IRC-Galleria

Etini

Etini

Serious Jibber-Jabber

OhoKeskiviikko 28.10.2009 18:44En oo päivittäny blogia melekee kahteen viikkoon. Noh, jospa nyt ensimmäisenä sanosin että mulle on kurkku kipiä - ja tästähän seuraa kysymys: menisitkö kouluun jos sulla olis kurkku nii kipeä, että ei kestä edes nielassa ja sit ääntä ei pihisis oikeesti yhtään?

Jepulis Jee, oon koko edellisen viikon tapetoinu, maalannu ja hionu. Mun huoneeseen laitetaan uudet tapetit ja nyt aletaa oleen jo loppusuoralla. Öö jos viel mainitsisin, että Kings of Leonin vanha tuotanto natsaa aika mukavasti ja Rock Bandin pelaaminen med rummut on hienoa viihdettä.
Kings of Leon - On Call & Editors - Bullets


Erittäin hyvää illan jatkoa.
MooipsTorstai 15.10.2009 18:51Tänään oli kutsunnat ja tulipa selväksi että aloitan armeijan vasta 2011 tammikuussa, paikkana Sodankylä. Oli aika vittumainen tilaisuus, ku semmosta odottelua monta tuntia. Noh, onneks ruoka oli sentään edes hyvää. Olen muutenkin vähän kipeänä, joten nyyh. :/ Kuumetta oli eilen jotai 38 astetta, nyt ei onneks enää nii paljoa. Yskä, nuha ja kurkkukipu kummiski vaivaa vielä. Jää salibandymatsi tänään väliin, valitettavasti.

Musiikkipuolella tämän hetken kuumin nimi onkin sitten ehdottomasti The Strokesin Julian Casablancas, joka julkaisee soolodebyyttinsä ihan piakkoin. Jännittää melekoisesti. Heppu julkaisi tulevalta Phrazes for the Young-levyltä ensimmäisen singlen, joka kyllä vakuutti ainakin minut.


Nyt suihkuun, heipähei.

Meet Me In The BathroomMaanantai 12.10.2009 23:31


Heipä hei kaikille. Vähä tuntuu siltä, että oon tulossa kipeeksi - kurkku kipeä, kauhea nuha ja hirveen sellane vetämätön olo. Flunssaa on vissii vähä liikkeellä täällä päin. Arvatkaa oliko nälkä ku tulin koulusta, en ollu syöny n. 24 tuntiin mitään. Mulla väsyttää kaikenlisäksi iha hulluna, oli uuvuttava koulupäivä. =(( Pittäis alkaa vääntää äikän ainetta tässä kohta, huomenna deadline.Stereophonics - It Means Nothing

NjeesTorstai 08.10.2009 00:05
Kings of Leon, kunnon lumimyrsky ja pimee ilta - onko tunnelmallisempaa yhdistelmää?


Kävin tuossa koiran kans lenkillä ja oli kyl kiva käydä käveleskelemässä ulkosalla. Äkkiseltään vois kyl luulla, että on ihan helvetin rasittavaa kävellä tällasella ilmalla ulkona ku lunta tulee naamaan koko ajan ja käsiä palelee, mutta eipä se mua ainakaa haitannu. Kaaduin kyl tuossa jäätikköö ja löin takapuolen aika lujaa maahan + mun farkuissa oli vielä joku hemmetin metallipala, joka kolahti täysiä siihe jäähä nii AUTS - meinas kyl huuto päässä. Koira kyl ei ollu huomaavinakaan sitä ku kaajuin, se vaan paineli eteenpäin =)

Hyvä illanjatkot!


Kings of Leon - Notion

JouTiistai 06.10.2009 18:30

Aika jännä tää uus galtsu. Kestää varmaa vähä aikaa ennen ku tottuu tähän, tuntuu aika sekavalta näin alkuun :D Uus jakso starttas tänää ja aika täysihän tää on - muutama vapaatunti taitaa olla. Ulkona on kyllä jäätävää, paleltu sormet ku pyöräilin kotiin. Ei kai tässä muuta, kahvi on valmista joten sitä nyt juomaan! ==)


Nyt soi: Oasis - Stop Crying Your Heart Out

Editorssii ja kouluhommiaMaanantai 28.09.2009 23:52

Heipä hei. Tänää tuli YH:n tulokset ja se meni ihan kivasti, yli odotusten kyl. Hauskan tästä tekee se, että kirjotustilanteessa itelle iski melkee paniikki, että tuleekoha tästä helvetin kokeesta mitään tai pääsenkö edes läpi, kun ei presidentin valtaoikeudet ja vapaakaupan salat oikein ollut muistissa. Opettaja kuitenki tykkäs, joten mikäs siinä. Tietenkää ei vielä voi tietää, että tykkääks ne sensorit sitte hyvää vai pahaa. :S


Lisäksi tänään pitkä odotus palkittiin - Editorsin In This Light and On This Evening ilmestyi netin syövereihin, josta sen kävin sitten kiltisti poimimassa. Itsellä vain vähän epäilyttää tää Editorsin uusi, elektronisempi tyyli, joka nyt ainaki päällisimmiltä puolin enemmän pistää suupielet alas kuin ylös. Hymyn huulille toi kuitenkin Paramoren uusi levy, joka oli kyl iha hassu ja toimiva kokonaisuus. Sitä varmaa tulee tässä kuunneltua aika säännöllisesti.


Ei kai täsä muuta =)

ChaoTorstai 24.09.2009 23:27

Just tulin kuntosalilta. Olipa kylmä ajaa pyörällä. Melkein jäädyin mut onneks en. Täl hetkel kuuntelussa Paramoren uus levy, joka nyt lähtökohdiltaan on iha siistii menoo - pitää kuunnella nuita kappaleita tässä lisää.


Ei kai mitää muuta(?) - Kivi tippu hartioilta ku kirjotukset loppu ja noi matikan läksyt tuossa odottaa tekijäänsä.

Porcupine Tree - Time Flies

Moooiks

HeipMaanantai 21.09.2009 23:57

Tänään ollu iha jees päivä. Kävin koulussa istumassa yhen oppitunnin, ajelemassa autolla ja pomppimassa salilla ja sillee. Tällä hetkellä olis yhteiskuntaopin lukeminen työn alla, ei oikein maistu mutta pakko mikä pakko :/. Huomenna olis lukupäivä ja toivon, että saan jotain sentää aikaseks. Lisäks olis matikan läksyi, äidinkielen töitä ja muuta duunii iha hulluna.

Mut siis nii, Porcupine Treen uusin levy, Arctic Monkeys ja Editorssi ollu iha kivassa kuuntelussa tässä viime päivinä. (Y)

HeiPerjantai 18.09.2009 17:46

Kävin krijottamassa routsin kielen. En tiiä kyl miten meni, tai no meni se ehkä paremmin ku toi preli kuite 8). Perse vähän puuduksissa tällä hetkellä. Tänään oikeasti vietän vapaaillan kaikista kouluhommista. Ja Ruotsin kirjoihin en koske enää ikinä.


Imogen Heap - Hide and Seek


=)

APUATiistai 15.09.2009 21:54

Musen Resistance kilahti tänään postiluukkuun, jeah. Joo ruotsin preli meni muutes aikalailla penkin alle - niin kuin oli odotettavissakin. Noh ei kai siinä. Pitää lähteä tästä salille ja jatkaa sitä murehtimista sit sen jälkeen :/
PANIIIIIKKIIIIIIII!