IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
25.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 3 089 (1.7.2008 alkaen)
Koko
177 jäsentä
Tyttöjä: 112 (64 %)
Poikia: 65 (36 %)
Keski-ikä
34,8 vuotta
Otos: 108 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,8 vuotta

Jäsenet (177)

luisfigotyhmärista-Selmaantonia]aprilhimlenMarreMarkkupepasdaquascutum_Chandra_ReadymadeEmilya-chiokommariPedrohetu--franklynRas`
« Uudemmat - Vanhemmat »
Blogi löytyy myös osoitteesta www.etini.blogspot.com :)



My Chemical Romancen uuden levyn ekan sinkun nimi on on aikamoinen. Tiedä sit onko tuolla mitään suuremman luokan merkitystä? Veikkaan, että ei. Mutta kyseessä on pitkästä aikaa rehellinen rokkikappale, joka on oikeasti tarttuva ja hyvä. Ei oo lähellekään yhtä dramaattista menoa kuin MCR:n edellinen levy tarjosi. Koko päivän soinu päässä tuo naaaaaanananaaaaaaaanananaa, jostain syystä pidän tuosta kappaleesta myös paljon. :) Tulee iha neljän vuoden takaset muistot mieleen, ku luukutin Dead! ja Welcome to the Black Paradea kuin viimeistä päivää. Sain myös vihdoin tällä viikolla tuon aidon Interpolin neljännen albumin käsiini ja olihan se kieltämättä aika siisti fiilis - levy jota oon odottanu viimesen vuoden ajan kuin kuuta nousevaa, on nyt tuossa mun nenän edessä. Olen myös ostanut kuluneella viikolla Morrisseyn Greatest Hitsin, Raveonettesin In And Out of Controlin ja Kelen The Boxerin. Hyviä levyjä kaikki :) Hakusessa nyt ois ainaki vielä tuo The XX:n debyytti.

Pääsin tällä viikolla YleX:n X-Ryhmän lähetyksen neljä kertaa! Siis aivan oikeasti. Maanantaina kommentoin Interpolin tehobiisiä ja noi Toni ja Venla sit toisti sitä kommenttii siel lähetykses vähä väliä. "Juho Lauri on käyny kommentoimassa pitkästi tämän viikon tehobiisiä, tee sinäkin samoin!" :D Torstaina sit osallistuin toho välispiikkiin ja voitin sen skaban! Palkinnoksi sain Against Me!:n levyn nimmareilla + sit öö jonku kassin ja viel Estellen levyn. Odotan innolla ku se paketti saapuu mulle ens viikolla. :--) Noi kaikki löytyy Yle Areenast tosiaan. Uuden Guitar Heron piti tulla mulle tänää, mut ei sit tullukkaa. Ensi viikkoa odotellessa siis.

Sain töitä tosiaanki tässä, mutta niiden alkaminen siirtyyki vasta lokakuulla, eli tässä saa siis relaksoituu viel muutaman viikon ajan ennen ku joutuu alkaa taas kokemaan niitä karmeita aamuherätyksiä - hui helvetti.
Klo 16 uloimmat portit avataan, turvatarkastukset aloitetaaan
Klo 17 portit Olympiastadionille avataan
Noin klo 19.15 Razorlight
Noin klo 20.45 U2
Klo 23 konsertti päättyy viimeistään

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaa
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gyaa RAYzORLIAAAGGhggettt!!

ja juukaks kans.

mariaireneeoooh mi goodLuonut: mariaireneeKeskiviikko 28.07.2010 00:22

http://francealbion.free.fr/blog/index.php/better-let-her-go-single-inedit-de-carl-barat-peter-doherty-1813?lang=en

uujee can't wait :
D

Barâtin ekalla soolo singlellä messissä mukana Doherty, jiihaa♥
pitää muistaa ostaa toi nme tai inhoon itteeni :
D

http://www.nme.com/news/the-libertines/52245
john:there's this great lennon quote...
"life is what happens to you when you're busy making other plans"
pete:he also said "coo coo ka choo"

amplitude[Ei aihetta]Luonut: amplitudeMaanantai 30.03.2009 05:44

vittu mikä keikka.......!!!!!

Pete alotti tas Music When the Lights Go Outilla, sit tuli taas Graham!!!!!!! ja veti Arcadien. ja senjälkee veti Last of the English Rosesin. jaja. kuitenki: maailman kipei keikka. hulllua mellakointia yleisössä ja porukka kiipes lavalle ja Pete oli vähä ongelmissa ku joku puolialaston muija loikki ja roikku siin kii .:DD:D:D:

Miten voi saman keikan aikana nähä Peten, Babyshamblesit, Dot Allisonin, Graham Coxonin ja vittu Lee Maversin!!! ja viel noiden lisäks Stephen Streetin.

Keikka loppu siihen et Mik tuli lavalle jossa oli ennestään Pete, Drew ja Adam ja ne veti Time For Heroesin. Graham tuli mukaan siihen ja lähti sit meneen. Kaikki oli sillee et "ai tää on ohi nyt" ja sit Jauho-Petteri ilmotti lavalta et vittu viel lähtee ja nyt sit parasta tulla lavalle kun on kiertueen vika päivä ja lähti sairain versio Fuck Foreveristä ikinä !!! mikään live mitä oon kuunnellu/kattonu eioo ollu noin sairas.

törkeen hyvä keikka.
« Uudemmat - Vanhemmat »