prosenttia antidepressantteja saaneista voi hyvin 12 viikon hoitojakson jälkeen, samoin kuin 73 prosenttia sellaisista, joiden lääkitys oli vaihdettu lumelääkkeeseen" *

Monet uskovat myös että heidän rukouksiinsa on vastattuja ja erilaisia ihmeitä on tapahtunut. Itsekki olen kokeillut rukouksen voimaa. Pienenä pääni oli niin täynnä ahdistavia ajatuksia, etten saanut unta. Rukoilin helpotusta siihen ja pian nukahdin. Yhtenä päivänä minulla oli ihan kamala olo, niin hirveä että uskoin ettei mikään auta siihen. Eräs ihminen sanoi rukoilevansa puolestani ja pian voinkin jo paremmin. Jännää eikö? Kun vielä huomioi etten ole juuri uskovaista tyyppiä. Vastaavaa vaikutusta tosin olen saanut aikaan myös eräällä toisenlaisella ajatusleikilla. Minulla on joskus tapana, kun voin henkisesti pahoin, kutsua mielessäni pimeyden voimia täyttämään itseni vihalla, ruokkimaan itseään, jotta voin purkaa sen pahan olon pois. Eräänä päivänä vastaavassa tilanteessa mietin, miksen kutsu koskaan valon voimia viemään pahaa oloa vain pois. Niin teinkin, ja minulle tuli tästä mitä mainioin olo.

Äiti on myös uskonut syvästi erilaiseen epätieteelliseen lääketieteeseen, kuten energiahoitoon ja homeopatiaan. Ei siinä vielä mitään jos hän uskoo siitä olevan apua, mutta kun hän on käyttänyt niitä myös koiriin, niin on vaikuttanut siltä, että nekin uskovat.

Erilaisia parantumis kertomuksia löytyy myös lukuisilta eri kristinuskon lahkoilta, muslimeilta ja vaikka miltä shamaaneilta. Jos jumala siis vastaa rukouksiimme, ovat kaikki uskonnot varmaan yhtäaikaa totta. Vai olisiko sittenkin kyse jostain muusta? Ehkä kaikki on vain sattumaa taI sitten jotain selittämätöntä.

Esitänkin jännän ajatuksen siitä, että mitäs jos ihmisellä psyykkistä potentiaali ja kykyjä, joita emme osaa tunnistaa tai käyttää. Jospa erilaiset uskoon liittyvät riitit ovat keino laukausta tätä piiloutunutta voimaa ihmisessä itsessään? Buddhalaiset munkitkin treenaavat kehoaan ja mieltään kyetäkseen ihmeellisiin suorituksiin ja kivunsietoon. Tässä vaan pieni ajatus..



* http://hyvaterveys.fi/artikkelit/Plasebo-auttaa-monia/1209/

themachineJOO-OLuonut: themachinePerjantai 06.11.2009 01:49


saattaa tos olla yks nunslaughter
« Uudemmat - Vanhemmat »