IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
20.7.2005
Tilastot
Käyntejä: 2 896 (1.7.2008 alkaen)
Koko
179 jäsentä
Tyttöjä: 108 (61 %)
Poikia: 71 (39 %)
Keski-ikä
36,2 vuotta
Otos: 119 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 35,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 36,5 vuotta

Jäsenet (179)

Amy]]airokasaZuumPoppinsUPTIGHTJonalynBonzofudge_merinnaPaskaaLapsillePåfågelMoisinpera_meerimörköMAUMONSTAT4ny4
« Uudemmat - Vanhemmat »

EtiniALALALuonut: EtiniSunnuntai 15.08.2010 22:51


Hieno päivä oli kyl eilen. Kävin etelässä reissaamas päivän ajan. Tuli ajettua skootterin kyydis ympäri Vantaata, hengailtua mukavien ihmisten kans korsossa, käytyä Heurekassa ja katsastettua VIHDOIN JA VIIMEIN toki myös Editors livenä (joka tarjosi kyl niin paljon kuin sitä tuli odotettuakin). Heureka taas oli aika boring mesta, dokumenttisalin sohva kyl oli mukavan lökösä ja otin siinä pienet unet aamusta ku kukaan ei huomannu. :) Juna tosiaa saapu tikkurilan asemalle puol 7 aamul ja en ollu nukkunu yhtään edellisenä yönä.

Kuitenki tulin just himaan, olo on tällä hetkellä aika nolla - väsyttää ja kurkkuki kipeänä mut mikäs siinä. Hieno reissu anyways. :) Pitää alkaa enemmänki harrastaan tällasia reissuja tulevaisuudessa. En muuten maksanut mitään koko Ankkarockin-lipusta! Koska järjestäjät kämmäs sen jotenki ja pääsin sisään jopa vielä VIP-portista, hihi. Huomenna ois työhaastattelua luvassa ja hyväl lykyl siitä vois syksyksi duunipaikka irrota. Saapi nähdä.

Interlolin uus levy on saatavilla vihdoin hyvälaatuisena, ahh pitää kuunnella sitä tässä ilta oikein huolella, samalla kun juon kaverilta saamaani karpalolonkeroa. Kuulinpa lisäks huhua et Yorken Tomppa oli soittanu livenä uutta Radiohead-matskua Big Chill -festivaaleilla Englannissa. Honey to my ears.

Oon tässä viime aikoina miettiny miten kämästä tääl korves on asua oikeesti. Tääl ei ikinä järjestetä mitään hienoa ja mielenkiintosta, kylän raitti on yhtä kuollu ku hautausmaa ja periaattees kaikki tuntee toisensa ja samat vanhat naamat tulee kadul vastaa päivä toisensa jälkeen. Haluaisin vaihtelua kiitos. Onneks lähden koht opiskelemaan jonnekki nevadaan täältä. :)) I'm going to like this.



NÄNNÄNNÄÄ, heiluttakaa päitänne tän tahtiin tää ilta:

Yhdeksi tämän hetken kiinnostavimmaksi brittiläiseksi indierock-nimeksi hehkutettu Editors saapuu vihdoin ensimmäiselle klubikeikalleen Suomeen toukokuussa. Syksyllä kolmannen albuminsa julkaissut yhtye esiintyy perjantaina 7. toukokuuta Helsingin Tavastialla.
Konsertin liput (31 euroa) tulevat myyntiin Tiketissä torstaina 28. tammikuuta.

TÄTÄ ON VITTU OOTETTU JO LIIAN KAUAN JA TORSTAINA LIPUT MYYNTIIIIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


<3_______________<3 ihanananaa!

o-hotämä bändi onLuonut: o-hoLauantai 16.01.2010 20:29



rakkaus ♥

EtiniEditorssii ja kouluhommiaLuonut: EtiniMaanantai 28.09.2009 23:52

Heipä hei. Tänää tuli YH:n tulokset ja se meni ihan kivasti, yli odotusten kyl. Hauskan tästä tekee se, että kirjotustilanteessa itelle iski melkee paniikki, että tuleekoha tästä helvetin kokeesta mitään tai pääsenkö edes läpi, kun ei presidentin valtaoikeudet ja vapaakaupan salat oikein ollut muistissa. Opettaja kuitenki tykkäs, joten mikäs siinä. Tietenkää ei vielä voi tietää, että tykkääks ne sensorit sitte hyvää vai pahaa. :S


Lisäksi tänään pitkä odotus palkittiin - Editorsin In This Light and On This Evening ilmestyi netin syövereihin, josta sen kävin sitten kiltisti poimimassa. Itsellä vain vähän epäilyttää tää Editorsin uusi, elektronisempi tyyli, joka nyt ainaki päällisimmiltä puolin enemmän pistää suupielet alas kuin ylös. Hymyn huulille toi kuitenkin Paramoren uusi levy, joka oli kyl iha hassu ja toimiva kokonaisuus. Sitä varmaa tulee tässä kuunneltua aika säännöllisesti.


Ei kai täsä muuta =)

EtiniPlööLuonut: EtiniSunnuntai 23.08.2009 17:03

On se kummallista - muut lukee ruotsia ja minä se vaan datailen koneella ja kuuntelen musiikkia. Hyvin menee...

Eniweis, nyt viikonloppuna olen jälleen tutustunut muutamaan loistobändiin - Editors, Air, Kasabian ja The National. Kaikki on kyl loistavii, varsinki tuo ensimmäinen, joka kuullostaa hemmetin paljon Interpolilta. Kasabianista taas vois todeta, että se kuullostaa noin miljoonalta triljoonalta muulta bändiltä ja tuntuu että kaikki elementit on jotenki lainattu joltain toiselta yhtyeeltä. Nationaliin tykästyy taas vasta monen monen kuuntelukerran jälkeen ja ranskalainen popduo Air tekee saman tempun. Noh tässäpä muutama hieno kappale, joka on tarttunut päähäni:

Editors - An End Has a Start
Air - La Femme D'argent
The National - Fake Empire
Kasabian - Reason is Treason

+ tottakai Muse - Uprising

Crucify[Ei aihetta]Luonut: CrucifySunnuntai 02.08.2009 17:55

Keep a light on those you love,
They will be there when you die,
Baby there's no need to fear,
Baby there's no need to cry

Every little piece in your life
Will add up to one
Every little piece in your life
Will it mean something to someone

bzz[Ei aihetta]Luonut: bzzPerjantai 24.04.2009 01:50

voisin olla menossa provinssiin kesällä

_jannnaEDITORS PROVINSSIIN Luonut: _jannnaTorstai 26.02.2009 15:09

<3
« Uudemmat - Vanhemmat »