IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
22.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 2 777 (1.7.2008 alkaen)
Koko
49 jäsentä
Tyttöjä: 18 (37 %)
Poikia: 31 (63 %)
Keski-ikä
34,4 vuotta
Otos: 29 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 37,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,4 vuotta

Jäsenet (49)

maywaveawosswurnuJukka-KukkaErkkimonJohnny_Thunderarkikos__jade__carlis_-Api89-E-d-g-eJuluppilifeblood_saved_Elijazztume777
« Uudemmat -

Sätkynukkehuoraheh :DLuonut: SätkynukkehuoraLauantai 16.07.2011 16:17

Etsi viisi yhteisöä, missä mainitaan nimesi.


Über-suosittujen VIP-lippupakettien myynti päättyy viimeistään 29.3., elleivät liput lopu ennen tätä. 29.3. jälkeenkin hotellimajoitusta voi Kouvolan Sokos Hotel Vaakunasta toki tiedustella, mutta pyydämme huomioimaan, että majoitukset, illalliset ja sisäänpääsyt kahdelle vappuna maksavat erikseen ostettuna mitä luultavimmin huomattavasti VIP-lipun hintaa enemmän.

VIP-lippu maksaa kahdelle henkilölle 200 € + mahdolliset toimituskulut ja niitä myy Tiketti. Lippu sisältää VIP-rannekkeet tapahtumaan, VIP-illalliset konserttien välissä ja tasokkaat hotellimajoitukset Kouvolan Sokos Hotel Vaakunassa kaikki kahdelle henkilölle. Hotellimajoituksen hintaan sisältyy huoneen lisäksi saunomismahdollisuus vappuaattona tai -päivänä ja aamiainen vappupäivänä.

Nyt kannattaa olla nopea. Tapahtumassahan siis nähdään Petra, Terapia, Jacks of All Trades, Project 86, Idän Ihmeet, Juha Tapio, Intohimo ja Katajainen Kansa.
Kouvolan jäähallissa 30.4.2011 järjestettävän Vappugospel XXL -musiikkitapahtuman lippuja on jo mennyt hieman yli 1 700 kappaletta. Se on enemmän kuin vuoden 2010 lopullinen kävijämäärä.

— Viime vuonna ennakkoon varattiin noin 600 lippua ja lopulta tapahtumaan saapui aika tarkkaan 1 700 kävijää. Se, että tänä vuonna 1 700 lipun raja rikottiin jo reilusti yli kaksi kuukautta ennen vappua, on huojentavaa, kommentoi Vappugospelin projektijohtaja Tom Himanen.




Hyvä lipunmyyntitulos perustuu järjestäjien mukaan erityisesti laadukkaaseen esiintyjäkokonaisuuteen. Esiintyjälistalla on tänä vuonna poikkeuksellisen paljon comeback-henkisiä keikkoja ja ulkomaisia esiintyjiä.

— Esimerkiksi Petran Suomen-comeback ja Terapian ainutkertainen encore-keikka ovat niitä, joita kuulee eniten ihmeteltävän.

Joskus joutuu ihan vakuuttelemaan, että kyseiset yhtyeet ovat ihan oikeasti tulossa keikalle.

— Nuoret tuntuvat innostuvan erityisesti ulkomaisista Project 86:sta sekä Intohimosta, ja suunnilleen kaikki Juha Tapiosta, Himanen kertoo.

Sen lisäksi, että vuoden 2010 kävijämäärä on jo rikottu, tulee tämän vuoden tapahtuma järjestäjien mukaan lähes varmasti rikkomaan myös kaikkien aikojen kävijäennätyksen: Vuonna 2003 Vappugospelissa vieraili yhteensä 2 400 kävijää.

— Lipunmyynti tulee olemaan vielä kuukausia auki, ja myynti on perinteisesti kiihtynyt vapun lähestyessä. Edelleen jännitämme, joudummeko käännyttämään ihmisiä ovelta. Itse veikkaisin, että lopullinen kävijämäärä tulee olemaan noin 4 000, projektijohtaja pohtii.

http://www.kouvolansanomat.fi/Online/2011/02/15/Vappugospelin+lipunmyynti+enn%C3%A4tysnopeaa/2011210563499/4
http://xxl.vg

VappugospelAikataulut julkaistu!Luonut: VappugospelMaanantai 14.02.2011 20:01

Vappuaaton alustavat aikataulut ovat nyt kaikkien nähtävillä. Tsekkaa suosikkisi showtime Vappugospel XXL:n sivuston Ohjelma-osiosta.
Vappugospelia järjestävä Gospel Sound Kouvola ry on aloittanut selvitykset, miten kauempaa tuleville ryhmille pystyttäisiin takaamaan majoittuminen Kouvolassa vappuna. Ryhmien majoitustiloiksi etsitään ensisijaisesti kouluja ja leirikeskuksia.

- Olemme saaneet jo nyt ennätyksellisen määrän ryhmävarauksia ja vastaanotammekin lähes päivittäin puheluita ja sähköposteja, joissa tiedustellaan ryhmien majoitusmahdollisuuksista. Erityisesti pidemmältä tulevat ryhmät etsivät helpotusta matkalleen, ettei usein jopa monien satojen kilometrien kotimatkoja tarvitse tehdä yöllä, valaisee projektijohtaja Tom Himanen.

- Vappugospelin yhteydessä ei aikaisempina vuosina ole järjestetty ryhmien koulu- tai vastaavaa majoitusta. Tänä vuonna erittäin harvinaiset huippuartistit ovat kuitenkin lisänneet majoituskysyntää huomattavasti, vaikka toiselle päivälle emme ohjelmaa ole ilmoittaneetkaan, lisää Himanen.

Vaikka majoitus onnistuisikin, Vappugospeliin ei alustavien tietojen mukaan ole tulossa varsinaista ohjelmaa aaton jälkeiselle päivälle. Yöpyjät tullaan kuitenkin huomioimaan:

- Ainakin messut ja jumalanpalvelukset järjestetään vappupäivänä sunnuntaina normaalisti, jonka lisäksi mahdollisuuden aamupalaan pyrimme kaikille majoittujille tarjoamaan. Vappupäivän gospel-konserttiakaan ei ole suljettu keskusteluista pois, mutta onnistuessaan siihen konserttiin tuskin kovin monella ulkomaisella artistilla panostetaan.

Yksityishenkilöitä ja pienryhmien kannattaa huomioida Vappugospel XXL -VIP-lippu: Lippu maksaa kahdelle henkilölle yhteensä 200 € + mahd. toimituskulut, joka sisältää sisäänpääsyn kahdelle sekä yöpymisen Sokos Hotel Vaakunassa kahdelle. Näiden lisäksi VIP-vieraat ovat oikeutettuja VIP-illalliseen konserttien välissä.
Jotkut ovat ihmetelleet Classic Petra -blogissa vielä toistaiseksi olevaa tietoa, että Suomen-keikka olisikin 29.4.

Vappugospel-tiimin selvitettyä asiaa olemme saaneet varmuuden, että kyseessä on virhe ja bändin Vappugospel XXL -keikka on varma.

- Kaikki on hyvin. Päivittäjä vaihtaa konserttien päivämäärät blogiin mahdollisiman pian, kommentoi yhtyeen kiertuepäivämääristä vastaava Ember Tanksley.

Ei siis syytä paniikkiin. :)
Classic Petran Back to the Rock -levy on nyt ennakkotilauksessa Maanalaisella levykaupalla! Muista varmistaa vuoden 2011 hitein levy ajoissa ja varmistaa samalla mainio ennakkotilaajan etu.

Katso lisätiedot ja tilaa levy Maanalaisen levykaupan sivuilta täältä.
Onko joulusesonki alkanut, mutta mielessäsi ei ole yhtään hyvää lahjaideaa? Ei hätää. Gospel Sound Kouvola ry auttaa!

Osta ystävällesi, enollesi, itsellesi ja isällesi sekä tietysti monelle muullekin lahjaksi pääsylippu Vappugospel XXL:ään. Pääsylipun ostaminen lahjaksi on harvinaisen hyvä idea, koska
  • silloin sinulta ei kulu viikkoa lahjaidean pähkäilemiseen, joka 80 prosentin varmuudella johtaisi kuitenkin turhaan heräteostokseen.
  • käytännössä jokainen suomalainen on onnellinen saadessaan sellaisen.
  • ostamalla pääsylipun lahjaksi edesautat tapahtuman kehittymistä ja ensi vuonna saatetaankin nähdä ehkä jo Vappugospel 3XL tai jotain sensellaista!
  • pääsylipun saaja hyvin todennäköisesti välttyy vappupäivän morkkikselta.

Vappugospel XXL on yksinkertaisesti jotain aivan järjettömän upeeta!
Muista myös, että Vappugospeliin saa myös huikeita VIP-paketteja (200 e; sis. liput x 2, yöpyminen Sokos Hotel Vaakunassa x 2, illallinen x 2), jotka ovat suorastaan tehtyjä joululahjoiksi!

http://www.xxl.vg/p/liput.html
http://www.tiketti.fi/tapahtuma/10051

Lauantaina, 30.04.2011 vietetään Kouvolan Jäähallissa kaikkienaikojen suurin Vappugospel! Lavalla nähdään mm. Petra (USA), Project 86 (USA), Intohimo (SWE), Jacks Of All Trades, Terapia, Katajainen Kansa ja Idän Ihmeet.

Lippuja tapahtumaan on myyty jo hyvään tahtiin, joten varmistathan lippusi tapahtumaan tilaamalla ne ennen, kuin se on jo liian myöhäistä. Vappugospel XXL liput ovat hyvä tapa muistaa ystävää tai perheenjäsentä jouluna.

25 €Â hintaisen lipun voit tilata osoitteesta; http://www.tiketti.fi/tapahtuma/10051

Lisää tietoa tapahtumasta ja koukuttavan blogin löydät tapahtuman virallisilta nettisivuilta osoitteesta www.xxl.vg!


/ Jouluterveisin Vappugospel tiimi!

riiaa[Ei aihetta]Luonut: riiaaTiistai 25.08.2009 23:15

aaijjai olette riian kultsei <3
« Uudemmat -