IRC-Galleria

Etini

Etini

Serious Jibber-Jabber

Kas kehveliäKeskiviikko 29.09.2010 00:27

Blogi löytyy myös osoitteesta www.etini.blogspot.com :)

Pöö. Tulin just salilta ja olen aika poikki. Ostin kenoa viis rivii ja olin onnen kukkuloilla huomatessani, että voitin siitä jopa 50 senttiä! Mut niin, YleX-paketti saapuin tänään minulle. :) Siellä se oli postilaatikossa odottamassa ottajaansa. Sain siis sielt pari levyä, kassin ja jotai muuta kamaa. Olen tyytyväinen :)






Muuten mahtava olo, kun oot saanu salilla rehkiä aluks oikein kunnolla ja sit istut tietokonetuoliin ja otat oikein rennon asennon ja pistät musiikin päälle. Joka paikas tuntuu, että jotain tullu tehtyy mut silti ei tarvii liikkuu minnekkää. :) Mul on tullu vähä niinku vissiin tavaks tää iltamyöhällä treenaaminen, mut eipä kai siitä nyt niin haittaa ole. Sitähä sanotaa, että ihmisen pitäis harrastaa urheilua sillon ku se on virkeimmillää, ja must tuntuu että näin 8 aikaan illalla mulla on eniten virtaa. :D




Otin kuvan mun levykokoelmasta. Mietin, että joku normi levyhylly-kuva ois aika tylsän näköinen, joten ajattelin sit läiskäyttää noi kaikki toho sängylle ja ottaa siitä sit jonkulaisen kuvan. Nuita levyjä on tosiaa kertyny aikamoisesti. Jos jotain helmiä tuolta pitäis nimetä, niin varmaan voisin mainita ainakin Interpolin Our Love to Admiren ton Collectors Editionin jossa on Paul Banksin nimmarit takakannessa ::).



Ps. Jos haluut tarkastella tota kuva tarkemmin niin klikkaa suuremmaks. :)

Ei kai täsä muuta, sauna taitaa kutsua nyt. Hyvät illan jatkot!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.