IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Koulu ja opiskelu
Perustettu
20.3.2005
Tilastot
Käyntejä: 651 (1.7.2008 alkaen)
Koko
41 jäsentä
Tyttöjä: 9 (22 %)
Poikia: 32 (78 %)
Keski-ikä
24,2 vuotta
Otos: 26 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 24,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 24,2 vuotta
Valvojat
karetka

Jäsenet (41)

^joni-x^Griever^^Joonas_santtu_Boost--lliJupe22makeeeeskeba90PikkuJyrisanttu||PeVetisti-SelectNinzQ-angela_Hani_Buu
« Uudemmat - Vanhemmat »

karetkaHollanti klo: 03.00Luonut: karetkaMaanantai 30.03.2009 06:59

Hei ompast täällä mukavaan... Tosin asunnossa on tällä hetkellä +15 astetta :DD on kyllä kylmä nukkuu.

Pyötä lähti seinästä irti katto valo ei toimi ja telkkarista tulee hollanti/saksa duppausta...

Ajateltiin tässä reippaana poikina huomenna (parin kaljan jälkeen) korjata sähkölämmitin jotta saataisiin huoneeseen se +22 vai mitä se siellä suomessa onkaan :) Puretaan koko paska, puhdistetaan ja kasataan (ja ihmetellään miksi ei toimi ._.) niin sitten on mukava yöt nukkua :o
Mutta meidän ainoat työkalumme ovat 2 pikku ruuvaria :D

TOSIN! voisimme tässä ostaa huomenna pari defan mukavaa auton sisätilan lämmitintä huoneistoon niin saisimme tämän n. 20neliöisen < sviittimme yöksi lämpimäksi majaksi :) (emme ajatelleet iqlussa nukkua)

Oheinen kuva on meidän suurenmoisesta lämmittimestä!

FrinaAMISPENKKARIT = AMPPARITLuonut: FrinaLauantai 28.03.2009 00:32

Kiskottiin tovereiden kanssa potkupuvut niskaan, koristeltiin rintataskut LÄPÄLLÄ wunderbaumein ja Iiron tapauksessa lemuvantein niin että silmiä kirveli ja viimeisteltiin kokonaisuus kirjoittamalla haalareidemme selkämyksiin älyttömyyksiä jeesusteippiä hyväksikäyttäen. Prillat otsalle, ikkunat auki, popit mahdollisuuksien mukaan älyttömän kovalle ja Sundholmille kuulosuojaimet - näin lähti historian ensimmäinen amispenkkari = amppari -letka liikenteeseen shokeeraamaan viattomia kanssaliikennöitsijöitä ja tehovalvontaa suorittavaa virkavaltaa.

Kävimme asusteinemme Isossa Omenassa ostamassa penkkarikarkkia heiteltäväksi, vaikkakin loppujen lopuksi ainoat karamellien viskontaa suorittaneet persoonat sijaitsivat kattoluukulla ja kahdella käsiparilla varustetussa Preludessa. Muut lienevät suorittaneen makeisten varastointia muihin käyttötarkoituksiin.

Bensiiniä meni vitusti, kuulo heikkeni taas hitusen ja muutama eturengaskin lienee jo käyttökelvoton mutta tämä reissu oli 110-prosenttisesti sen arvoinen.

...JA VIELÄ SELVINPÄIN

Cast:
Lara & Rolla
Alkku + Iiro & Prellu
Sundi & Bjenita
Beni & PLOO
Tero & Ranskalainen ketsupilla ja yhdellä nakilla
Torstai-iltana tuli eteen taas se kriittinen tilanne kun piti poistua Kannunkulmasta kohti untenmaita, no jäivätpä pilvivaltakunnat toissijaisiksi kun Finnoontielle saakka kuulunut iloinen nakutus Preluden konepellin alta loppui äkisti. Sekunnin murto-osan ehdimme siinä juhlia notta olimmepas käteviä kun kiristimme sen väpättävän apuhihnan ihan itse, sitten sameneviin silmiini osui punainen akun merkkivalo tuossa hävittäjämäisessä kojelaudassa. Vauhdista virrat pois ja tuning-valas dösärille, konepeiton avauduttua totesimme hihnojen tipahtaneen. Boost- saapui ystävällisesti avuksemme mahti-volvollaan ja sai senkin jäämään lumipenkkaan kiinni. Sjöbergiä odotellessa kulutin aikaani kiskomalla juurikiinnitettyä etupuskuria jälleen irti.

Vielä kun lisäksi muistamme Boost-:n keskiviikkoiltaiset sladittelut siviilipoliiseja pakoon juurikin tuolla turmiollisella Finnoontiellä, voimme helposti päätellä, että Kannunkulmasta ei tulisi koskaan poistua. Kyseisen juottolan henkilökunta ei tosin mitenkään silminnähden ilahtunut kun perjantai-iltana marssimme paikalle makuupussit kainalossa.

karetkaHonda Prelude ja SuomenojaLuonut: karetkaPerjantai 30.01.2009 01:32

Suomenoja, hihnat tippuu. Opettajat huutaa: Mitä, mitä VITTUU?!Prellu: "Naks, naks, naks, SLUP!! ......?"

Minä: "Hei nyt loppu nakutus JIPII!"

Laura monni: "Hei sun latausvalo palaa?"

Minä: "VOI SAATANA!!!!...."

Puhelin: "Hinaus Sjöberg miten voin auttaa...."


Nou :( </3


Uusi apuhihnapyörä: 270e Belgian keskus varastolta
Uudet hihnat: 25e (aluksi myivät väärät hihnat... -.-)
« Uudemmat - Vanhemmat »