IRC-Galleria

Etini

Etini

Serious Jibber-Jabber

Maanantai on paska päivä.Maanantai 20.09.2010 23:11

Nää mun blogimerkinnät on siis mahdollista lukea täältä galtsusta sekä myös tuolta http://www.etini.blogspot.com. :)



Heipä hei. Interpolin Barricadesta on tehty YleX:n tän viikon tehobiisi, ihmeellistä. Ihan jees juttu, jos oikeasti YleX alkaa soitteleen tota iha säännöllisesti, saatas oikeasti hyvää musaa Lady Gagan, Katy Perryn ja muiden tilalle. :o Mut fakta on se, että inhoan nuita ko radiokanavan iltapäivä juontajia niin vitusti, etten saa happee jos pistän radion päälle joskus klo 15:00. Olen sitä mieltä, että Matti Airaksiselle mahdollisimman paljon juontotehtäviä, koska rakastan sitä tyyppiä.


Kings of Leonin uus albumi tulee vissii oikeasti oleen paluu vanhaan? Koska ekan sinkun, Radioactiven voisin oikeasti kuvitella osaksi Aha Shake Heartbreakin kokonaisuutta. Kappalehan sai siis alkunsa jo yhtyeen toisen albumin aikaan. Ja täähän ei oo mun korvaan kuin hieno asia. Vituttaa koko Only by the Night ja sen Sex on Fire ja Use Somebody äääääääää. Ihkuteinifanittajat ottaa varmaan KoLin uuden levyn aika järkyttyneenä vastaan, jos se oikeasti on samaa menoa mitä bändi tarjosi kahden ekan levyn aikoihin. :)


Tajusin eilen, että jatkuva kahvinjuonti ei oo hyväksi. Tissuttelin oikeasti koko päivän sitä, joinkohan ehkä 10 kuppia? Illal oli niin paska olo, että meinasin oksentaa. Tänää en oo juonu ku yhden kupin aamulla. Olenkin ollut tänään totaalisen väsynyt, laiska ja kaikkea mahdollista. Illalla ois tavotteena päästä lenkkipolulle, että sais vähän päätä selvitettyä ja sun muuta kivaa. Juokseminen on mukavaa pimeässä illassa, kun katuvalot valaisee ja mukana on hyvää musiikkia. :---)


En jaksa tässä nyt sen enempää jaaritella, palaamisiin. Moro!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.