IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

AMISPENKKARIT = AMPPARITLauantai 28.03.2009 00:32

Kiskottiin tovereiden kanssa potkupuvut niskaan, koristeltiin rintataskut LÄPÄLLÄ wunderbaumein ja Iiron tapauksessa lemuvantein niin että silmiä kirveli ja viimeisteltiin kokonaisuus kirjoittamalla haalareidemme selkämyksiin älyttömyyksiä jeesusteippiä hyväksikäyttäen. Prillat otsalle, ikkunat auki, popit mahdollisuuksien mukaan älyttömän kovalle ja Sundholmille kuulosuojaimet - näin lähti historian ensimmäinen amispenkkari = amppari -letka liikenteeseen shokeeraamaan viattomia kanssaliikennöitsijöitä ja tehovalvontaa suorittavaa virkavaltaa.

Kävimme asusteinemme Isossa Omenassa ostamassa penkkarikarkkia heiteltäväksi, vaikkakin loppujen lopuksi ainoat karamellien viskontaa suorittaneet persoonat sijaitsivat kattoluukulla ja kahdella käsiparilla varustetussa Preludessa. Muut lienevät suorittaneen makeisten varastointia muihin käyttötarkoituksiin.

Bensiiniä meni vitusti, kuulo heikkeni taas hitusen ja muutama eturengaskin lienee jo käyttökelvoton mutta tämä reissu oli 110-prosenttisesti sen arvoinen.

...JA VIELÄ SELVINPÄIN

Cast:
Lara & Rolla
Alkku + Iiro & Prellu
Sundi & Bjenita
Beni & PLOO
Tero & Ranskalainen ketsupilla ja yhdellä nakilla

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.