IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Ruoka ja juoma
Perustettu
21.2.2005
Tilastot
Käyntejä: 6 821 (1.7.2008 alkaen)
Koko
303 jäsentä
Tyttöjä: 110 (37 %)
Poikia: 193 (63 %)
Keski-ikä
39,5 vuotta
Otos: 203 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 38,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 40,2 vuotta
Ylläpitäjä
Lilyot

Jäsenet (303)

BamBu^^BassCadetzenzeineggis_b1tuplA-Asunto_13M4C3ZeroTusgomorrahZaleosHanetskiSadragenpatsku80highway_staronsenhimejuustoh
« Uudemmat -

MekanismKiitos =)Luonut: MekanismLauantai 17.08.2013 20:08

Kiitos Tampere ja Chilifest! Yleisö oli ihan loistava kiitos siitä! Kuka oli keikalla? Jos otit kuvia, niitä saapi lähetellä mekanismfinland ät gmail piste com. Jos otit ylös tehtyjä soittovirheitä, lähetä lista niistä edellämainittuun osoitteeseen niin jaamme virheiden tekijälle asiaankuuluvat rangaistukset.
-Milli


Makkarapannu II edelleen munakas ilman munaa!

Tällä kertaa niillä suaatanan pikkuporkkanoilla.

Juo vaan se olut ennen tätä, sillä jälkeenpäin vain pahennat tilannetta. Makkarat pannulle miten sattuu... tällä kertaa tulisuus piileekin perunoissa. Chilijauheessa, oliiviöljyssä, oreganossa, BLAIR'S MEGA DEATH kastikkeessa pyöritellyt lohkoperunat kypsyvät uunissa 200 asteessa noin puolessa tunnissa. Käristä perunat pannulla sipulin ja pikkuporkkanoiden kera. Chilikastikkeen voi jättää pois perunoista ja lisätä tuoreen chilin muodossa pannulle makkaroiden lisukkeeksi niin ollaan vähemmän kieroutuneella tiellä.

Tätä tänänään.

Suaatanallisilla resepteillä jatketaan taas kun semmosia keksitään :)

Ei romantikoille! Ei pienille lapsille! Ei eläimille! Ei sydän- ja verisuonitaudeista kärsiville! Ei fiksuille ihmisille!

Munakas Makkarapannu Ilman Munaa

Makkaroita
3-4 valkosipulinkynttä
1 punasipuli
Pussi pikkuporkkanoita
Grillimaustetta (fiiliksellä)
Olut
3-4 isoa perunaa viipaloituna
1 Naga Morich tai Scotch Bonnet

Paista kaikki ainekset pannulla ja heittele päälle chili- ja paprikajauhetta. Unohda pikkuporkkanat pakastimeen ja juo olut kokkauksen alussa, koska myöhemmin siitä ei ole enää mitään iloa.
nyt kyllä jaan mielipiteitä! MUN MIELESTÄNI pitäs tulla kaikkiin tulisuutta sisältäviin ruoka aineksiin pitäs tulla iso varotus teksti missä lukis suurinpiirtein näin

VAROITUS! ruoka jota kohta aiot ahmia napaasi sisältää tulisuuden tunnetta luultavasti suussa joten seuraavana päivänä kohdeltava peräaukkoa hyvin hellävaroen!!!! (tämä ei ole vitsi)

näin nyt olisin tyytyväinen ja menisin aina varautuneesti kipuistunnolle!

sussuuw`tulipizza! :DDdLuonut: sussuuw`Maanantai 20.09.2010 22:09

meri oli meillä ja me tehtiin (täytettiin) pizzaa , sit tungin melkee kokopurkin tonnikalat ja ne oli tulisii tai no chilitonnikalaa yhtee eikä me oikee pystytty kunnolla ees syömää sitä XD

noo joo=)


Kuukauden päästä voinee maistella.

Litku on siis etikkaa, jossa on mukana vettä, sipulia, valkosipulia, maustepippuria, sinapinsiementä, suolaa ja hunajaa. Ei mitää käsitystä miltä tulee maistuumaan. Veikkaan että on kuitenkin tulista...

tunerUusi satsiLuonut: tunerSunnuntai 22.11.2009 23:31

Habanerosörsseliä nimittäin:



Tein tällä kertaa tupla-annoksen, sillä osa puskissa roikkuvista habaneroista alkoi mennä ylikypsiksi. Vieläkin niitä on jäljellä kolmatta kymmentä. Täytyy varmaan keksiä jotain muita käyttötapoja kuten kuivaaminen ja ehkä pakastaminen? Vai voisikohan niistä tehdä cheddarilla täytettyjä habaneroja ;)

Täytyy varmaan ottaa toimistolle yksi purkki, sillä tän kertainen satsi on hieman ärjympää, enkä varmaan saa noita järjellisessä ajassa itse käytettyä.

tunerSieraimia poltteleeLuonut: tunerLauantai 19.09.2009 18:43

Väsäilen habanerosörsseliä. Saa nähdä minkälaista syntyy.

Resepti on jokseenkin tuollanen: http://www.seriouseats.com/recipes/2009/08/serious-salsa-habanero-hot-sauce-spicy-recipe.html

Edit: Oikein maukasta tuli. Tulisuuden aste on syömäkelpoinen. Silmät ei pulpahda silmäkuopista mutta kyllä hien saa pintaan.
Enpä oikein ole blogaillut rehujen kasvatuksesta mitään sitten kevään. Noh todettakoot tähän että avomaalla ei kasva juuri muu kuin basilika. Pari pihalla olevaa chiliä on edelleen saman kokoisia kuin keväällä. Tomaatit voivat vähän paremmin, mutta ovat silti pieniä eivätkä ehdi kypsyä. Tarvitaan siis kasvihuone...

Ikunalla olevat habanerot sentään ovat kasvaneet komeiksi ja hedelmää tulee! Olkkarissa on toinen samanlainen puska ja siinä on vielä vähän enemmän palkoja. Kelasin että voisi tehdä tulista maustekastiketta, kuivata noita ja laittaa vaikka pari palkoa koskispulloon. Pitäisikö kastikkeeseen laittaa siemenet mukaan vai ottaa ne pois?

Basilikaa on tosiaan pihalla ja keittiön ikkunalaudalla niin paljon ettei sitä ehdi edes käyttää.

heittopussiHaista vittu miro!Luonut: heittopussiMaanantai 20.04.2009 22:27

Joku hikinen miro. m4yroy Tollanen jarruraita. Tunki mun Euroshopperiin jotain chilijauhetta taino sen se oli, mut se anto sen mulle. Ykkösel se vähän vajaa puol tölkkii alas ja sit alko kurkust pikkuhiljaa polttelee. Kitti näistä, mä poltan sun perskarvat huomenna.

m4yroy
« Uudemmat -