IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
9.4.2005
Tilastot
Käyntejä: 1116 (1.7.2008 alkaen)
Koko
46 jäsentä
Poikia: 46 (100 %)
Keski-ikä
26,9 vuotta
Otos: 38 jäsentä
Poikien keski-ikä: 26,9 vuotta
Ylläpitäjä
Guldberg

Jäsenet (46)

öksnevadMro0ouImhouuJakerijak_[MäänEzioWandallromppu87MilleniamYLZIkmklKejfDepatorJumanRi_Esa
« Uudemmat - Vanhemmat »

DragunovaS.T.A.L.K.E.RLuonut: DragunovaSunnuntai 13.11.2011 20:17

S.T.A.L.K.E.R

Me and Hemppa were staring the bushes outside the cave, scared what would be there stalking us or waiting to attack us. Hemppa had shot a burst in the bushes and I had woken up in the sounds of shots. I asked, ‘’Why did you shoot? What did you see?’’.
He answered ‘’ I saw something in the bushes, something not humane…’’. I said ‘’ I’ll wake others’’. ‘’No, I think it’s gone away, and I think it had something to do whit that barrack where we slept last night. Remember, we have to get those Stalker’s out of here, that’s what we are paid for’’. ‘’Ok, I keep you company till the others wake up.’’

I remembered well how we got in that situation, deep in the French zone, near Toulouse. There were three of us. Me,’Hemppa’ and Father Anderrson. We never had been in the zone before, and we had no idea what we were going to face or see. We had a small apartment in the centre of Toulouse, town which had been over two million human city before the ‘visit’ at 2004 which created the Zone’s all around the world. Million’s died in matter of second’s and much more died in riots and injuries caused by the visit.


Tämä on pieni osa tulevasta tarinasta jota kirjoitan. Kirjoistus virheitä on melko paljon ja sana muodot osittain päin prinkkalaa.


Stalker S.O.C. on kohtuu realistinen ja jännittävä first person räiskintä, joka sarjan ensimmäisenä, omaa parhaimman juonen.
Peli pelataan Chernobylin ydinvoimalan läheisyydessä olevilla alueilla ja lopussa itse ydinvoimalassa, peli alkaa karussa bunkkerisssa päähenkilön herättyä ja luultavasti pitkän horroksen takia, hänen muistinsa on tyhjä kuin upouusi kovalevy, apunaan ainoastaan viesti "Kill Strelok", "S.T.A.L.K.E.R." tatuointi kädessään ja edessään ihramahainen kauppias jolla on epäilyttäviä töitä.
Nimensä unohtanut "Marked One" ei voi muuta kuin lähteä Zonelle etsimään vastauksia itsestään ja ansaita samalla hieman vodka rahaa, ja sitä pelin aikana saa enemmän kuin pystyy kuluttamaan,
oli pienoinen pettymys kun en löytänyt ainuttakaan aseiden ja panssarien kehittäjää ja kaupoissa ei myydä mitään 15000 kalliimpaa, Radioaktiivisuuden, myrkkyjen, mutanttien, vaarojen ja muiden stalkkereiden täyttämä zone on täynnä aarrekätköjä ja muita salapiiloja, myös erilaisten joukkojen välisiä kiistoja on hauska katsella ja pelin voi lopettaa noin seitsemällä eri tavalla.
Kokonaisuutena stalkker on jännittävä hiipimisen, räiskinnän ja muutaman RPG elementin apocalyptinen sekoitus jossa tekemistä voisi olla enemmän mutta toiminnan puutteesta sitä ei voi syyttää!

Stalkkeria
+Juoni
+Helppo rahan saanti
+Alueet ja maisemat
+RPG elementti
+X16 ja X18 Labrat

Bandiittia
-Ei mitään mihin tarvitsisi paljon rahaa
-Välillä typerät ja sekoilevat viholliset
-Angstiset bugit
-Parhain ase vasta 100 metrin päässä lopetuksesta
-"Lihamylly"

Pisteet 82/100
« Uudemmat - Vanhemmat »