IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
20.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 4 839 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
105 jäsentä
Tyttöjä: 35 (34 %)
Poikia: 70 (66 %)
Keski-ikä
37,1 vuotta
Otos: 72 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 38,1 vuotta
Ylläpitäjä
Aridif
Valvojat
Vostok

Jäsenet (105)

[albiino]kaunis_hymyaananaaSiivekäsBasterCitonnaavistequilastorySantzesSol-InvictusGenovevaGodevilkumma__KjineiLil-JdecodSubterrestReal_
« Uudemmat -

Merediac14.7.2015 Plutoillaan.Luonut: MerediacKeskiviikko 17.06.2015 14:37

^Killjoy^;_______;Luonut: ^Killjoy^Tiistai 31.03.2015 23:06

haluun avaruuteen NYT! ;______; lahjottakee rahaa et voin nyt rakentaa pihalle raketin <3

SaneE.TLuonut: SaneLauantai 13.04.2013 06:14

Kello on nyt 01:56 ku alotan tän blogin kirjottamisen ja tiedätsä mitä se tarkottaa??
Se meinaa et turvavyöt kiinni Dorothy, it's time for deep shit thoughts that will blow your mind!

Äsken ku olin vetämäs punast piritahnaa takapihalla (mun lempipuuhaa näihin aikoihin) aloin kelaa et voi vittu ku on paljo tähtii!
Oli Otavaa ja Pikku-Karhuu ja Zyzzii ja ties mitä vitun hienoo...
siinähä ihminen ihan nöyristyy sellasen näyn edes ja seuraavaks aloin kelaa et ei noi oo pelkkii jotai aukkoi avaruudes? Ei noi oo pelkkii kimaltelevii paskoi? Ne on motherfuckin aurinkoi (tajusin tän ekaa kertaa elämässäni)! Samanlaisii ku mikä meit lämmittää kesäsin. Paitsi et tod. näk. aivan eri mittakaavas verrattuna meijä vaatimattomaa aurinkoo.
Sit tää ajatus tietenki johti seuraavaan, eli et niiden ympäril on samanlaisii planeettoi mitä meijä aurinkokunnast löytyy; on kaasuplaneettoi...sit on kiinteit kuten Mars.

Täs vaihees tahna alkaa tekee temppunsa ja funtsin kui vitusti tähtii on (siis aurinkoja) ja planeettoi on viel enemmän ja Linnunratoiki on viel miljoonatuhatta ni miten vitussa voitais muka olla yksin kaiken tän härdellin keskel? Vaik Discovery kiitääki tuol 9000 Usain Boltin nopeudel jo kahdeksatta vuotta, ei silti mitää. Exoplaneettoi ollaa löydetty, eli planeettoi jois on vettä, but no life :( Mut ei siinä mitää, onha avaruus ihan vitun iso. Vaik keksittäis valonnopeus, joka tarkottaa sitä et matkattais vähä päälle 300 000km sekunnissa, eli matka täältä aurinkoo kestäis n. 8min (lolz) se ei silti riittäis. Yks valovuosi on siis matka, jonka valo kulkee vuodessa, n. 9500 biljoonaa km (wtf) ja lähimpää aurinkokuntaa Gliese 876:see on 15 valovuotta, joka on maailmankaikkeuden mittapuul kivenheitto. Puhdasta vittuilua. Ja Linnunradan halkasija on 100 000 valovuotta.

Anyway, jossain on varmasti ulkopuolista elämää ja seuraavaks teenki analyysin millasta se vois olla...

ULKONÄKÖ

Olisko naiivia kuvitella ettei ne poikkeis kauheesti meistä?
MUn mielikuvitus ei riitä kuvittelemaa toista elävää olentoa, joka ois saavuttanu evoluutiossa sen vaiheen et on asuttanu koko planeetan ja on sen herrarotu, mut ulkonäöltä joku vihree möykky jol on terävät hampaat ja tuntosarvet ja yks mulkosilmä?
Ihminen saavutti dominassin kaikkiin muihin rotuihin koska meillä on kädet joilla tehdä monipuolisii asioita. Meil on peukalo, tärkee osa.
Pitkät jalat joilla juosta ja tehä kaikennäkösii temppui. Ihminen ei ole todellakaa nopein eläin, mut meil on paras kunto, jonka ansiost alkuaikoina pystyttii saamaa riista kiinni väsytystaktiikalla. Ja juoksemisee tarvitaa käsiä, jalkoja ja niskas olevaa semmost pientä lihasta.
Sitte ihmisil on isoimmat aivot.
Ihminen on kaikinpuolin mestarillist suunnittelutyötä, tän takii en osaa kuvitella ulkopuolist elämää kauheen erilaiseks.
Mut jos katoaa meidän evoluutiota ihan viimesinä satoina vuosina...
viel 1800-luvul miehen keskipituus oli n.170cm. Ootte varmaa ihmetelly miks vanhois talois on niin matalat ovet?
Puhumattakaa 700-luvul, ku oli viikinkei. Ei nekää nykyää olis niin isoi. Ne saatto olla about 180cm, kai sellane nyt on aika seisauttava näky jollekki 160cm talonpojalle.
Eli keskipituus on kasvanu.
Sit ku mietitää ihmisii 1000-vuotta sitte. Rumia ku rusinat. Vaik suurin osa siit kauneuden illuusiost tuleeki meikeist yms mut se kaikki lasketaa.
ei edes niin kovin kauan sitten ku ihmisen keski-ikä saatto olla 40-vuotta, tautien ja huonojen elinolojen ja ravinnon takii.
Sitä ongelmaa ei enää ole ja meidän keski-ikä on noussu yli puolella lyhyessä ajassa. Nýkyää ihminen elääki helposti 90-vuotiaaks. Kuka ties vai ihminen eläis 200-vuotiaaks parin sada vuoden jälkee?
Eli kolme asiaa jotka ihmisis muuttuu edelleen: ulkonäkö, pituus ja keski-ikä (ja vieläpä kiihtyvällä tahdilla sanoisin).
SIt sanotaan myös et ihminen käyttää vaa 1/10 osaa aivoistaa.
Entä jos ihminen käyttäisiki vaik 7/10? Unlockattaisko me psyykkisii voimii? Miks ei? Pelkästää tällä aivojen hyödyntämisosuudel pystytää vitun ihmeellisii asioihi.
Eli siis jep, luulen et ulkopuolinen elämä on kutakuinki samannäkösii ku me, riippuen kui pitäl evoluutioo ne on. Eletääks siel vaik vuotta 2789?

KULTTUURI

Koska uskon et ne on ihmisenkaltasii, ja ihmisen luonteeseen kuuluu kilpailu, itsekkyys, väkivalta, niilläkin täytyy olla uskontoi, urheilua yms. sit koska ihminen haluu aina ettii keinoi viihdyttää itseään, sen takii niilläki on oltava elokuvii, musiikkkíi yms...
en jaksa uskoo et ne vaa rakentaa kaupunkei ja meditoi niis päivät pitkät, eikä koskaa pidä hauskaa, niinku joissain leffois annetaa ymmärtää... kuka tahansa kyllästyy siin touhus ja sit halutaa viihdyttä itseää panemal tai kuuntelemal musiikkii yms.
Taas tietenki riippuu siitä mis vaihees evoluutiotaa ne on. Onks se musiikki enää instrumentaalist, katotaaks leffoi enää TV:st vai onks ne kaikki hologrammi-näyttöi. Tietenki niil olis eri nimitykset kaikelle.

EVOLUUTIO

uskon et jokainen planeetta jossa on älyllistä elämää, on kopio maapallosta. Et jokainen sellane planeetta on käyny samat evoluution vaiheet dinosauruksista cro-magnon ihmisiin ja siitä nyky-sukankuluttajaan.
Vaikuttaa aika tylsältä mielikuvalta joo-o, mut se on loogisin vaihtoehto.
Joku planeetta on alottanu vaa elämäsä vaik 300-vuotta ennen maapallon olemassaoloo ja sen takii siel eletää nyt vuotta 2313. Joku toinen taas on täl hetkel antiikin Roomas...

Toinen jännä juttu on, et varmasti näit toisiaki alkaa jossai vaihees kiinnostaa onks ulkopuolist elämää? Ja alkaa lähettelee satellitteei avaruutee.
Eli tän ajatuksen mukaa tälläki hetkel avaruudes viilettäis tuhansii satellittei omistautunu ettii vaa vierasta elämää. Miten vitussa joku satelliitti ei oo jo bongannu meitä? Tai edes saanu jotai lukemaa meidän Discovery-satelliitist?

Koska elämä on suunniteltu ja luotu näin täydellisesti, uskon et avaruus on luotu viel täydellisemmin. Sen takii en jaksa uskoo et nää välimatkat on tahallee jätetty näin pitkiks et meidän olis tarkotus jäädä jumii tähän omaa aurinkokuntaa, vaan ihan varmasti jossain on jotain teknologiaa joka mahdollistaa teleportaation yms. kuten Mass Effectis ne tsydeemit.
Tai sit joudutaa odottaa, kunnes meitä kehittyneempi sivilisaatio ottaa meihin yhteyttä ja antaa ohjeet sellasen laitteen rakentamiselle, kuten 3. asteen yhteydessä (loistava leffa).

Ja siitä puheenollen:

FIRST CONTACT

Paljon on puhuttu sittä mitä kävisi jos ulkopuolinen sivilisaatio ottaisi meihin yhteyttä.... useimmissa skenaarioissa ne hyökkäis eka ja kyselis sitte.
Mut miettikääs, mitä ME reagoitais tilanteessa jossa Ilta-Sanomien etusivulle ilmestyis "VIERASTA ELÄMÄÄ LÖYDETTY"?
Voisitko kuvitella et lähetettäis siltä istumalta kaikki meijä nuket ja räjäytettäis ne vittuu? No, P-Korea varmasti kannattais ideaa... mut siis jos puhutaa sivistyneist ihmisist.
Varmasti yritettäis ystävystyy niiden kans.
Ja entä sit meitä sivistyneempi sivilisaatio? Jolla suvaitsevaisuus ja ymmärrys on vielä korkeemmal? Niih, tuskin ne haluis meit heti raiskata anaaliin. Ne olis varmasti yhtä innoissaa ku meki.

Mut näiltä näkymin kaikki tää on puhdasta spekulaatioo ja ejakulaatioks se myös jää, koska nää etäisyydet on niin hurjat.
Ei olla viel käyty edes Marsis kunnol.
Eli pystytetty sinne lippuu ja julisetettu "WE RUN THIS SHIT!"

Kattokaa täst pari videoo ni ymmärrätte kuinka vähä teidän egonne ja tauluTV:nne merkitsee

http://workshop.chromeexperiments.com/stars/


Oikealta voi alkaa zoomailemaan kokoamme galaksissa, ja muistakaa... se on vasta yksi galaksi miljoonista. Googlen uusin projekti.

JufdaMars MarsiinLuonut: JufdaKeskiviikko 13.03.2013 23:02

Sisunautti Marsiin? (YLE Areena)
Sinustako marsilainen? Testasimme, miltä matka punaiselle planeetalle voisi tuntua. Onko Marsiin muuttaminen scifiä vai todellisuutta - mitä sanoo Esko Valtaoja?

KayinFirst OrbitLuonut: KayinTiistai 12.04.2011 10:42



"A real time recreation of Yuri Gagarin's pioneering first orbit, shot entirely in space from on board the International Space Station. The film combines this new footage with Gagarin's original mission audio and a new musical score by composer Philip Sheppard. For more information visit http://www.firstorbit.org/"

Tänään on ensimmäinen "International Day of Human Space Flight". YK nimesi tämän päivän kansainväliseksi avaruuslentojen päiväksi aimmin tänä vuonna. Tänään tulee täyteen 50 vuotta ensimmäisestä avaruuslennosta jonka lensi Yuri Gagarin kiertäessään ensimmäisenä maapallon ympäri kiertoradalla.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Juri_Gagarin
http://www.un.org/en/events/humanspaceflightday/
Tervehdys kaikille Avaruusyhteisöläisille. Heitän nyt tänne kaiken muun keskelle linkin mielestäni sisällöltään upeaan musiikkivideoon Carl Saganista:


Monia muita katsomisen arvoisia pätkiä löytyy täältä.
Noniin ajattelin nyt sitten tämänkin julkaista täällä kun sain kolmannen osan valmiiksi, jossa on vähän tieteellisempää näkökulmaa panteistisesta näkökulmasta, eli siitä, että kaikki ovat yhtä. Yksi on kaikki ja kaikki on yksi. Jumala ehkä kolahtaa korvaan (välillä itsellänikin), mutta se on vain arkkityyppi joka kuvaa täydellisyyttä ja loputonta potentiaalia. Kyse ei siis ole niinkään mistään ulkopuolisesta voimasta vaan energiasta, jota on kaikkialla.

Tässä videosarjan kolme ekaa osaa (jatkoa on tulossa).

Jumala on kaikki - Osa 1 [Sisäinen Jumalallisuus]
http://www.youtube.com/watch?v=5qGDNQX01M8

Jumala on kaikki - Osa 2 [Todellisuuden Luominen
http://www.youtube.com/watch?v=LqWHVn5cg_g

Jumala on kaikki - Osa 3 [Avaruus ja universumi]


Kaksi ekaa osaa toimii vähän kun introductionina ja kolmannessa osassa perehdytään tulevien jatko-osien tapaan todisteisiin ja asiohin joiden kautta olen omaan maailmankuvaani päätynyt.

emii`[Ei aihetta]Luonut: emii`Perjantai 29.01.2010 17:49

MARS O PLANEETTA !

AstrofysThe Known UniverseLuonut: AstrofysLauantai 19.12.2009 16:23

Nyt varaat kuutisen minuuttia aikaa, napsautat HD:n ja full screen moden päälle ja annat mennä.

http://www.youtube.com/watch?v=17jymDn0W6U
« Uudemmat -