IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Kirjallisuus ja lehdet
Perustettu
20.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 4 804 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
667 jäsentä
Tyttöjä: 380 (57 %)
Poikia: 287 (43 %)
Sijoitus koon mukaan: 911
Keski-ikä
38,4 vuotta
Otos: 487 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 37,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 39,5 vuotta
Ylläpitäjä
Mursu
Valvojat
Arlene, PappaTesper

Jäsenet (667)

LasittenFeerThaumiel|ohanna|sss|pompöösiSewianBuritaaniJarde^NavigatorSasphyxiacityhuuhkaja_trooperseittileluTuaamas[Twisted_Mind]
« Uudemmat -

NasunasasuFc akateemisetLuonut: NasunasasuKeskiviikko 07.05.2014 23:09

Hän katsoi tarkemmin Nutin hieman epäselvää käsialaa ja hymyili hienoisesti. "Tänään ei saa harjoittaa seksuaalista kanssakäymistä." Tämä kielto ei saanut hänen odottamaansa vastaanottoa.

"Tarkoittaako se siitä puhumista" Epämääräisten Opintojen Lehtori kysyi.
"Ei, se olisi oraaliseksiä", Rincewind sanoi.
"Ei, oraaliseksi olisi sen kuuntelemista."
Tänään siis sellaista luvassa, tai ohjelmistossa. Väsyttää. En nukkunut kuin kaksi tuntia viime yönä, (osa)kiitos tästä pahalle naapurintädille, joka päätti tulla vierailemaan yöllä ja juomaan olutta oleskeluhuoneeseeni. Toki poltimme muutamat tupakit myös ja katsoimme lonkeropornoa, kuten sivistyneessä yhteiskunnassa kuuluu.

Kohta pitäisi lienee pakottautua ulos, jonka jälkeen ilmeisesti pitäisi tehdä jonkinlaista ruokaa. Kirottu lapsi on vallannut konsolini, joten pelaaminen ei tule vielä kysymykseenkään. Luen siis tilannetta kompensoidakseni Terry Pratchettia ja itken ääneen.

Hyvää loppua.

QuatermassYllätysLuonut: QuatermassSunnuntai 08.04.2012 22:36

"Wen mietiskeli ajan olemusta, ja ymmärsi, että maailmankaikkeus luodaan uudelleen hetki hetkeltä. Näin ollen hän ymmärsi, että todellisuudessa menneisyyttä ei ole olemassakaan, ainoastaan menneisyyden muisto. Räpäytä silmiäsi, niin seuraavaksi näkemäsi maailma ei ollut olemassa silloin kun suljit silmäsi. Siksi, Wen sanoi, ainoa sovelias mielentila on yllättyneisyys. Sydämen ainoa sovelias tunne on ilo. Nyt näkemääsi taivasta et ole nähnyt koskaan aikaisemmin. Nyt on täydellinen hetki. Iloitse siitä."

Terry Pratchett - Aikavaras

vallu-allu24Luonut: vallu-alluTorstai 19.01.2012 19:23

24: Kuva henkilöstä, jota ihailen.

QuatermassLukemistaLuonut: QuatermassTorstai 22.09.2011 13:04

Olin jo menossa nukkumaan, kun törmäsin tähän ja oli pakko lukea: Terry Pratchett, the Watch and the Blurring of Genre

En yleensä arvosta kirjallisuuden analysointia, tai toisin sanoen sitä kun joku lujittaa oman mielipiteensä kirjasta jonkinlaiseksi totuudeksi, mutta tuo artikkeli oli ihan hyvä, kirjoittaja enemmän pohtii kuin väittää.

"Susan hated Literature. She’d much prefer to read a good book." Terry Prachett - Soul Music

FrantsuTracoooon~Luonut: FrantsuLauantai 20.08.2011 00:11

Kaks viikkoo enää tähänkin häppeninkiin joten voishan sitä jotain infoo kirjotella ^^

Elikkä lauantaina olen se ainoa Hetalian Ranska jolla on päässä musta baskeri (FrUK on OTP joten enkut varokaa >3<)

Sunnuntaina taas cossini on vähä vaikeaselkoisempi... Teille tavallisille pulliaisille kuvauksena, että etsikää mustan sateenvarjon alla piileskelevää mahdollisimman stereotyyppisen näköistä vampyyriä (EI siis kimaltavaa sellasta!) Eli on viitta ja kalpee naama ja hampaat ymsymsyms.

(Mutta Kiekkomaailma-kirjohin perehtyneille olen Mustanauhaliittoon/Ãœberaldin raittiusliikkeeseen kuuluva vampyyri ;DD. PLIIS, jos tunnistatte niin tulkaa jutteleen!!!)

Ja sitten muihin aiheisiin: OMG! LUIN JUST KUROSHITSUJIN KPL 60NEN! UNDERTAKEEEEEEEEEEERR!!!!!! <3<3<3<3<3<3<3<3 *w*
Yksinkertainen kysymys: Miksi kaikki pahikset joista tykkään, kuolevat? Siis kaikki. Joka ikinen kerta. Aa. Tämä ei nyt ole yhtään reilua. Teen aiheesta valituksen. (Jaa kelle?)

Nyyh, Teehetki. ;_;

FrantsuSir Terry Pratchett 63v!Luonut: FrantsuTorstai 28.04.2011 16:58

Paljon onnea maailman parhaalle kirjailijalle!!! <3
Pitkää ikää ja menestystä pTerrylle :D

Quatermass[Ei aihetta]Luonut: QuatermassPerjantai 13.08.2010 13:15

There was an old military saying that Fred Colon used to describe total bewilderment and confusion. An individual in that state, according to Fred, "couldn't tell if it was arsehole or breakfast time".
This had always puzzled Vimes. He wondered what research had been done. Even now, with his mouth tasting of warmed-over yesterday and everything curiously sharp in his vision, he thought he'd be able to tell the difference. Only one was likely to include a cup of coffee, for a start.

tampereneajattelinLuonut: tampereneTorstai 08.07.2010 02:00

et vois alottaa jonku kirja esim. jonku Terry Pratchett:in tai sit jonku bändistä kertovan ehdotuksia mutta joku mikä liittyy noihi
« Uudemmat -