IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
8.6.2005
Tilastot
Käyntejä: 1637 (1.7.2008 alkaen)
Koko
89 jäsentä
Tyttöjä: 22 (25 %)
Poikia: 67 (75 %)
Keski-ikä
31,9 vuotta
Otos: 57 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,1 vuotta

Jäsenet (89)

Smoldarikata-BuusolapoisonousdrlovearkikosawosRez__salle_pinkspiderTetelestaiNayhanSndwv_PrmxBothBitterPillsavu-sisko
« Uudemmat - Vanhemmat »

VappugospelAstetta isompi VappugospelLuonut: VappugospelKeskiviikko 01.06.2011 11:30

Vappugospel 2012 -bändiäänestys on alkanut! Osallistu äänestykseen ja vaikuta tulevan Vappugospelin artistivalintoihin. Vaihtoehdot ovat tässä: P.O.D, Casting Crowns, Demon Hunter, tobyMac, Stryper, Kutless, Switchfoot ja RED.

Tarkasta äänestysvaihtoehdot ja ohjeet osoitteesta: http://www.astettaisompi.vg/

Äänestäneiden kesken arvotaan kahdenhengen lippupaketteja!
Classic Petran Back to the Rock -levy on nyt ennakkotilauksessa Maanalaisella levykaupalla! Muista varmistaa vuoden 2011 hitein levy ajoissa ja varmistaa samalla mainio ennakkotilaajan etu.

Katso lisätiedot ja tilaa levy Maanalaisen levykaupan sivuilta täältä.

BrianvitunJonesCUNT WAITLuonut: BrianvitunJonesTorstai 28.01.2010 16:25

Enää 2 yötä ni

STRYPER JA ÄSSÄ SUOMEE<3333333

laamatLet's get freaky now.Luonut: laamatMaanantai 29.12.2008 08:38

Kuuntelinpa tämän illan hyvää musiikkia... Tai ainakin yritin. Mökötellessäni kuuntelin hyvää mököttelymusiikkia, ja sitten kun vähän piristyin niin tietty aloin hauskana poikana etsimään youtubesta huonoa musiikkia (niinkuin yleensä), kun se mukamas on olevinaan niin mukavaa kuunneltavaa. Tiettyhän tämä uljas musiikin muoto on siinä Stryperin In God We Trustin ja Bon Jovin Runawayn kohdalla vielä hauskaa dissattavaa, MUTTA tänään homma karkasi niin vitusti lapasesta että nyt minua ärsytti senverran että päätin lähteä avautumaan irc-gallerian päiväkirjalle (eli vissiinkin aika paljon.)

Ensiksi pitää mainita että eise Tokio hotellikaan ihmiset oikeasti ole niin huono kun luulette. Ensiksi pitää katsoa noin parikymmentä eri livevetoa samasta biisistä, jotta oikeastaan alkaa hahmottamaan mimmoinen antikristus tämä Kaulitzien luotsaama sekasikiö on.

Noh, eipä olla niin rankkoja saksan sankareille, kerrankos sitä germaanit aiheuttavat suurille kansanryhmille tappavia aivoverenvuotoja ja muita fataaleita fysiologisia muutoksia. Tokio hotelin pojat kuitenkin hoitavat tämän asian jopa paremmin ja nopeammin kuin esi-isiensä mahtava keksintö nimeltänsä Zyklon B, jolta tähän toimitukseen meni yleensä yli minuutti.

Eikä tuo Tokio hotelin hittilevy (vai onkohan niitä jo 2?) nyt mikään Cherin Love Hurts tahi Metallican Reload (eikä myöskään St. anger, Death magnetic, Black album tai Load) ole, mutta siltikin varo vain Michael Bolton, sillä näillä pojilla on rumemmat peruukit kuin sinulla ja ovat luultavasti kaiken lisäksi tosissaan!

http://www.youtube.com/watch?v=yQ0M7JvhO-A Tällä videolla haluan muistuttaa kuinka paljon rakastan JUURI SINUA!

Illan kliimaksina toimi valitettavasti tämä paljon puhuttu hittibiisi,
http://www.youtube.com/watch?v=FnJRuOQ6w1o
joka kaikessa nautittavuudessaan tuntuu jo liki etuaivolohkolobotomialta olettaen että faktat mitä olen kyseisen operaation nautittavuudesta kuullut pitävät paikkansa. Tietty jos biisin jälkeen tuntuu siltä että etuaivolohkolobotomia on liian lievä ilmaus, niin tietty saat kuvitella tuon termin tilalle jotain mikä mielestäsi paremmin kuvaa brokencyden musiikin nautittavuusastetta.

Jos joku keksii paremman biisin lopettaa huono illan, niin uskallan kyllä nostaa hattua.

---

Tästä kaikesta tulin mullistavaan johtopäätökseen että ei kannattaisi vittu ikinä olla reipas ja iloinen. Vissiinkin huomenna sitten taas kokopäivä Joy Divisionia ja muuta ihme mökötyspaskaa.

Jos kuuntelisin Klamydiaa yms musiikkia, jonka kuuntelun voisi yhdistää ns. sloganpaitoihin, niin huomenna laittaisin päälleni "positiivisuus on perseestä" paidan.

---

Mahdollisista typoista ja muista urpouksista turha vinkua kun mua vittu väsyttää ja korvista valuu verta.

Öitä kultsit,
Toivottaa Masa.
« Uudemmat - Vanhemmat »