IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
7.5.2005
Tilastot
Käyntejä: 1193 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 2
Koko
65 jäsentä
Tyttöjä: 21 (33 %)
Poikia: 44 (67 %)
Keski-ikä
28,4 vuotta
Otos: 38 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 29,0 vuotta

Jäsenet (65)

JuuNaBpiSiqpiSAmeebasieniNaaéKathralPetriJkverghamsterb0llMuistipalapelitSanders666Pyaka-Vermin-HeikkoehkäMiekankantajaVondurFiwkernes
« Uudemmat - Vanhemmat »

WinterSunOh you.Luonut: WinterSunSunnuntai 02.02.2014 15:56

VrashnakJousisetäLuonut: VrashnakKeskiviikko 01.09.2010 22:32

While we may believe
Our world - our reality
To be that is - is but one
Manifestation of the essence

Other planes lie beyond the reach
Of normal sense and common roads
But they are no less real
Than what we see or touch or feel

Denied by the blind church
Cause these are not the words of God
- The same God that burnt the
Knowing

VrashnakHöhähöLuonut: VrashnakMaanantai 19.07.2010 23:13

Burzum pursuaa edelleen ;>

RasvareinoVoi vidduLuonut: RasvareinoSunnuntai 24.01.2010 00:34

varg_vikernes
Heti ku jäbä pääs posesta niin se on joka vitun sekunti etusivulla. FAAK!
vapaana ja uutta levyä teos (Y)


zebybleBurzumLuonut: zebybleTiistai 28.07.2009 03:26

SupernainenToisaalleLuonut: SupernainenPerjantai 04.07.2008 18:54

Kun nyt politiikasta ja sen sellaisesta yhteisiin asioihin vaikuttavasta on jauhettu...

Edellisessä viestissäni näkyy liikaa biologiaa painottavien vaikutus nykymaailmaan käytännössä. Miettikääpä, miltä homoseksuaalisia taipumuksia itsestään löytävästä tuntuu, kun naaraat ovat perseestä ja Rotubiologia tietää kertoa, että homous johtuukin hormonivajeesta, mikä taas selittää sen ettei tytöt tykkää (Vargkin hieman yksinkertaistaa, mutta luettakoon se läskien amerikkalaisten levittämien valheiden syyksi; ei niin paljon ajatteleva yksilö voi kaikkea suodattaa). Naistutkimuksen syntilistalle taas päätyvät häiriintyneet ja tyhmät feministit.

Vaikka näiden femakoiden naurettavassa performanssitaiteessa ja kipeissä kirjoituksissa olisikin jokin korkeampi sanoma, niillä on tapana vaikuttaa ihmisiin tähän tapaan: http://irc-galleria.net/channel_blogs.php?channel_id=2791733 Myönnettäköön, etten itsekään pidä tuosta taideteoksesta, jossa koira näännytetään kuoliaaksi taiteenystävien suhtautuessa siihen välinpitämättömästi ja antaessa sen tapahtua.

Toisen maailmansodan jälkeen liikaa asiaansa uskovilla sosiobiologeilla (korostan, että sosiobiologia on äärimmäisen mielenkiintoista, mitä nyt olen siihen ehtinyt tutustua) ei ole ollut oikein mahdollisuutta ryhtyä käytännön toimiin ja vaikuttaa politiikassa, mitä nyt Ameriikoista on vähän väliä kuulunut näkemyksiä, että olisi älyttömän siistiä, jos rikkaat vauvanaamaiset tai ylipainoiset homot ja impotentit voisivat ostaa itselleen vinoutuneiden näkemystensä mukaan geenivalioita jälkeläisiä (käsittääkseni eräs hormonien ja seksuaalisuuden välistä yhteyttä tutkinut ukko, jonka tutkimusta pidin itsekin mielenkiintoisena lukiessani siitä Helsingin Sanomista, on avoimesti kannattanut tätä, mikä ei sinänsä vie kaikkea arvoa näiltä tutkimuksilta). Onneksi niillä ei ilmeisesti mene kovin hyvin juuri tällä hetkellä - ameriikoissa siis. Naistutkimuksen alueella viihtyvillä äärifeministeillä, millä lie kommunisteilla, taas on vielä oma kannattajaryhmänsä, jonka mielestä touhu on vain sopivan raikasta. Tässä on hienoinen ero, muttei silti tee suhtautumista asiaan helpoksi. Tällaiset vastenmieliset turhat ih... lausunnot, joiden lausujien koko ajattelumaailma kiteytyy sitaattiin "EI KASVATA TALOUSKASVUA", sen sijaan tekevät: Thauzie

Paskan vitut mitään talouskasvua edes tarvita, jos istutetaan kansalaiset koteihinsa mietiskelemään ja kokoomusnuorten purjeveneet poltetaan energiaksi.
« Uudemmat - Vanhemmat »