IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
14.1.2005
Tilastot
Käyntejä: 3 711 (1.7.2008 alkaen)
Koko
623 jäsentä
Tyttöjä: 470 (76 %)
Poikia: 153 (24 %)
Sijoitus koon mukaan: 998
Keski-ikä
33,6 vuotta
Otos: 383 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,5 vuotta

Jäsenet (623)

LibisJazxzöbäsamupGNARHHANNNA[]Jossu-SnnnNAKKINNENinya_aainooomfggggDindeeellucolourslikka\anniinainen
« Uudemmat -

ErQMarraskuun ihQutusbiisiLuonut: ErQPerjantai 04.11.2011 17:53

Marraskuun osa marras on alunperin tarkoittanut kuolemaa. Kuten fysiikan laitkin sanovat, jokaiselle voimalle on vastavoima - kuolemalle se on kuukauden ihQutusbiisi, joka loistavuudellaan herättää eloon!

Marraskuun ihQuusbiisiksi päätyi yhdysvaltalaisyhtye Kings Of Leon mahtavalla singlellään Pyro. Melankolinen ja kaunis kappale omaa myös hienon musiikkivideon - yhä harvemmathan videot sisältävät minkäänlaista tarinaa. Pyron video näyttää hidastettuna pienen ja yhä kaoottisemmaksi muuttuvan hetken baarista.

muistan ne hetket ku soitettiin kitaraa koko yö, yritit opettaa mulle kings of leonia mut mä en jaksanu keskittyy :-D mutta nyt, se ei taida koskaan enää tapahtuu. miks toisen tulevaisuus on niin kaukana musta ?
kiitos kuitenkin ja hei hei .



never had a chance to say goodbye
Nää mun blogimerkinnät on siis mahdollista lukea täältä galtsusta sekä myös tuolta http://www.etini.blogspot.com. :)



Heipä hei. Interpolin Barricadesta on tehty YleX:n tän viikon tehobiisi, ihmeellistä. Ihan jees juttu, jos oikeasti YleX alkaa soitteleen tota iha säännöllisesti, saatas oikeasti hyvää musaa Lady Gagan, Katy Perryn ja muiden tilalle. :o Mut fakta on se, että inhoan nuita ko radiokanavan iltapäivä juontajia niin vitusti, etten saa happee jos pistän radion päälle joskus klo 15:00. Olen sitä mieltä, että Matti Airaksiselle mahdollisimman paljon juontotehtäviä, koska rakastan sitä tyyppiä.


Kings of Leonin uus albumi tulee vissii oikeasti oleen paluu vanhaan? Koska ekan sinkun, Radioactiven voisin oikeasti kuvitella osaksi Aha Shake Heartbreakin kokonaisuutta. Kappalehan sai siis alkunsa jo yhtyeen toisen albumin aikaan. Ja täähän ei oo mun korvaan kuin hieno asia. Vituttaa koko Only by the Night ja sen Sex on Fire ja Use Somebody äääääääää. Ihkuteinifanittajat ottaa varmaan KoLin uuden levyn aika järkyttyneenä vastaan, jos se oikeasti on samaa menoa mitä bändi tarjosi kahden ekan levyn aikoihin. :)


Tajusin eilen, että jatkuva kahvinjuonti ei oo hyväksi. Tissuttelin oikeasti koko päivän sitä, joinkohan ehkä 10 kuppia? Illal oli niin paska olo, että meinasin oksentaa. Tänää en oo juonu ku yhden kupin aamulla. Olenkin ollut tänään totaalisen väsynyt, laiska ja kaikkea mahdollista. Illalla ois tavotteena päästä lenkkipolulle, että sais vähän päätä selvitettyä ja sun muuta kivaa. Juokseminen on mukavaa pimeässä illassa, kun katuvalot valaisee ja mukana on hyvää musiikkia. :---)


En jaksa tässä nyt sen enempää jaaritella, palaamisiin. Moro!

kasu_fjnfgvLuonut: kasu_Maanantai 15.03.2010 01:14

she took my heart
i think she took my soul

EtiniOhoLuonut: EtiniKeskiviikko 28.10.2009 18:44



En oo päivittäny blogia melekee kahteen viikkoon. Noh, jospa nyt ensimmäisenä sanosin että mulle on kurkku kipiä - ja tästähän seuraa kysymys: menisitkö kouluun jos sulla olis kurkku nii kipeä, että ei kestä edes nielassa ja sit ääntä ei pihisis oikeesti yhtään?

Jepulis Jee, oon koko edellisen viikon tapetoinu, maalannu ja hionu. Mun huoneeseen laitetaan uudet tapetit ja nyt aletaa oleen jo loppusuoralla. Öö jos viel mainitsisin, että Kings of Leonin vanha tuotanto natsaa aika mukavasti ja Rock Bandin pelaaminen med rummut on hienoa viihdettä.




Kings of Leon - On Call & Editors - Bullets


Erittäin hyvää illan jatkoa.




EtiniNjeesLuonut: EtiniTorstai 08.10.2009 00:05












Kings of Leon, kunnon lumimyrsky ja pimee ilta - onko tunnelmallisempaa yhdistelmää?


Kävin tuossa koiran kans lenkillä ja oli kyl kiva käydä käveleskelemässä ulkosalla. Äkkiseltään vois kyl luulla, että on ihan helvetin rasittavaa kävellä tällasella ilmalla ulkona ku lunta tulee naamaan koko ajan ja käsiä palelee, mutta eipä se mua ainakaa haitannu. Kaaduin kyl tuossa jäätikköö ja löin takapuolen aika lujaa maahan + mun farkuissa oli vielä joku hemmetin metallipala, joka kolahti täysiä siihe jäähä nii AUTS - meinas kyl huuto päässä. Koira kyl ei ollu huomaavinakaan sitä ku kaajuin, se vaan paineli eteenpäin =)

Hyvä illanjatkot!


Kings of Leon - Notion

kasu_rakastuin <3Luonut: kasu_Sunnuntai 06.09.2009 21:04

verrrmu|[Ei aihetta]Luonut: verrrmu|Torstai 20.08.2009 22:26

Caleb, Nathan, Matthew, Jared <3

verrrmu|[Ei aihetta]Luonut: verrrmu|Torstai 20.08.2009 22:20

Matthew & Nathan

oooohh.. rakkautta <3
« Uudemmat -