IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Autot ja muut kulkuneuvot
Perustettu
12.2.2005
Tilastot
Käyntejä: 2324 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
146 jäsentä
Tyttöjä: 69 (48 %)
Poikia: 77 (52 %)
Keski-ikä
33,4 vuotta
Otos: 107 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,7 vuotta

Jäsenet (146)

RhondaaNacht_Dämon89Jani426_many_[anne_]ScaRy_PoshchevymanRiztoreipasSabellKharou_Papunen_MrTopazjake1981bad-455MrsDragonx_piude_x
« Uudemmat - Vanhemmat »

-anuuh-Se ois taas se aika vuodesta...Luonut: -anuuh-Sunnuntai 30.03.2014 14:43

Mun rakkauspakkaus <3


Hyvä, etten käyny sanomassa tolle et herräähhän rakkaani.
Elikkäs toi auto seiso meijän pihassa yli 8 vuotta. Sitä ennen se oli aktiivikäytössä kesät/talvet. Sit jostain syystä sil ei enää ajellu kukaan ja se jäi nököttämään tohon pihan kulmaan.

Yhtenä päivänä ennen kesän alkua iskä tuijotti vaan ulos ikkunasta keittiös ja tokas; ton mä vien romuttamolle. Lähetään purkaa siit osia.

Miun ilme; olin kahen vaiheilla huutaa nii et koko tienoo ois soinu tai sitten vaan itkeä niin et koko kylä ois kuullu. Mie vaan iskälle: jos me laitetaan kunnostuskustannukset puokkiin ja ruvetaan ettii paikkoja mistä saatas osia ni rupeisitsä kunnostaa tota? Äitin veli on automekaanikko joka on laitellu ikäsä amerikanrautoja ni siltäki vois kysyä apua sitten.

Iskä mietti tovin, sit se vaan: puokkiin.

Ja sinä kesänä me sit alotettiin kunnostamaan, autohan oli ihan hirveessä kunnossa. Revittiin matot pois lattiasta ja huomattiin et oli ruostettakin päässy kertymään aika lahjakkaasti. Iskä massas auton pohjaa monta viikkoo ja pikkuveli hitsas. Mä fiksasin kaikkee pikkusta, tein korjausmaalauksii, asensin uudet lamput ja hoidin oisien tilauspuolen sekä rupesin hoitaa sisäkaton fiksausta.

Meinas tulla hätä ku ei löydetty mistään suomesta liikettä joil ois ollu tohon amerikanrautaan tuulilasia. Sitä ei saanu mistään päin suomee, jälleenmyyjiä ei enää ollut. No eiku puhelin kauniiseen käteen ja soittelemaan sitten, saatiin tieto et yks firma oli joka tilaa tuotteita suoraan jenkeistä, toivonkipinä ei sammunut ja kuinka ollakkaan lasi tuli lähes kotiovelle asti. Toinen ogelma oli et tääl pikkupaikkakunnilla ei tiijetty et miten se lasi vaihetaan, onko liimalasi vai jtn muuta. Hermot meni. Onneks Kiteeltä löyty firma joka pisti lasin paikoilleen. Ei uskallettu ite mennä laittelemaan...ties vaik ois jotain tapahtunu :D

Paljonhan tossa oli laittelemista ja kaks kesää meni (ku hiljalleen laiteltiin) enneku saatiin ajokuntoon.

Täksi kevääksi tiedossa uusien renkaitten hankinta, koska entiset on jostain syystä hieman mahineet. Sekä sen pikkuvipusen vaihto, josta tulee valot ja muistaakseni pyyhkijät päälle, siin on jotain vikaa nimittäin..huomattiin ku ajeltiin testausajoo tuol Enon Sarvingissa ja sit yhenäkin pyyhkijät menee päälle vaikkei iskä niit laittanu...silleen...miten hemmetis noi saahaan pysähtymään.......koska se vipu rupes temppuilee. :D

Kysyin iskältä et suostuukse opettaa ajamaan mua sill? Ni iskä vaan, no en helvetissä! Ei sitten, mul on parempi ollakki siin apukuskin paikalla, muuten viel koivikko vois rytistä.

Et ehk sitten joskus, kohan saan hankittua sen "huijaus-lääkärintodistuksen" ni sit voin käydä ajokortin ja opetella ajaa tolla. Se on muuten mun auto, ostin sen äitiltä :D

Ekströmostakaa!Luonut: EkströmKeskiviikko 13.03.2013 23:09

Ekströmostakaa pois!Luonut: EkströmPerjantai 08.03.2013 16:30

AllTwisteddmy dream<3Luonut: AllTwisteddSunnuntai 19.08.2012 18:55

näinpäs sitte aika makeen näkösen ford fairlinen himangalla *kuolaa* tais olla '67 vuosimallia. mattamusta ja punaset vanteet<3 :D
Tänään oltiin (niinku eilenkiin) Pontiacin moottorin kimpussa.. V8:ssa on yllättävän paljo hommaa, ku sitä ruvetaan laittaa ja kaikissa mottoreissahan sitä hommaa on. :)

Hiukset ja naama oli kokonaan oljyssä ja kaikessa mönjässä. Onneks ne lähtee pesemällä!

Vaihoin kaikki sulakkeet uusiin ja sit makasin koko moottorin päällä ja sen takii kyljet ihan ruvilla ja mustelmilla, ku puolaan ei muuten ylety tällänen lyhyt ihminen niinkuin minä. :( Mutta toisaalta...ku on pienikokonen ja sormet on kapeat ja pitkät ni ylsin hyvin vaihtaa sulakkeet ja amerikanraudoissahan ne on siellä kuskin puolella jalkatilan yläpäässä..iskä osti mulle limpparii sen takii ku mä sain vaihettuu ne kaikki :D Vaik menihän siihen aikaa..mut oli se sen arvostakin.

Huomenna äitin veli, joka on automekaanikko, tulee kattoo sitä ja auttaa meitä moottorin kunnostuksessa. :D

Että huomista odotellen ja hammasharjalle on käyttöö ku puhistelen moottorin osien hapettumat pois.

Nacht_Dämon89[Ei aihetta]Luonut: Nacht_Dämon89Tiistai 31.01.2012 22:48

NAISILLE! Täytä omien tietojesi mukaan, kysymättä KENELTÄKÄÄN
mieheltä.
(Äläkä kato mistään vastauksia)

1. Luettele lonkalta 10 automerkkiä
- Mersu, Volvo, Toyota, Dodge, Opel, Nissan,Peugeot, Chevrolet, BMW,Lada,

2. Millainen on V8-moottori?
- V8 tarkoittaa polttomoottoria, jonka kahdeksan sylinteriä on sijoitettu niin, että rakenne on kampiakselin pituusakselin suuntaisesti tarkasteltuna V-kirjaimen muotoinen... :D
- 3. Mikä on yleismittari ja mitä sillä tehdään?
- Yleismittari on sähkötekniikassa käytetty mittalaite, jolla voidaan mitata ainakin virtaa, jännitettä sekä resistanssia.

4. Mikä on herätejohdon yleisin väri?
- Punainen

5. Mikä on räikkä?
- Työkalu

6. Millä konsoleilla voit pelata WRC-rallyä?
- PlayStation 2

7. Luettele viisi SM-Liigan joukkuetta?
- JYP, Ässät, Jokerit, Lukko, Tappara

8. Kuinka monta kilowattia saa enintään olla A1- kortilla ajettavalla?
- 11 kW (15 hv) ?

9. Milloin alkoi Olvi-oluen valmistus?
- 1878

10. Missä urheilulajissa loistaa Harri Olli?
- Mäkihyppy?

11. Mitä tarkoittaa mopon kuristaminen?
- Virittämistä?

12. Missä urheilulajissa on temppu nimeltä ollie?
- Skeittaus

13. Kuinka monta hevosvoimaa on 84kW?
- kai 84

14. Kuka voitti jääkiekon maailmanmestaruuden 1995?
- Suomi

15. Mitä kahta kaasua käytetään kaasuhitsauksessa?
- Useimmiten palavana kaasuna käytetään asetyleenia, johon hitsauspolttimessa sekoitetaan happea palamisen tehostamiseksi.

16. Mitä on tetsaaminen?
- tetsaus Ryömimistä munat maassa taisteluvarustuksessa, useimmiten TST-vyö (tetsari) päällä.

Täh :D

|jannika|nii perkele..Luonut: |jannika|Sunnuntai 24.05.2009 18:27

Japanilaiset autot ovat perseestä. Ostaisitko sinä pokemonin näköisen auton? Miten kansa joka rankentaa talonsa paperista, voi tehdä kestäviä autoja. Kottikärrylläkin on parempi ajettavuus kuin näillä japanilaisilla tuulipusseilla. Japanilaisilla on pitkät perinteet leijojen lennätyksessä ja paperin taittelussa. Nyt he käyttävät tätä osaamista autojen suunnittelussa. Kun japanilaiseen autoon on tungettu koko perhe, niin kenelläkään ei ole varaa pieraista, etteivät ovet lennähtäisi auki. Täyteen lastattu japanilaisauto on viihtuisä kuin käynnyt piimäpurkki. Avatessa sisältö pursuaa karkuun ja alkaa kauhea vaahtoaminen. Miksi asentaa auto täyteen turvatyynyjä, jos ne eivät mahdu täyttymään ilman, että kaikki autossa olijat puristuvat hengiltä. Kesäisin näkee rantaleijonia, joilla on punoittava toyota-logo painuneena vatsanahkaan, alla lukee airbag. On taas istuttu koko kesä corollassa.

Ranskalaiset autot ovat perseestä. Eikös sieltä ranskasta tule vain patonkia, viiniä ja homejuustoa. Tarina: Ranskalainen paimenpoika ajoi autonsa vuorille. Paimen läksi tyttöjen perään ja unohti autonsa pariksi viikoksi ulkosalle. Tullessan takaisin paimen huomasi autonsa olevan homeen peitossa. Katseltuaan aikansa autoaan, paimen totesi sen erinomaiseksi, ja siitä lähtien ranskalaiset autot ovat aina olleet homeessa. Onko kaikkien ranskalaisten autojen mallina toiminut vanha lenkkitossu? Osta hyvä huoltospimus, saat auton kaupanpäälle. Leijonan sukua, mutta naukuu kuin kissa. Pösö mainosti testimenestystään lauseella "Parasta kyytiä", vaikka koko testin tarkoitus oli vain "Edistää myyntiä".

Italialaiset autot ovat perseestä. Ostaako niitä kukaan? Italian autot ovat yhtä haluttuja, kuin heidän sotilaansa toisessa maailmansodassa. Mitä tuollaisella pizza-uunilla tekee suomen pakkasissa, ei mitään. Kun italialaisessa autossa paiskaa oven kiinni, niin taatusti toiselta puolelta hajoaa jotain, tai ainakin maalit irtoaa. Kaikki auton vivut ja kytkimet ovat vahvuudeltaan suolatikun luokkaa. Auto kestää kuin perunalastu muurarin kourassa. Auton markkinointikin on todella epätoivoista: Osta Fiat Marea, saat omakotitalon kaupan päälle.

Ruotsalaiset auto ovat perseestä. Miksi kukaaan haluaa omistaa muuttolaatikon näköisen auton? Ruotsalaiset autot on niin onnettomia, että mustalaisillakin on varaa ajaa nillä. Jopa 4-vuotiaat osaavat pirtää volvoja ja saabeja, on ne sellaisia muotoilun kukkasia. Miksi kukaan haluaisi käännellä ruotsalaista autoa, kun puimurikin kääntyy näppärämmin. Maanteiden resiina joka syö bensaa, siihen malliin, että kun vähän polkasee, niin jo on pyörre bensatankissa. Volvo on yhtä urheilullinen ja virtaviivainen kuin ruotsinlautta. Volvo on ainoa auto jonka näköismallin voit rakentaa kolmella lego-palikalla.

Itäautot, jesus, ne vasta on perseestä. Vain idässä enää valmistetaan henkilöautoja joissa on yli metrin pituinen vaihdekeppi. Verhoilun pettäessä, alkaa heinää tunkea perseeseen. Itäauton jousitus pitää huolen siitä, että keskustelu ajon aikana muuttuu änkytykseksi. Venäjällä ladoissa kasvatetaan tomaatteja, meillä niissä kasvaa kusipäitä. Idässä valmistetaan maailman parhaat mäkiautot. Auto voi käynnistyä parilla ryypyllä, kuski ei pullollisellakaan.


Mitä tästä siis opimme??

JENKKI SEN OLLA PITÄÄ!!

EkströmautoiLuonut: EkströmMaanantai 23.03.2009 17:19

lisää tullu autoi jenkkilästä.. tos viel vanhaa listaa.. lisä tietoo allekirjottaneelta

listaa:

47 dodge sedan, lättäpääkutonen, käyntikuntoinen ei paha projekti. 6900€

52 chrysler new yorker, 331 hemi, kunto ei vielä selvillä, tulossa vasta kaverille, noin 5500€ jos kone käy, jos ei, 4500€.

53 packard sedan, suora 8, projekti, 4900€

63 chervolet corvair monza 900 cabriolet, Hyvä tekniikka, hyvä kori ja rättikin hyvä, 7000€

65 chrysler imperial crown 2 d ht, 413 cid, käy ja kulkee 5500€

http://www.nettiauto.com/chrysler/imperial/2477920 (eri ku edellä)

68 pontiac bonneville avo, 389 cid, hyvä käyttökunto, 8000€

69 plymouth furyIII avo, 318 cid, toimii hyvin, 6300€ Huom! Tää on Suomessa jo.

69 chrysler newport avo, 383 cid, siisti, 9500€

70 cadillac deville avo, 429 cid, 5900€

70 cadillac eldorado 2 d ht, 500 cid, tosi hyvä tekniikka, 4900€

70 chrysler 300 440 cid matching numbers. toimiva tekniikka, vähän ruostetta 7000€

70 chrysler newport avo, 383 cid, sähkövian takia ei käy, 6500€

70 buick skylark harmaa 2 d ht, kone käy, 5300€

70 buick skylark ruskea 2 d ht, 6200€ tässä on 350 cid motti

71 chrysler imperial lebaron 4 d ht, 440 cid 6000€

71 oldsmobile delta custom 4 d ht, 455 cid, tosi hyvännäköinen 5500€

71 plymouth furyIII 4 d tolppa, 318 cid, helmat ruosteessa. Tän vois päästää hintaan 4000€. myyty

71 mercury grand marquis, 2 d ht, 429 cid, virtalukko sökö, 5500€

71 dodge monaco 4 d ht, 383 cid, tosi siisti! 6700€

72 dodge charger 400 cid, vasta maalattu, tarttee uuden sisustan. komee! 6500€

72 plymouth furyIII 2 d ht, 360 cid, projekti, 3700€

72 dodge monaco beige 2 d ht, 400 cid, museovalmis peli, 11000€ noin myyty

72 dodge monaco ruskee 2 d ht, 400 cid, huono maali, suorat kyljet, 6500€

72 chrysler new yorker 2 d ht, 440 cid, tosi mellevä peli, 9500€

73 chrysler newport 2 d ht, 400 cid, ok auto, mutta vinyylin alla ruostetta, myyn projektin hinnalla 4500€, on jo Hämeenlinnassa odottamassa tullausta

73 chrysler newport 4 d ht, 400 cid, aika siisti peli, 6500e

73 chrysler new yorker 4 d ht. 440 cid, komee! 4500e myyty

73 buick riviera 2 d ht, 455 cid, takakaarissa hitsattavaa, 6250€

76 chrysler new yorker 4 d ht, 400 cid, hyvä laite, tää saapui ihan vasta, 4900€

77 chrysler newport. 400 cid, hyvin pidetty, vähän ajettu. 6500€

78 lincoln mark V, 460 cid, tosi upea pintaruosteessa olevaa kattoa lukuunottamatta! 5900€ nopeelle!

89 ford transit. talvella leimattu. saanu happee. 1000e

72 avo-mersu 350 SL kovalla katolla

72 Citroen SM

74 mersu 450 SLC

92 Saab 900 avo 2300e

92 toyota carina II 1500e

osa autoista on nettiautos ja jokanen hinta on keskusteltavissa. autojen jotka tuodaan jenkeistä on hintoihin laskettu alvit ja tullit. autoja tulossa kevään mittaan lisää ja euroklassikoitakin on tarjolla. tilauksia otetaan kanssa vastaan. autot siis tulevat jenkkilän auringon alta.

Ekströmnyt ois autoja tarjollaLuonut: EkströmKeskiviikko 25.02.2009 20:56

juu elikkä parit kpl autoi ois myynis. lisä tietoi ja kuvii allekirjoitaneelta.

listaa:

47 dodge sedan, lättäpääkutonen, käyntikuntoinen ei paha projekti. 6900€

52 chrysler new yorker, 331 hemi, kunto ei vielä selvillä, tulossa vasta kaverille, noin 5500€ jos kone käy, jos ei, 4500€.

53 packard sedan, suora 8, projekti, 4900€

65 chrysler imperial crown 2 d ht, 413 cid, käy ja kulkee 5500€

68 pontiac bonneville avo, 389 cid, hyvä käyttökunto, 8000€

69 plymouth furyIII avo, 318 cid, toimii hyvin, 6300€ Huom! Tää on Suomessa jo.

69 chrysler newport avo, 383 cid, siisti, 9500€

70 cadillac deville avo, 429 cid, 5900€

70 cadillac eldorado 2 d ht, 500 cid, tosi hyvä tekniikka, 4900€

70 chrysler 300 440 cid matching numbers. toimiva tekniikka, vähän ruostetta 7000€

70 chrysler newport avo, 383 cid, sähkövian takia ei käy, 6500€

70 buick skylark harmaa 2 d ht, kone käy, 5300€

70 buick skylark ruskea 2 d ht, 6200€ tässä on 350 cid motti

71 chrysler imperial lebaron 4 d ht, 440 cid 6000€

71 oldsmobile delta custom 4 d ht, 455 cid, tosi hyvännäköinen 5500€

71 plymouth furyIII 4 d tolppa, 318 cid, helmat ruosteessa. Tän vois päästää hintaan 4000€. myyty

71 mercury grand marquis, 2 d ht, 429 cid, virtalukko sökö, 5500€

71 dodge monaco 4 d ht, 383 cid, tosi siisti! 6700€

72 dodge charger 400 cid, vasta maalattu, tarttee uuden sisustan. komee! 6500€

72 plymouth furyIII 2 d ht, 360 cid, projekti, 3700€

72 dodge monaco beige 2 d ht, 400 cid, museovalmis peli, 11000€ noin myyty

72 dodge monaco ruskee 2 d ht, 400 cid, huono maali, suorat kyljet, 6500€

72 chrysler new yorker 2 d ht, 440 cid, tosi mellevä peli, 9500€

73 chrysler newport 2 d ht, 400 cid, ok auto, mutta vinyylin alla ruostetta, myyn projektin hinnalla 4500€, on jo Hämeenlinnassa odottamassa tullausta

73 chrysler newport 4 d ht, 400 cid, aika siisti peli, 6500e

73 chrysler new yorker 4 d ht. 440 cid, komee! 4500e myyty

73 buick riviera 2 d ht, 455 cid, takakaarissa hitsattavaa, 6250€

76 chrysler new yorker 4 d ht, 400 cid, hyvä laite, tää saapui ihan vasta, 4900€

77 chrysler newport. 400 cid, hyvin pidetty, vähän ajettu. 6500€

78 lincoln mark V, 460 cid, tosi upea pintaruosteessa olevaa kattoa lukuunottamatta! 5900€ nopeelle!

89 ford transit. talvella leimattu. saanu happee. 1000e

72 avo-mersu 350 SL kovalla katolla

72 Citroen SM

74 mersu 450 SLC

92 Saab 900 avo 2300e

92 toyota carina II 1500e

osa autoista on nettiautos ja jokanen hinta on keskusteltavissa. autojen jotka tuodaan jenkeistä on hintoihin laskettu alvit ja tullit. autoja tulossa kevään mittaan lisää ja euroklassikoitakin on tarjolla. tilauksia otetaan kanssa vastaan. autot siis tulevat jenkkilän auringon alta.
« Uudemmat - Vanhemmat »