IRC-Galleria

-anuuh-

-anuuh-

"We're the fourth dimension" - Tove Jansson

Se ois taas se aika vuodesta...Sunnuntai 30.03.2014 14:43

Mun rakkauspakkaus <3


Hyvä, etten käyny sanomassa tolle et herräähhän rakkaani.
Elikkäs toi auto seiso meijän pihassa yli 8 vuotta. Sitä ennen se oli aktiivikäytössä kesät/talvet. Sit jostain syystä sil ei enää ajellu kukaan ja se jäi nököttämään tohon pihan kulmaan.

Yhtenä päivänä ennen kesän alkua iskä tuijotti vaan ulos ikkunasta keittiös ja tokas; ton mä vien romuttamolle. Lähetään purkaa siit osia.

Miun ilme; olin kahen vaiheilla huutaa nii et koko tienoo ois soinu tai sitten vaan itkeä niin et koko kylä ois kuullu. Mie vaan iskälle: jos me laitetaan kunnostuskustannukset puokkiin ja ruvetaan ettii paikkoja mistä saatas osia ni rupeisitsä kunnostaa tota? Äitin veli on automekaanikko joka on laitellu ikäsä amerikanrautoja ni siltäki vois kysyä apua sitten.

Iskä mietti tovin, sit se vaan: puokkiin.

Ja sinä kesänä me sit alotettiin kunnostamaan, autohan oli ihan hirveessä kunnossa. Revittiin matot pois lattiasta ja huomattiin et oli ruostettakin päässy kertymään aika lahjakkaasti. Iskä massas auton pohjaa monta viikkoo ja pikkuveli hitsas. Mä fiksasin kaikkee pikkusta, tein korjausmaalauksii, asensin uudet lamput ja hoidin oisien tilauspuolen sekä rupesin hoitaa sisäkaton fiksausta.

Meinas tulla hätä ku ei löydetty mistään suomesta liikettä joil ois ollu tohon amerikanrautaan tuulilasia. Sitä ei saanu mistään päin suomee, jälleenmyyjiä ei enää ollut. No eiku puhelin kauniiseen käteen ja soittelemaan sitten, saatiin tieto et yks firma oli joka tilaa tuotteita suoraan jenkeistä, toivonkipinä ei sammunut ja kuinka ollakkaan lasi tuli lähes kotiovelle asti. Toinen ogelma oli et tääl pikkupaikkakunnilla ei tiijetty et miten se lasi vaihetaan, onko liimalasi vai jtn muuta. Hermot meni. Onneks Kiteeltä löyty firma joka pisti lasin paikoilleen. Ei uskallettu ite mennä laittelemaan...ties vaik ois jotain tapahtunu :D

Paljonhan tossa oli laittelemista ja kaks kesää meni (ku hiljalleen laiteltiin) enneku saatiin ajokuntoon.

Täksi kevääksi tiedossa uusien renkaitten hankinta, koska entiset on jostain syystä hieman mahineet. Sekä sen pikkuvipusen vaihto, josta tulee valot ja muistaakseni pyyhkijät päälle, siin on jotain vikaa nimittäin..huomattiin ku ajeltiin testausajoo tuol Enon Sarvingissa ja sit yhenäkin pyyhkijät menee päälle vaikkei iskä niit laittanu...silleen...miten hemmetis noi saahaan pysähtymään.......koska se vipu rupes temppuilee. :D

Kysyin iskältä et suostuukse opettaa ajamaan mua sill? Ni iskä vaan, no en helvetissä! Ei sitten, mul on parempi ollakki siin apukuskin paikalla, muuten viel koivikko vois rytistä.

Et ehk sitten joskus, kohan saan hankittua sen "huijaus-lääkärintodistuksen" ni sit voin käydä ajokortin ja opetella ajaa tolla. Se on muuten mun auto, ostin sen äitiltä :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.