IRC-Galleria

Etini

Etini

Serious Jibber-Jabber

Creepy Finnizh muzic, uggh!Keskiviikko 29.12.2010 05:27

Mikä on suhteesi suomalaiseen musaan? Iskeekö vanhojen konkareiden kovat rallatukset ollenkaan vai onko uuden sukupolven suomalaisessa musassa jotain itua?

Lue uusin blogimerkintä:

http://etini.blogspot.com/2010/12/creepy-finnizh-muzic-uggh.html?spref=fb
Ota selvää mistä on kysymys ja lue skriivaus:
http://etini.blogspot.com/2010/12/wayne-coyne-be-our-santa-claus.html


TervehdysPerjantai 03.12.2010 04:42

Listasin uusimpaan blogimerkintääni vuoden parhaat musiikkipläjäykset. Älä missaa ja käy lukemassa se seuraavasta linkistä!

http://etini.blogspot.com/2010/12/fiiliksia-ja-vuoden-parasta-musiikkia.html

HaiTorstai 04.11.2010 00:55

UUSI BLOGIMERKINTÄ ON JÄLLEEN SAAPUNUT KAIKKIEN FANIENI LUETTAVAKSI. OLE HYVÄ JA KLIKKAA SEURAAVAA LINKKIÄ NIIN PÄÄSET TUTUSTUMAAN ETININ IHMEELLISEEN MAAILMAAN:

http://etini.blogspot.com/2010/11/hai.html

TrallallaaTorstai 28.10.2010 01:26

http://etini.blogspot.com/2010/10/trallallaa.html <-- Käykää lukemassa uusin blogimerkintä.
KIIIIIIIIIIIIITOS :)

Buen díaPerjantai 15.10.2010 00:27

http://etini.blogspot.com/2010/10/buen-dia.html

Uutta blogimerkintää pukkaa taas. Lukekaa ihmeessä! :)

FLOATING VIBES!!!Lauantai 09.10.2010 03:37

http://etini.blogspot.com/2010/10/floating-vibes.html


Erittäin jännittävä uusi blogimerkintä jälleen luettavissa!

DiuTiistai 05.10.2010 05:00Uusi blogimerkintä luettavissa jälleen!

http://www.etini.blogspot.comKiitoksia lukijoille jo etukäteen. :--)

mOIgOLANTorstai 30.09.2010 23:43

Blogi löytyy myös osoitteesta www.etini.blogspot.com :)


Tänään vietetään virallista jumalanpilkkapäivää, on Rikun nimipäivä ja myös Viiltäjä-Jack tappoi kolmannen ja neljännen uhrinsa, Elizabeth Striden ja Catherine Eddowesin vuonna 1888. On ollu siinä mielessä ihan kiva päivä, että on tullu liikuttua aika paljo. Kävin aamulla salilla, sitten jaksoin kävässä koiran kans pitkän juoksulenkin, siitä sitten salibandypeliin ja lopuks vielä tein nuo vatsalihashommelit kotona. Jihuu. TV on the Radio on pyöriny soittimessa jo vissiin viidettä päivää, eikä mun into ota laantuakseen vieläkään. Mahtavia levyjä nuo kaikki, mitä ne on pienen historiansa aikana kerenny julkasta. Erityisesti "Dear Science," on levy, jonka jokaisen vähänkään indie-musasta diggaavan pitäis kuunnella lävitse.
Pitäis alkaa siivoileen huonetta, koska tämä on aikamoisessa sekasorrossa tällä hetkellä. Aloitan sen kunhan saan syötyä ensin. :) Ens viikolla pitäis vissii lähteä käymää tuol Tampereel mutka. Junaliput ja sun muut pitäis katella täs valmiiks ja sillee. Sellaista Noi koirat on oikeesti ollu niin vauhdissa koko helvetin päivän. Nyt ku ne nukkuu, tuntuu nii autuaalta fiilikset täällä. Tuota pikku koiraa käytin päivällä siis tosi pitkän lenkin ja silti se niinku tyyliin hyppi sen jälkee seinillä ja raahas jotai leluja mun jalkojen juureen. Aikamoista.
Eilen käytiin veljeni kanssa tosiaa vähä kuvailemassa yöllä tuolla jossain. Oli kyllä ihan saakelin kylmä ja kun ei ollu edes hanskoja mukana, nii tuntu että kuolee siihe hyiseen ilmaan.

Ei kai tässä sitten muuta, illan jatkot kaikille. :)

Kas kehveliäKeskiviikko 29.09.2010 00:27

Blogi löytyy myös osoitteesta www.etini.blogspot.com :)

Pöö. Tulin just salilta ja olen aika poikki. Ostin kenoa viis rivii ja olin onnen kukkuloilla huomatessani, että voitin siitä jopa 50 senttiä! Mut niin, YleX-paketti saapuin tänään minulle. :) Siellä se oli postilaatikossa odottamassa ottajaansa. Sain siis sielt pari levyä, kassin ja jotai muuta kamaa. Olen tyytyväinen :)


Muuten mahtava olo, kun oot saanu salilla rehkiä aluks oikein kunnolla ja sit istut tietokonetuoliin ja otat oikein rennon asennon ja pistät musiikin päälle. Joka paikas tuntuu, että jotain tullu tehtyy mut silti ei tarvii liikkuu minnekkää. :) Mul on tullu vähä niinku vissiin tavaks tää iltamyöhällä treenaaminen, mut eipä kai siitä nyt niin haittaa ole. Sitähä sanotaa, että ihmisen pitäis harrastaa urheilua sillon ku se on virkeimmillää, ja must tuntuu että näin 8 aikaan illalla mulla on eniten virtaa. :D
Otin kuvan mun levykokoelmasta. Mietin, että joku normi levyhylly-kuva ois aika tylsän näköinen, joten ajattelin sit läiskäyttää noi kaikki toho sängylle ja ottaa siitä sit jonkulaisen kuvan. Nuita levyjä on tosiaa kertyny aikamoisesti. Jos jotain helmiä tuolta pitäis nimetä, niin varmaan voisin mainita ainakin Interpolin Our Love to Admiren ton Collectors Editionin jossa on Paul Banksin nimmarit takakannessa ::).Ps. Jos haluut tarkastella tota kuva tarkemmin niin klikkaa suuremmaks. :)

Ei kai täsä muuta, sauna taitaa kutsua nyt. Hyvät illan jatkot!